Vraag & Antwoord

Games

Call of duty installeren

Anoniem
JaFO
13 antwoorden
 • Eindelijk call of duty aangeschaft. Wat een ramp w.b.t installeren(een avond beziggeweest). ik krijg de melding dat er geluids files ontbreken, op de officiele site staat dit probleem beschreven. ik ben nu zover dat ik in save mode kan spelen.Of moet ik een patch installeren?

  Alleen die graphics, bomen met een soort rechthoeken erop, is dit ergens een instelling of…..?
  IK gebruik een Ati-radeon 9600(128 Mb).

  Hans.
 • Dat ligt dan waarschijnlijk aan je videokaart drivers. Vele hebben dit probleem, volgens mij moet je versie 4.4 van catelyst hebben ofzo, in ieder geval, ze hadden er aparte drivers voor ontworpen toen..

  Ff zoeken bij ati.com dus
 • Okee, andre drivers en eindelijk loopt de zaak.

  Hans.
 • Iemand trouwens een idee of een gamepad(logitech rumble pad) werkt onder dit spel en zoja hoe doe ik dat , bij de controllers kom ik de logitech niet tegen!
 • [quote:7f83883bdf="hans loois"]Iemand trouwens een idee of een gamepad(logitech rumble pad) werkt onder dit spel en zoja hoe doe ik dat , bij de controllers kom ik de logitech niet tegen![/quote:7f83883bdf]

  een shooter met een gamepad spelen :roll: en verder is alles nog goed met je???

  check iig ff config scherm–>spelbesturingen
 • [quote:c0085810d5="sdk"][quote:c0085810d5="hans loois"]Iemand trouwens een idee of een gamepad(logitech rumble pad) werkt onder dit spel en zoja hoe doe ik dat , bij de controllers kom ik de logitech niet tegen![/quote:c0085810d5]

  een shooter met een gamepad spelen :roll: en verder is alles nog goed met je???

  check iig ff config scherm–>spelbesturingen[/quote:c0085810d5] :roll: wat maakt dat uit , doe ik ook hoor .
 • [quote:01fb057ae6="Computerfreakje"][quote:01fb057ae6="sdk"][quote:01fb057ae6="hans loois"]Iemand trouwens een idee of een gamepad(logitech rumble pad) werkt onder dit spel en zoja hoe doe ik dat , bij de controllers kom ik de logitech niet tegen![/quote:01fb057ae6]

  een shooter met een gamepad spelen :roll: en verder is alles nog goed met je???

  check iig ff config scherm–>spelbesturingen[/quote:01fb057ae6] :roll: wat maakt dat uit , doe ik ook hoor .[/quote:01fb057ae6]

  tja er zijn meer gekke mensen in nederland zoals de vele gekkenhuizen doen vermoeden

  *puts on anti-flame-suit*
 • Nee, dat geklungel met toetsenbord en muis is lekker!
  Ken je die gamepad? Want volgens mij gaat dat behoorlijk goed.

  Enne ja, geniale mensen worden vaak voor gek verklaard(heeft iets met beperkte visie te maken).
 • Laat sdk maar met rust lui. Hij snapt toch niet dat er mensen kunnen zijn die andere controllers beter kunnen vinden dan de standaard muis/toetsenbord-combo.

  Bovendien is het belangrijker dat dat gezeur off-topic was …
  Dus om terug te komen op de originele vraag :
  - lukt het om net te doen alsof het een joystick met meerdere assen is ?
  Dat is volgens mij in het algemeen de enige 'vreemde' controller die door een fps ondersteund wordt aangezien sommigen het handiger vinden om met een analoge controller de snelheid & richting van het lopen te bepalen.
 • Als iemand met een controller een fps wil doen moet hij dat zelf weten maar heb dit zelf bij halo gedaan en kan je verzekeren dat ik toch 2x meer kills haal met een muis.

  Vraag van mij is trouwens nog steeds niet beantwoord, staat de controller onder spelbesturingen en als OK???
 • Vooralsnog krijg ik de gamepad niet aan de praat. Bij keuze van joystik met meerdere assen gaat windows kennelijk van de gameport uit, maar ja de pad is usb, dus bij connecties geen ok en dus ook niet te calibreren.
 • probeer ff een andere usb poort, als het goed is hoor je tuduum als windows hem herkent.
 • Gamepad wordt door Xp wel herkend en werkt ook wel in ander spellen(bijv combat flight sim) maar in call of duty valt er niks in te stellen en reageert de pad niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.