Vraag & Antwoord

Games

SP2 en games

Anoniem
None
22 antwoorden
 • Hebben jullie problemen met spelletjes nu jullie SP2 geïnstalleeerd hebben?
 • Nee momenteel nergens last van, de spellen die gespeeld heb zijn age of mythology the titans en ufo aftermath. Wel gaf windows bij 2 andere spellen die ik ff geinstalleerd had en gerund een melding dat hij deze geblokt had en wat ik er mee wou doen terwijl ik met die spellen niet op het internet ging ofzoiets en me eigen firewall ook geen melding gaf.
 • Bij mij werd Warcraft III geblokt. Ik heb hem toegelaten op mijn lijstje.
 • Nog niet echt veel verschillende games gedaan. Maar nog geen problemen gehad. De xp firewall staat bij mij uit.
 • hier nog geen problemen gemeld, en de firawall staat aan, maar de firewall is echt gebruikvriendelijk, even progje toevoegen en voila
 • de xp firewall staat volgens mij uit, ik heb wel ZoneAlarm. AoE:Conquerers ging iig goed met de single player. Demo's van Army of Exigo en Panzers werkten ook. Rollercoaster Tycoon 2 draaide ook zonder problemen.


  Mijn 3D Mark 2003 is gedaald van 1800 naar 1694…
 • afgelopen weekend op een LAN zitten rammen,en 1 van ons had SP2 op zn pc staan.
  Alle spellen kon ie niet mee joinen omdat zn xp firewall aanstond behalve met DOOM³,die ging er dwars doorheen :o :-? :lol:
  Rara iemand? :P
 • ik heb geen problemen gehad tot nu toe…
  games die ik gespeeld heb:
  ut2004
  generals
  doom3
  farcry
 • [code:1:c89ea5eafa]afgelopen weekend op een LAN zitten rammen,en 1 van ons had SP2 op zn pc staan.
  Alle spellen kon ie niet mee joinen omdat zn xp firewall aanstond behalve met DOOM³,die ging er dwars doorheen
  Rara iemand?
  [quote]

  waarom ddom erdoor gn gen de rest niet dat weet i niet.

  Maar om de rest er ook door te laten moet je gewoon het control panel openen, dan firewall aanklikken, daarna progs, dan kun je een programma toevoegen[/quote][/code:1:c89ea5eafa]
 • Ja , heb veel problemen. Dat games crashen.
 • Persoonlijk heb ik SP1 nog neit eens geïnstalleerd. De enige windowsupdate die ik heb, is voor die bug met USB 2.0 (van de Asus CD geplukt die bij m'n moederbord zat). Het werkt hier nu allemaal goed, dus waarom zou ik…
 • [quote:edcaf0afb3="Hu'uruun"]Persoonlijk heb ik SP1 nog neit eens geïnstalleerd. De enige windowsupdate die ik heb, is voor die bug met USB 2.0 (van de Asus CD geplukt die bij m'n moederbord zat). Het werkt hier nu allemaal goed, dus waarom zou ik…[/quote:edcaf0afb3]

  sp1 heb je onder andere nodig voor SimCity 4
 • [quote:bc03498dc7="Hu'uruun"]Persoonlijk heb ik SP1 nog neit eens geïnstalleerd. De enige windowsupdate die ik heb, is voor die bug met USB 2.0 (van de Asus CD geplukt die bij m'n moederbord zat). Het werkt hier nu allemaal goed, dus waarom zou ik…[/quote:bc03498dc7]Je hebt niet allleen een plaatje van sponge bob, maar ook het verstand van sponge bob.

  Denk jij dat die windows updates er allemaal voor niets zijn ofzo ??
  De meeste updates zijn allemaal beveiliging patches om de lekken in windows op te lossen. Hierdoor wordt je computer veiliger en zorg je ook dat je andere computers op het internet minder snel besmet raken.

  DUS GA NU ONMIDDELLIJK AL DIE * PIEP * updates installeren. (dus onder andere service pack 1)
 • [quote:27133b7e0f="MichelG"][quote:27133b7e0f="Hu'uruun"]Persoonlijk heb ik SP1 nog neit eens geïnstalleerd. De enige windowsupdate die ik heb, is voor die bug met USB 2.0 (van de Asus CD geplukt die bij m'n moederbord zat). Het werkt hier nu allemaal goed, dus waarom zou ik…[/quote:27133b7e0f]Je hebt niet allleen een plaatje van sponge bob, maar ook het verstand van sponge bob.

