Vraag & Antwoord

Games

UT04 knalt er steeds uit

Anoniem
None
4 antwoorden
 • op blanko wXp pro install.

  Steeds al ik boven aan sta :P knalt ut er uit.
  ik heb de laattse update er op zitten (niet de beta)
  soms zonder enige melding en soms met melding blabla

  WXP ….radeon 9600 series…. protection… send to support

  ik denk dat dit licht aan de herinstallatie want ik doe eerst een kopie van de ut map ff opzij zetten dan installeer ik ut in de orginele instal map en daarna plak(overschrijf ik ) alles wat ik gekopieerd hab in de geinstalleerde map. zou dat het zijn???

  ik weet niet hoe ik anders mn saves en al de gedownloade maps moet backuppen(als ik dat niet doe vinden de server houders het niet leuk qua data verkeer en ik ook niet omdat ik halverwege het spel binnen kom vallen omdat ik moest downe).
 • Het terugplaatsen van de backups kan toch geen oorzaak zijn denk ik zo…

  Ikzelf doe dit namelijk ook op die manier, altijd probleemloos. Tenminste, ik maak dus backups van de maps, de sounds, textures, etc… Waar het wel aan ligt zou ik niet kunnen zeggen, maar in elk geval niet hieraan.
 • Ik heb wel pas de nieuwste ATI radeon 9600Pro driver gedownload en op mn blanko Xp gezet. (wxp-w2k-catalyst-7-981-040127m-013420c.exe)
  terwijl ik voorheen wxp-w2k-catalyst-7-95-031028m-011774c.exe had waar bij ut er ook al af en toe (van?) uit knalde.

  En ik heb gelukkig bij blanko install updates niet SP2 geinstalleerd ik hoorde net op het juiste moment dat veel games niet compatibel zijn met SP2 ik weet niet of nou echt zo is maar iigv ik draai geen SP2 maar WXP pro SP1
 • Helpt het misschien als je de UT2004.ini weggooit (of voor de zekerheid alleen even naar een andere map verplaatst), die staat in de map System in je UT map… misschien last van een corrupte instelling of zo?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.