Vraag & Antwoord

Games

Flight Simulator 2004 ziet er lelijk uit

Anoniem
Cpt.Iglo
28 antwoorden
 • Sinds een aantal dagen heb ik Flight Simulator 2004 op mn PC staan.
  Opzich werkt ie wel goed, het ziet er alleen heel lelijkt uit :S (of hoort dit zo?)

  Kheb de nieuwste Catalyst 4.9 drivers en DirectX 9.0C, en alle details staan op zn hoogst.


  Hier ff een screen met wat ik er precies mee bedoel (let vooral op het gras) :

  [img:4980df72a6]http://img19.exs.cx/img19/1395/naamloos108.jpg[/img:4980df72a6]


  Is dit normaal?

  Alvast bedankt! :)
 • dat is normaal wand als je in de lucht zit dan zit je zo hoog danziet het er goed uit wand als je nu de grond net zo mooi was als bij Joint up of far cry dan zouw je een SUPER pc moeten hebben om dezen game te speelen
 • Okee bedankt, het is dus normaal. :)
 • Flightsimulator games van Microsoft hebben nog nooit de eerste prijs gewonnen voor grafische schoonheid. Het blijft altijd een beetje basic. Bij elke nieuwe release wordt het wel wat beter, maar het gat met de bekende grafische supergames blijft tot nu toe altijd aanwezig.
 • ach ja.. eigenlijk gaat het daar ook niet om he :wink:

  het vliegen is leuk genoeg, ben dr alleen nog niet zo goed in. :)
 • [quote:3d3cbd3943="CYRAX.nl"]dat is normaal wand als je in de lucht zit dan zit je zo hoog danziet het er goed uit wand als je nu de grond net zo mooi was als bij Joint up of far cry dan zouw je een SUPER pc moeten hebben om dezen game te speelen[/quote:3d3cbd3943] :o Doe je dat nou expres??

  Maargoed, het gaat idd om de simulatie van het [i:3d3cbd3943]vliegen[/i:3d3cbd3943] en niet zozeer van de omgeving. Naast de kwestie rekenkracht zou het voor de makers ook niet haalbaar zijn om alles gedetailleerd vorm te geven.
 • je zegt het eigenlijk zelf al.
  als je met jouw pc op max detail kan spelen dan kan het grafisch geen hoogstandje zijn he!
  Een beetje fatsoenlijk gedetailleerd spel heeft minimaal een nieuwe generatie kaart nodig (6800 of X800) wil hij op maximum detail kunnen spelen.
 • Dat ligt er maar net aan *waar* dat detail verstopt zit ;)
  Maar goed .. op simulator-gebied zul je geen sim kunnen vinden die *en* goed uit ziet *en* de hele wereld inclusief (AI) vliegbewegingen en weer simuleert.
 • voorlopig nog niet nee… :lol:
 • [quote:aef024d2aa="roeske"]Flightsimulator games van Microsoft hebben nog nooit de eerste prijs gewonnen voor grafische schoonheid. Het blijft altijd een beetje basic. Bij elke nieuwe release wordt het wel wat beter, maar het gat met de bekende grafische supergames blijft tot nu toe altijd aanwezig.[/quote:aef024d2aa]

  mjah, en ondertussen wél 60 euro vragen voor zo´n spel =..= (en dan heb je altijd nog sukkels die dat gaan kopen)
 • [quote:d270c63bf1="Master_eLecTro"]mjah, en ondertussen wél 60 euro vragen voor zo´n spel =..= (en dan heb je altijd nog sukkels die dat gaan kopen)[/quote:d270c63bf1]Sukkels? Nou draai je de hele zaak wel op zijn kop…. Je bent geen sukkel als je iets koopt. Je bent pas een sukkel als je het spel wel speelt, maar ondertussen niet normaal hebt gekocht.
  En iemand die dit spel koopt, kan dat doen uit overweging van hobbie. Dan is het grafische ondergeschikt aan de besturing en de beleving.
 • [quote:3c2cf92b0b="Master_eLecTro"][quote:3c2cf92b0b="roeske"]Flightsimulator games van Microsoft hebben nog nooit de eerste prijs gewonnen voor grafische schoonheid. Het blijft altijd een beetje basic. Bij elke nieuwe release wordt het wel wat beter, maar het gat met de bekende grafische supergames blijft tot nu toe altijd aanwezig.[/quote:3c2cf92b0b]