  Denk jij dat die windows updates er allemaal voor niets zijn ofzo ??
  De meeste updates zijn allemaal beveiliging patches om de lekken in windows op te lossen. Hierdoor wordt je computer veiliger en zorg je ook dat je andere computers op het internet minder snel besmet raken.

  DUS GA NU ONMIDDELLIJK AL DIE * PIEP * updates installeren. (dus onder andere service pack 1)[/quote:27133b7e0f]

  misschien zij er nog wel slimmere dingen. Gebruik Mozilla ipv IE. Installeer ZoneAlarm ipv win XP firewall. Als je een router hebt stel dan een admin wachtwoord in. Bezoek geen bedenkelijke sites. Ik ken legio mensen die zonder SP toch veilig internetten en die nooit problemen hebben.
 • Wat Bigstaal zegt is juist…

  MichelG:
  1. Ten eerste ben je bevooroordeeld vanwege een plaatje, wat ik persoonlijk al belachelijk vind. Jij hoort voor mij nu tot de mensen wiens berichten ik niet meer serieus zal gaan lezen, omdat de gemiddelde hersen- en berichtinhoud van jouw soort mijn aandacht niet waard is. Ik ben het meer dan zat beoordeeld te worden vanwege m'n avatar. Dat is voor mij hetzelfde als iemand beoordelen vanwege zijn uiterlijk …
  2. Dat JIJ nou niet zonder al die beveiligingsupdates van Microsoft kan, wil niet zeggen dat iedereen dat niet kan. :roll:
  3. Je zoekt het maar uit met je SP1, die onzin van jou hoef ik niet te tolereren.
 • Cool :D Met een berichtje bijna een heel forum op je kop. :wink:

  Maar ik heb zelf nog geen problemen gehad met Service Pack 2 en games.

  Maar ik vind gewoon veiligheid heel erg belangrijk. En je weet nooit op wat voor sites je terecht komt met bijvoorbeeld google. Dan maakt het soms ook niet uit of je nou met mozilla of met internet explorer browst. En er zijn ook updates om virussen tegen te houden, en zeker als je af en toe wat download is dit belangrijk.
  (dat van die sponge bob was maar een grapje. Sorry als ik je hiermee gekwetst heb ) :P
 • Het gebruik van Internet Explorer is niet aan te raden:

  http://www.zdnet.nl/news.cfm?id=38999

  Microsoft wekt de illusie dat je pc veilig wordt met SP2. Het is op zich niet verkeerd om SP2 te installeren, maar het grootste veiligheidsprobleem is dat mensen Internet Explorer blijven gebruiken. Daar moeten ze echt mee kappen. Er zijn zat alternatieve browsers, die een stuk veiliger zijn. Daarnaast doet het installeren van een goede firewall ook wonderen.
 • Dat is ook een van de redenen waarom ik mozilla firefox gebruik :wink:

  Maar volgens mij zit er altijd wel ergens een lek in, dus daar kun je je eigen nooit voor 100% beschermen, zelfs niet met een andere browser.

  Maar dit is een game forum, dus laten we ons nu daar maar even op richten :wink:
 • (over dat verstand heb je wel een punt :P)

  De normale gebruiker pakt gewoon internet explorer want dat zit er toch op. In dit geval is SP altijd handig, maar je moet niet denken dat zonder spx je meteen de sjaak bent ofzo. Een goede firewall helpt al veel en zolang je geen "gevaarlijke" vijanden of belangrijke gegevens op je pc hebt hoef je niet te vrezen dat iemand gaat zitten proberen door jou firewal/lek in windows heen te komen.

  Sp2 + games vindt ik wel link, dus gewoon ff wachten tot de kinderziektes eruit zijn. Dan komt ie vanzelf in Windows Update te staan ipv op een losse site.
 • hebben jullie ook eerst een back up gemaakt voordat jullie sp2 installeerdne?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.