Vraag & Antwoord

Games

vaag beeld doom3 :S

Anoniem
misterw
10 antwoorden
 • ik heb net doom3 geïnstalleerd en daarmee de nieuwste versie van directX 9 b maar als ik doom start zie ik een vaag beeld met hele grote pixels ik denk dat mijn videokaart niet compatibel is maar geeft hij dat dan niet aan???
  mijn videokaart is NVIDIA Gforce2 MX 64 mb
 • [quote:3d193903a4="misterw"]ik heb net doom3 geïnstalleerd en daarmee de nieuwste versie van directX 9 b maar als ik doom start zie ik een vaag beeld met hele grote pixels ik denk dat mijn videokaart niet compatibel is maar geeft hij dat dan niet aan???
  mijn videokaart is NVIDIA Gforce2 MX 64 mb[/quote:3d193903a4]
  En ALS ie al compatibel is kun je het nog niet spelen door een FPS van 1 ofzo.
 • vanaf welke fps is een spel speelbaar?
 • 25 fps… maar das voor iedereen anders. En NEE we gaan niet weer die discussie starten over minimale fps :wink:
 • [quote:ad1d43da89]vanaf welke fps is een spel speelbaar?[/quote:ad1d43da89]

  hangt er van af hoeveel uxe je wilt, ik denk persoonlijk vanaf een 15-20 fps gemiddeld en met af en toe pieken naar beneden tot 8-10 fps moet doenbaar zijn om te spelen.


  kwestie van die grote pixels, weet niet direct wat het probleem is, maar zoals eerder aangegeven, je pc zal het waarschijnlijk niet trekken.

  Ik had een AMD athlon 1900+ in combinatie met een gforce 4 TI 4200 en die kon het zowaar net aan op het minimum, let wel in sommige delen van het spel zoals bij de keeper in hel enzo kon de kaart het praktisch niet meer aan
 • dat vind ik erg vaag een vriend van mij heeft hem op een pentium 1.1 ghz met sdram nog redelijk draaien ik heb een 1.7 als ik de vidaart zou updaten dan zou hij dan toch redelijk moeten kunnen draaien zou je zeggen
 • ik heb het al ik ben naar nvidia.com gegaan en heb de nieuwste drivers gedownload en nu draait hij wel :D
 • [quote:5c6ec0505c="misterw"]ik heb het al ik ben naar nvidia.com gegaan en heb de nieuwste drivers gedownload en nu draait hij wel :D[/quote:5c6ec0505c]Draait ie goed????
 • [quote:4a7cf2b4a2="misterw"]ik heb het al ik ben naar nvidia.com gegaan en heb de nieuwste drivers gedownload en nu draait hij wel :D[/quote:4a7cf2b4a2]
  Misschien handig als je een framerate post… :)
 • Waarom ? Als hij vind dat het spel (goed genoeg) loopt dat het speelbaar is dat toch voldoende …
  Zolang je cpu snel genoeg is en je bereid bent aan details & resolutie in te leveren moet D3 wel op een 'speelbaar' niveau te brengen zijn zolang je maar aan de minimum eisen voldoet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.