Vraag & Antwoord

Games

GBA vraagje

Anoniem
bigstaal
13 antwoorden
 • Kan je een GBA gebruiken in het vliegtuig? Gaat hij niet kapot als hij door de scanner van de douane heen gaat?

  Ik ga naar Turkije, hebben ze daar ook 220V?
 • [quote:e96714b370="bigstaal"]Kan je een GBA gebruiken in het vliegtuig? Gaat hij niet kapot als hij door de scanner van de douane heen gaat?

  Ik ga naar Turkije, hebben ze daar ook 220V?[/quote:e96714b370]
  ik ben ook met me gba naar spanje gegaan… kan door de douane. ik denk wel dat ze daar 220 volt hebben en anders speel je voor de helft :lol: nee hij gaat niet kapot. je kan m ook in het vliegtuig gebruiken en anders vraag je het daar maar.
 • Je hebt hem toch uit, dan kan er nooit wat gebeuren. Als zulke dingen allemaal kapot zouden gaan hadden ze daar al lang wat op bedacht ;)
 • Je kunt zelfs je telefoon aanhouden tijdens je vlucht. Maakt allemaal niets uit.
  Kwam er namelijk achter op het moment dat ik ergens boven het Oeral gebergte zat dat mijn telefoon nog aanstond, hehe. Boeit allemaal niets, ook filmrolletjes, memorysticks, hdd's, d'r gaat helemaal niets kapot voor, tijdens en na de vlucht.
  Ow ja, je mag trouwens maar 1 aansteker meenemen, want stel je eens voor dat je er 2 meeneemt ! :-?
 • Mooi, thanx.

  Hebben jullie nog spellen voor de GBA, die jullie kunnen aanraden? Momenteel heb ik alleen Donkey Kong (Ik houd wel van retro games).

  [img:17494217d0]http://www.dixons.nl/Store/images/products/SW04244F.gif[/img:17494217d0]
 • [quote:bb7f0425df="Vunce"]Je kunt zelfs je telefoon aanhouden tijdens je vlucht. Maakt allemaal niets uit.
  Kwam er namelijk achter op het moment dat ik ergens boven het Oeral gebergte zat dat mijn telefoon nog aanstond, hehe. Boeit allemaal niets, [/quote:bb7f0425df]

  Goh, fijn mannetje ben jij… Denk je nu echt dat die regel over je telefoon uitzetten er voor niets is? (Nog afgezien van het feit hoe UITERMATE iritant het is als mensen luidkeels zouden gaan zitten bellen in een kline ruimte..) :evil: :roll:

  Wat de GB betreft: dat is geen probleem. Deze zend geen straling uit en kan dus ook niets storen. Moet alleen uitstaan met stijgen en landen..
 • [quote:616d2b6f15]Goh, fijn mannetje ben jij… Denk je nu echt dat die regel over je telefoon uitzetten er voor niets is? (Nog afgezien van het feit hoe UITERMATE iritant het is als mensen luidkeels zouden gaan zitten bellen in een kline ruimte..)[/quote:616d2b6f15]Ach, je moet niet alles geloven wat ze je wijsmaken, bellen in het vliegtuig kost iets van $5,- p/m.[quote:616d2b6f15]"We set the rules and they are pretty clear people can't use their cell
  phones," FAA spokeswoman Alison Duquette said. "There has never been an
  accident attributable to cell-phone use, but we ban them because no one
  has proven they are safe to use."

  Due to "budgetary constraints," the FAA did not fund a device by
  Megawave that would have detected PED use.[/quote:616d2b6f15]Wired.com

  Zodra er 300 mensen hun telefoon aan hebben staan en er mee gaan bellen is er een kleine kans dat er iets mis KAN gaan. Het is allemaal veiligheid boven alles, niemand heeft bewezen of het ook feitelijk schadelijk is voor het vliegtuig.

  Dat je elektrische apparaten uitgeschakeld moet hebben tijdens het landen en opstijgen is volgens mij helemaal onzin. Laatst nog een filmpje gezien van een co-piloot die even (leuk voor thuis) een landing gaat filmen vanuit de cockpit met zijn digitale handycam.
 • Nou, ok.. Misschien is er maar een heel kleine kans dat het mis gaat. Vind ik persoonlijk dan nog steeds reden genoeg om je foon uit te zetten.. Zeker als je ergens op 8 à 9 kilometer hoog zit. Is diep vallen zeg maar…

  En daarnaast zijn het gewoon de regels. Waarom zou je je daar in godsnaam niet gewoon aan houden? Meestal heb je daarboven toch geen ontvangst (of een heeeele dure sateliet verbinding) dus aan hebben staan heeft überhaupt niet zoveel zin.

  Maar goed, dit raakt allemaal een beetje off-topic ben ik bang..

  Robert
 • [quote:c28770c710="rob_erwt"]Nou, ok.. Misschien is er maar een heel kleine kans dat het mis gaat. Vind ik persoonlijk dan nog steeds reden genoeg om je foon uit te zetten.. Zeker als je ergens op 8 à 9 kilometer hoog zit. Is diep vallen zeg maar…[/quote:c28770c710]Ben ik helemaal met je eens, maar ik wilde hier alleen maar mee zeggen dat het niet zo erg is als je het een keertje vergeet. En nu weer on-topic, of waren we hier al mee klaar? ;)
 • [quote:46f5efb119="bigstaal"]Mooi, thanx.

  Hebben jullie nog spellen voor de GBA, die jullie kunnen aanraden? Momenteel heb ik alleen Donkey Kong (Ik houd wel van retro games).

  [img:46f5efb119]http://www.dixons.nl/Store/images/products/SW04244F.gif[/img:46f5efb119][/quote:46f5efb119]

  Retro-games genoeg met die Classic NES-games. Persoonlijk vindt ik twee tientjes wel duur voor een oud spelletje, maar als je dat geen bezwaar vindt is bijv. de eerste Zelda een aanrader.

  Mijn favorieten:
  - Advance Wars (1 en 2) -> turn based strategie
  - Kuru kuru kururin -> verslavend behendigheidsspelletje
  - Tetris -> zou eigenlijk standaard bij een GBA moeten worden meegeleverd :wink:
 • Ik heb vandaag Zelda gekocht. Wat is jullie favoriete site voor GBA games?

  [img:77e4d04f30]http://www.dixons.nl/Store/images/products/SW04238F.gif[/img:77e4d04f30]


  PS de website www.gamespot.nl werkt bij mij niet helemaal goed
 • HET beste spel voor de GBA:
  Wario Ware Inc.: Mega Micro Games
  Mijn god wat is DAT een verslavend spel zeg !
 • Wario Ware vind ik persoonlijk ook een verslavend spel. Ik zou het echter niet ongezien kopen. Je speelt achter elkaar allerlei simpele minigames van max. 5 seconden in hoog tempo achter elkaar.

  Of je vind het fantastisch of je vind het niks.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.