Vraag & Antwoord

Games

NFS Underground Dubbel CD

Anoniem
JaFO
9 antwoorden
 • Beste mensen,
  Ik heb Need For Speed Underground op mijn PC staan en dit is een dubbel CD maar ik heb Deel een en deel twee in 2 bestanden staan!!
  Al probeer ik em te installeren dan zegt ie na 50 procent dat ik cd 2 moet invoeren!hoe moet ik dit nu doen??
  Hartelijk dank alvast!!
 • Naar de winkel gaan en spel KOPEN.
 • [quote:210d191a77="D'acide"]Naar de winkel gaan en spel KOPEN.[/quote:210d191a77] Idd, ik zag em laatst al ergens liggen voor 10euro… :)
 • Vor de duidelijkheid: Ik heb die game gekocht toen die uitkwam hoor!!:) Later heb k em aan een vriend geleend en die is verhuisd en heeft em meegenomen!!En dan hoefen jullie natuulijk niet te zeggen dat ik em dan niet had moeten uitlenen enzow….majah…in iedergeval ik heb er wel dik voor betaald :)
 • Niemand dan??
 • op je hdd zetten en met deamon tools een virtual schijf maken en em daarvanaf halen…
 • [quote:fff5c823ab="master_cornelis"]Vor de duidelijkheid: Ik heb die game gekocht toen die uitkwam hoor!!:) Later heb k em aan een vriend geleend en die is verhuisd en heeft em meegenomen!!En dan hoefen jullie natuulijk niet te zeggen dat ik em dan niet had moeten uitlenen enzow….majah…in iedergeval ik heb er wel dik voor betaald :)[/quote:fff5c823ab]
  Toch grappig altijd, die 'trucs' waar we in moeten trappen. Zeg nou zelf, vind je dit geloofwaardig: Ik heb de cd uitgeleend aan een vriend maar die is verhuisd en heeft hem meegenomen!
  En hoe kom je nu dan aan die twee bestanden? Die heb je zeker gedownload omdat je toch al 1 keer hebt betaald, en je gaat natuurlijk geen twee keer betalen voor hetzelfde spel! :lol:
 • [quote:f6bd1e464a="ludere"][quote:f6bd1e464a="master_cornelis"]Vor de duidelijkheid: Ik heb die game gekocht toen die uitkwam hoor!!:) Later heb k em aan een vriend geleend en die is verhuisd en heeft em meegenomen!!En dan hoefen jullie natuulijk niet te zeggen dat ik em dan niet had moeten uitlenen enzow….majah…in iedergeval ik heb er wel dik voor betaald :)[/quote:f6bd1e464a]
  Toch grappig altijd, die 'trucs' waar we in moeten trappen. Zeg nou zelf, vind je dit geloofwaardig: Ik heb de cd uitgeleend aan een vriend maar die is verhuisd en heeft hem meegenomen!
  En hoe kom je nu dan aan die twee bestanden? Die heb je zeker gedownload omdat je toch al 1 keer hebt betaald, en je gaat natuurlijk geen twee keer betalen voor hetzelfde spel! :lol:[/quote:f6bd1e464a]

  dan moet je maar geen stuff uitlenen .. ikzelf heb wel 3x betaald voor NFS4 (laatst weer gekocht voor 4 euro, omdat ik em kwijt was)
 • Dit is ook niet echt geloofwaardig…

  Waarom leen je je spel in godsnaam uit aan iemand die gaat verhuizen?
  Als ik een spel zou uitlenen dan zou ik eerst nagaan of diegene echt wel te vertrouwen is met zo'n spel…

  En als hij gaat verhuizen waarom vraag je dat spel dan niet gelijk terug?
  Zo snij je je in je eigen vingers :-?


  Beetje wazig verhaal mate

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.