Vraag & Antwoord

Games

waarom geen poll?

Anoniem
JaFO
4 antwoorden
 • aangezien de andere al meteen weer opslot word gedaan moet ik dus wel een nieuwe maken,(benieuwd hoelang dees er staat) wat is nouw helemaal het probleem met een 1000x plaatje? je moet ook *ons* standpunt begrijpen, 1 mod kan dat wel zo doen maar als 300 forum gebruikers dat niks vinden, wie moet zich dan aanpassen?
  verder worden iritaties en suggesties enzo hier meteen de kop ingedrukt. je kan zien dan dat sommige mensen gewoon een soort van moe worden van de alle regels hier.
  voorbeeld: een bericht over valve zijn actie tegen downloaden hierin word niks illigaals in wat voor manier dan ook besproken maar het eindigt in een minimaal antwoord dat *dit*hier niet mag worden besproken?

  begrijp me niet verkeerd ik vind het een fantastich forum waar op een soort van *volwassen manier word gehandeld maar laten we het wel leuk houden. want niemand zit op dit soort reacties te wachten

  ps waarom geen topic waar je gewoon ouderwets mag ouweh**ren over games?(de basis gedachten van een forum en staat er niet: deel hier je passie met anderen?)
  als het niks word kan je het altijd weer dicht doen toch? (je hebt vast nog wel een slotje over) :wink:
 • Ben het helemaal met je eens, maar ik ben bang dat hier toch een slotje op komt.. :(

  En nu boeie die plaatjes me niet zoveel, maar ik vind wel dat hier de laatste tijd errug veel op slot gaat..
 • Dit forum heeft andere doelstellingen dan gezellig offtopic praten. Daarom is er hier bv geen offtopic forum meer en komt die er ook niet. MIsschien eens deze historische posts van Jeroen de Jager lezen, die mss wat verduidelijken: deze en deze.
  Over screenshots: er zijn heel veel mensen die met 1024x768 surfen en die dwing je nu horizontaal te gaan scrollen, wat heel irritant is. Dan is een maximum breedte van 600 redelijk logisch.
 • [quote:c32541ba15="=def=appelseal"]aangezien de andere al meteen weer opslot word gedaan moet ik dus wel een nieuwe maken,(benieuwd hoelang dees er staat) wat is nouw helemaal het probleem met een 1000x plaatje? je moet ook *ons* standpunt begrijpen, 1 mod kan dat wel zo doen maar als 300 forum gebruikers dat niks vinden,[b:c32541ba15] wie moet zich dan aanpassen?[/b:c32541ba15]
  [/quote:c32541ba15]
  De forum gebruiker, nogmaals, het is hier geen democratie, je kan wel voorstellen aandragen en je kan ook goeie tips en argumenten hebben, daar word wel naar geluisterd, als er uiteindelijk niets mee gedaan word trek je gewoonweg aan het kortste eind.

  Het recht van de meerderheid werkt hier niet op dit forum, forum gebruikers betalen niets voor dit forum, het is een gratis medium waar je naar alle hartelust gebruik van mag maken als je maar aan de regels houd die de moderators en administrators je oplegen.

  Soms vindt je die regels overdreven, stom , niet leuk of weet ik veel wat je van de regels vindt maar je zult je er toch aan moeten houden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.