Vraag & Antwoord

Games

Beeld en geluid haperen in diverse games

Anoniem
FTI
8 antwoorden
  • Tijdens het spelen van diverse games, zoals Soldiers, Generals, Train Simulator en Trainz blijven beeld en geluid geregeld hangen gedurende een seconde of 5-10. Soms ook al tijdens de intro. Daarna gaat het spel weer verder. Aan mijn specs kan het niet liggen ( zie onder ) heb ook de nieuwste drivers voor mijn videokaart gedownload en DirectX 9.0c geinstalleerd.

    Heb ontdekt dat het probleem zich niet voor doet als ik de geluidskaart uitschakel. ( het probleem blijft ook bij andere geluidskaarten die ik heb geprobeerd aanwezig )

    Wie heeft een suggestie? :cry:
  • misschien drivers voor je geluidskaart??
  • Daar kan het volgens mij niet aan liggen. Heb diverse geluidskaarten geprobeerd met nieuwste drivers.
  • Zijn het wel de legale versies? bij gedownloaden kun je regelmatig problemen verwachten.
  • Alles legaal ja, braaf gekocht.
  • Zit in je Windows MCE 2005 heeft moeite met diverse Drivers
  • Ben er achter dat het niet aan de geluidskaart ligt. Heb er even een oude GForce 4-Ti4200 ingestopt. Toen geen enkel probleem ondervonden. Zou dus denk ik niet aan 2005 MCE moeten liggen.

    Monteur heeft zelf de 6800LE vervangen door een andere 6800 LE: weer precies hetzelfde probleem.
    Moederbord vervangen bracht ook geen oplossing.
    Foutje in de Athlon 64 misschien?
  • [quote:5a21a50294="ReinBijlsma"]Ben er achter dat het niet aan de geluidskaart ligt. Heb er even een oude GForce 4-Ti4200 ingestopt. Toen geen enkel probleem ondervonden. Zou dus denk ik niet aan 2005 MCE moeten liggen.

    Hij heeft zelf de 6800LE vervangen door een andere 6800 LE: weer precies hetzelfde probleem.
    Moederbord vervangen bracht ook geen oplossing.
    Foutje in de Athlon 64 misschien?[/quote:5a21a50294]
    hmm lijkt mij dan eerder een foutje met de videokaart en/of een probleem met het AGP-slot (zijn hier geen nieuwere drivers voor ?)dan een foutje van de AMD64.
    Immers een geforce4 ('oud')werkt gewoon wel terwijl de geforce 6800LE ('nieuw') niet werkt.
    misschien een Bios update ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.