Vraag & Antwoord

Games

RailroadTycoon3 CD 2 "PLAY DISC" ???

Anoniem
h.enk
6 antwoorden
 • Ik mag dat spelletje even van een familielid gebruiken. (Vermoedelijk speelt hij het zelf het meest op mijn PC [ komt zo nu en dan op bezoek])
  Installeren (zowel onder 98se als XP) lukt.
  Alleen om te spelen moet CD 2 (play disk) in systeem stoppen.
  Is dit te omzeilen. Ik heb nl. niet zo veel tijd voor spelletje en zal er slecht zeer sporadisch mee bezig zijn. Ik geef spul dus liever terug dan het zolang in huis te hebben.
  N.B. Ik heb ook geprobeerd van die 2e CD een kopie te maken( zal wel niet mogen) maar dat ding wil dan niet starten.
  Ik zie even een animatie van een roterende cd op scherm en dan stopt het.Origineel en kopie zijn volgens eigenschappen even groot en ik zie ook geen verschil in bestanden. Gewoon Diskcopy gbbruikt.
  Iemand een tip??
  B.v.d.
 • Er worden op dit forum geen illegale no-cd voor software gegeven.

  Als het maken van een kopie niet lukt dan kun je eventueel in het hardware-deel van dit forum nog om hulp vragen (sommige cd's zijn met legale middelen te kopieeren).
  Voor de rest heb je pech.
 • Zie je topic wel bij hardware verschijnen.

  Vooraf : het is een combinatie van software en hardware versus het type beveiliging. Dus als je brander bijvoorbeeld EFM niet honderd procent ondersteund dan kan je een bepaalde type beveiliging niet kopieren.

  Weeg dat af (kosten, experimenteren) tegen het spel kopen.
  Ik ben niet roomser dan de paus maar games die ik leuk vind koop ik gewoon. Als je goed shopt of een paar maanden wacht nadat de game op de markt is kan je al vele eurie schelen
 • [quote:dd1f13d504="JaFO"]Er worden op dit forum geen illegale no-cd voor software gegeven.

  Als het maken van een kopie niet lukt dan kun je eventueel in het hardware-deel van dit forum nog om hulp vragen (sommige cd's zijn met legale middelen te kopieeren).
  Voor de rest heb je pech.[/quote:dd1f13d504]
  Het is geen geen illegale software.
  Het is van mijn zoon en ik wil het eens bekijken en hij als hij hier is het op een 21" monitor spelen. Het heen en weer slepen van cdRom vind ik zo wie zo geen goed iedee. Bovendien heb ik van al mijn software kopie gemaakt waar ik mee werk en origenelen liggen in brandvrije kast.
 • // h.enk
  Het maken van backups voor eigen gebruik is (voor zover ik weet) nog steeds legaal.
  De programma's om de beveiliging te kraken (de no-cd patches) zijn dat niet.
  Zoals Bosje al zegt is het maken van een goede kopie gewoon een kwestie van de combinatie brand-software & hardware die je hebt.
  Sommige branders hebben er minder moeite mee terwijl anderen het nooit van z'n leven gedaan krijgen.
  Er zijn 'beveiligingen' die zelfs met de beste spullen niet op een legale manier te kopieeren zijn. En dan heb je officieel gezien gewoon pech.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.