Vraag & Antwoord

Games

pes 4 release datum

Anoniem
xiliduur
6 antwoorden
 • Weet iemand of gisteren (de 26ste) nou wel of niet PES 4 gereleased is??

  Bol.com kan hem binnen 2-4 werkdagen bezorgen
  Freerecord op hun site als pre-order
  1 winkel voor games en drie speelgoed winkels die hem niet hadden vandaag terwijl op hun release lijst wel de 26ste stond.

  Even googlen leverd de 26ste op maar ook de 1ste december.

  Wat is het nu, ik ben g*******me 1,5 uur eerder op gestaan vanmorgen om de stad in te gaan.

  Kan ik straks weer een poging wagen of moet ik nog ff wachten?
 • Pro Evolution Soccer 4 uit! - 20 november 2004

  Door: Jan van Haaren
  De Xbox en PC versie van Pro Evolution Soccer 4 liggen sinds gisteren in de winkels. Hiermee worden de geruchten over een eventuele uitstel tot volgende week de kop ingedrukt.

  Het verplaatsen van de verschijningsdatum naar 26 november is nooit door Konami Europa bevestigd. Er was dus geen enkele reden om dit gerucht als waarheid te beschouwen. Gisteren bleek dat eens te meer aangezien buiten de PlayStation 2-versie die een tijdje geleden al verschenen was, nu ook de PC -en Xbox-versie reeds verkrijgbaar zijn in menig gamewinkel.

  Als je nog niet zeker bent of Pro Evolution Soccer 4 dé game is die jij in huis wil halen, kan je ofwel de demo downloaden ofwel de review van onze collega's bij Gamer.nl doornemen. Uit deze review blijkt nog maar eens te meer dat Pro Evolution Soccer een reeks is die vooral steunt op zijn sublieme gameplay. Met een 95% voor de gameplay en een totaalscore van 92% doet Pro Evolution Soccer 4 het verre van slecht.

  "Pro Evolution Soccer 4 is de natte droom van iedere voetbalfan: dit is voetbal zoals het bedoeld is als videogame. De vrijheid in spelen, de enorme hoeveelheid mogelijkheden en het haast waanzinwekkende realisme maken van Pro Evolution Soccer 4 dé game die je als liefhebber in huis moet hebben. Bijkomend voordeel is het feit dat de game ditmaal flink wat echte teams bevat en je ook met je favoriete sterspelers aan de haal kunt gaan. Iedereen die in de aankomende winterstop graag toch door voetbalt, heeft aan deze game een topper."

  Noot: In veel winkels schijnt de PC-versie nog niet beschikbaar te zijn. Konami heeft ondertussen bevestigd dat in sommige landen de verdeling van het spel wat moeizamer verloopt en daardoor in sommige winkels nog niet verkrijgbaar is.


  [b:9000935732]Bron: soccer.gamez.nl[/b:9000935732]
 • Nou dan ben ik er vanochtend achter gekomen dat NL een van die landen is.
  Toen ik er naar vroeg deed men of ik latijns sprak. Erger nog vind ik dat een game-winkel hem dus niet heeft, die moeten zorgen dat ze je de nieuwste games kunnen bieden, meteen als ze uit zijn. Daar zijn ze voor en daar wil ik wel iets meer voor betalen. Anders ga ik linearecta naar bol of zoiets.

  Ik ga morgen nog een poging wagen anders ga ik toch echt naar Duitsland, mit ze daar niet duits over heen hebben gezet natuurlijk.

  Is er trouwens iemand die hem wel al ergens uit de schapjes heeft kunnen halen?
 • Hij is volgens mij op bol.com ook gewoon nu te bestellen: http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start;sid=YTLCKYltAr7CBMjFNo38Hmm6FR5sxpZueuw=?BOL_OWNER_ID=1004004000013964&Section=GAMES&lgl=1&plid=&lgl_BOL_OWNER_ID=1. Er staat daar ook: Releasedatum: 26.11.2004
 • Ik zag toevallig gisteren de Xbox-versie in de winkel (in Eindhoven) liggen …
  Maar van de pc-versie heb ik nog niks gezien/gehoord.
 • pes 4 is nu uit
  ik heb m gezien bij de dynabite en de mediamarkt
  ik ga m ook kopen ,,,

  hij is trouwens ook nog goedkoper dan fifa 2005

  mzzl hoite

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.