Vraag & Antwoord

Games

PES 4 PC vraagje

[quote:838ffbacca="JaFO"]Of je koopt een console en je bent van die 'shit' af ;) Volgens mij zijn er tegenwoordig converters oid waarmee je ps2-controllers kunt aansluiten op een pc. