Vraag & Antwoord

Games

GTA 3

Anoniem
brammy!
10 antwoorden
 • Hey,

  Ik heb gisteren GTA 3 voor op de ps2 gekocht maar nu zit ik vast bij een missie, de naam van die missie is "bomb act 2". Daarbij moet ik 8ball naar een schip toe brengen en dan zorgen dat hij een bom kan plaatsen. Maar het lukt mij maar niet om hem dat te laten overleven ik probeer steeds die ventjes dood te schieten maar ik ben nooit snel genoeg daarmee. Is hier een speciale tactiek voor ofzo?
 • Weet em toevallig nog, ik had daar ook problemen mee.
  Tegenover het schip staat een hangar. Op de hoek is een trap naar boven.
  Ga naar boven en schiet daar vanaf het randje met een sniperrifle, je weet denk ik al dat je ook op rode die tonnen kan schieten? Die ontploffen en dan gaat het wat sneller. :)

  Voor meer strategieen: GameFaqs
 • Ik heb al op die tonnetjes geschoten maar het lukt nog steeds niet, die bewakers zijn ook met zoooooooooooooooooooooooo veel.
 • [quote:3ce547f80d="computer_nerdo"]Ik heb al op die tonnetjes geschoten maar het lukt nog steeds niet, die bewakers zijn ook met zoooooooooooooooooooooooo veel.[/quote:3ce547f80d]En je staat ook bovenop de hangar/loods? Vanaf daar moet je een perfect uitzicht hebben.
 • [quote:50daee9145="Vunce"][quote:50daee9145="computer_nerdo"]Ik heb al op die tonnetjes geschoten maar het lukt nog steeds niet, die bewakers zijn ook met zoooooooooooooooooooooooo veel.[/quote:50daee9145]En je staat ook bovenop de hangar/loods? Vanaf daar moet je een perfect uitzicht hebben.[/quote:50daee9145]
  jup een perfect uitzicht heb ik wel, ik krijg ze alleen niet snel genoeg allemaal dood
  (wat is die 8ball eigenlijk ook dom dat ie niet wacht tot ik alles dood heb)
 • Je begint gewoon bij die mannetjes die hij als eerst tegenkomt, en dan precies zijn lijn af. Het kost echt een aantal keren, want het is gewoon vervelend. Trouwens, soms werken die tonnetjes ook niet helemaal. Die knakkers lopen ook dacht ik, dus je moet met die tonnetjes wachten totdat ze bij elkaar zitten. Maar je moet echt nog een paar keer kat uit de boom kijken welke allemaal als eerst schieten, en dan weer in die volgorde ze afknallen (hoewel het richten een stuk moeilijker is met een PS2 denk ik).
 • Als ik het goed heb ligt er in de buurt van dat schip een powerup (zo'n pil-achtig ding dacht ik) die de tijd a la Matrix vertraagd. Daardoor wordt het een heel stuk makkelijker om de weg vrij te maken als je vanaf het dak gaat schieten.
 • [quote:bc09667faf="JaFO"]Als ik het goed heb ligt er in de buurt van dat schip een powerup (zo'n pil-achtig ding dacht ik) die de tijd a la Matrix vertraagd. Daardoor wordt het een heel stuk makkelijker om de weg vrij te maken als je vanaf het dak gaat schieten.[/quote:bc09667faf]
  Ja, je hebt het goed, dat klopt inderdaad, halverwege die trap ligt er een ja. Ik weet ook dat ik het zonder had gedaan (en dat het me in de 5e keer pas opviel dat ik de trap opmoest ipv eronder liggen :oops: )
 • is dat die met dat container schip?
  ik weet nog dat ik als een soort levend schild voor die gast ging lopen iedereen verot knallend die in d buurt kwam op het schip lagen ook wat
  wapnes en iets van leven ofz
 • nou het is me eindelijk gelukt :)
  maar waarom zetten ze die 8ball zo ontzettend ver van die boot af, ik heb minstens 15x heen en weer gereden. Het richting met een ps2 is idd een stuk moeilijker dan met de muis op de pc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.