  mjah, en ondertussen wél 60 euro vragen voor zo´n spel =..= (en dan heb je altijd nog sukkels die dat gaan kopen)[/quote:3c2cf92b0b]
  Je heb ook zoiets als fans weetjewel….die het erg leuk vinden weet je wel…..als je eenmaal in de lucht zit, zie je de grond toch niet, maar kan je letten op de grafische pracht van de vliegtuigen en de wolken….maar ja, zo'n n00b als jij komt natuurlijk niet boven de 10FT :-?
 • Zoals al gezegd, de FS-reeks is prachtige software voor mensen met interesse in luchtvaart. Je kunt hier goed het gevoel mee benaderen alsof je 'zelf achter het stuur zit'. Het vliegtuig vliegen is dan ook net wat belangrijker dan het uitzicht.
 • Laten we het hierbij houden … de vraag is IMHO al beantwoord.

  Tenzij de topic-starter denkt dat meer hulp bij z'n probleem nodig is.

  // —
  Overigens zijn de textures & het uitzicht op de grond van de diverse 'lokale' uitbreidingen wel een stuk beter dan de standaard settings van FS9.
  Je zou bijvoorbeeld de (gratis) Nederlandse scenery kunnen proberen.
  Helaas gaat dat spul vaak ten koste van de prestaties van je systeem.
 • Probeer Catalyst 4.10 eens?… Heb ik ook.. Werken perfect op mijn R9200.
 • [quote:5e5f6b06fe="Computerfreakje"]Probeer Catalyst 4.10 eens?… Heb ik ook.. Werken perfect op mijn R9200.[/quote:5e5f6b06fe]

  maar dat lost de problemen van dat gras echt niet op.

  heb zelf ook deze FS hier wel liggen, en idd op een plek waar jij nu staat zijn de textures gewoon slecht.

  want volgens mij heb je hem gewoon zomaar ergens even neer gezet of niet? zie geen runway, airport textures oid.

  het mooie aan het spel zijn idd niet de ground textures, echter als je weer op ''drukke'' plekken komt ( vliegvelden, steden etc) dan zijn de textures wel goed uitgewerkt.

  download inderdaad eens de nederlandse scenery ( http://www.nl-2000.com/nuke/ )

  heb deze er zelf ook opstaan, en dit zorgt alleen in de lucht boven NL voor betere afwerking van het landschap, betere airport textures, meer gebouwen rond steden)

  zoals Jafo ook zegt, het gaat wel ten koste van enige performance, maar het ziet er ook stuk beter uit
 • Sorry voor mn late reacties, ben ff een weekje weggeweest. :)

  [quote:d0d8434673="turbulence"][quote:d0d8434673="Computerfreakje"]Probeer Catalyst 4.10 eens?… Heb ik ook.. Werken perfect op mijn R9200.[/quote:d0d8434673]

  heb zelf ook deze FS hier wel liggen, en idd op een plek waar jij nu staat zijn de textures gewoon slecht.

  want volgens mij heb je hem gewoon zomaar ergens even neer gezet of niet? zie geen runway, airport textures oid.

  het mooie aan het spel zijn idd niet de ground textures, echter als je weer op ''drukke'' plekken komt ( vliegvelden, steden etc) dan zijn de textures wel goed uitgewerkt.

  download inderdaad eens de nederlandse scenery ( http://www.nl-2000.com/nuke/ )

  heb deze er zelf ook opstaan, en dit zorgt alleen in de lucht boven NL voor betere afwerking van het landschap, betere airport textures, meer gebouwen rond steden)

  zoals Jafo ook zegt, het gaat wel ten koste van enige performance, maar het ziet er ook stuk beter uit[/quote:d0d8434673]

  Khad mn vliegtuigje idd gewoon maar ff ergens neergezet. Bedankt iig voor alle reacties. :)

  ik zal nog ff die link van Turbulence proberen. 8)
 • Nog ff 1 vraagje: waar kan ik zien welke versie ik heb?? :oops:
 • ik heb ook nog wel een vraag: hoe bestuur je helicopters ik kom er de lucht nooiot mee in :oops:
 • [quote:7a2dc8ccd3="bradley"]ik heb ook nog wel een vraag: hoe bestuur je helicopters ik kom er de lucht nooiot mee in :oops:[/quote:7a2dc8ccd3] Met F4 geef je gas (ga je dus omhoog) en dan bestuur je hem daarna gewoon met een joystick. (of toetsenbord, maar dat vind ik niet lekker werken..)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.