Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Games

Stuur kalibreert voor geen ****

Anoniem
None
6 antwoorden
  • Ik heb mijn stuurtje maar weer een keer aangesloten, omdat er ik eindelijk weer een paar race-games in huis heb. Alles gedaan, en daarna komt het moeilijkste, ik heb er altijd problemen mee, maar uiteindelijk komt het altijd wel goed: KALIBREREN. Ik heb al zo'n 100 x dat ding gekalibreerd, maar steeds kan hij niet goed naar rechts, en schokt hij terug naar links. Als ik op het gaspedaal op de rem druk, kan hij niet tot het uiterste naar onder, en schokt ie weer terug naar ong. het midden. Hoe kan dit, want vroeger deed ie het altijd!
  • Op de andere pc deed ie het wel. Die draait op Win98 SE, en heeft een geluidskaart geintegreerd in het moederbord, en mijn pc had dat niet (wel een geluidskaart in het mobo, maar geen gameport aansluiting), dus heb ik voor 10 euro een geluidskaart gekocht die wel een gameport aansluitng had. Is het mogelijk dat het aan de geluidskaart licht dan??
  • [quote:6d4d59b8c3="markwelleweerd"]Op de andere pc deed ie het wel. Die draait op Win98 SE, en heeft een geluidskaart geintegreerd in het moederbord, en mijn pc had dat niet (wel een geluidskaart in het mobo, maar geen gameport aansluiting), dus heb ik voor 10 euro een geluidskaart gekocht die wel een gameport aansluitng had. Is het mogelijk dat het aan de geluidskaart licht dan??[/quote:6d4d59b8c3]

    Die kans is vrij groot. Heb je de drivers geïnstaleerd die bij dat kaartje zaten? Veroorzaakt dat geluidskaartje geen IRQ conflict? staat de geluidkaart van je mobo uit?
  • als het goed is wel, maar ik zal alles nog ff controleren
  • Ik wist dat er nog een gameport was geinstalleerd, die had ik alleen uitgeschakeld, die heb ik nu verwijderd, en bij de bios stond nog OnBoard Gameport Enabled, ik heb geen OnBoard Gameport, maar toch, die was Enabled, dus heb k die even uitgeschakeld, en nu doet het perfect

    vele malen DANK 8)
  • hmmm… het kalibreren ging dus goed, hij gaf geen schokken, en stond ong. in het midden, maar als ik dan in spel de toetsen wil instellen, dan lukt dat niet omdat ie direkt naar rechts gaat. En dat merk je vooral ook bij het rijden.

    Hoe kan het dat bij het kalibreren alles klopt , en in het spel zelf, alles juist niet klopt???

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.