Vraag & Antwoord

Games

Far cry, grafisch probleem

Anoniem
rombaft
3 antwoorden
 • Nieuw systeem in huis gehaald, even far cry op geinstalleerd.
  Nu ik heb het volgende probleem, het draait heel goed, maar dan in de zin van veel fps, met alles op hoogste (kwestie van details, AA, enz….) maar ik krijg de helft van de tijd een raar beeld, ik zie helemaal door door de grond en door de muur en zie ik alleen maar water, of alleen maar zand, door peetjes beginnen zien enz…, dan zie ik de peetjes enz… weer normaal, zoom ik in met men wapen en weer van 't zelfde, ook door bomen enz…

  Mijn videokaart is een radeon X800 pro.

  Spel op de normale manier geinstalleerd, geen patches geinstalleerd of zo (zijn er infeite patches voor??)
  Is dit een gekend probleem??
  Is er een oplossing, bv iets afzetten in de grafische opties? wat ik dan op zijn beurt wel triestig vind aangezien die kaart wel zijn fps trekt en ik toch zou willen meegenieten van de verbazend mooie grafiek.
 • Er is een officieele 1.1 patch.
  Er is ook een 1.2 patch maar die is terug getrokken door Crytek.

  je moet even de 1.1 patch instaleren, ik neem verder aan dat je de Catalyst 4.8 drivers gebruikt?
 • Hmm ditzelfde probleem heb ik ook. Met dus allerhoogste settings, en een x800 Pro. Ik weet in elk geval wel zeker dat de x800 Pro deze game prima kan trekken, alleen dit probleem is nogal irritant. (framerate is in elk geval wel in orde idd)

  Heb mijn Far Cry nog niet gepatched, ik zal morgen inderdaad maar eens die 1.1 patch proberen… Kijken of dat nog wat helpt. Ik was helemaal vergeten dat er nog een patch was.

  Ik draai nog Far Cry 1.0, en door 't terugtrekken van die 1.2 patch ben ik de voorgaande patch 1.1 weer helemaal vergeten. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.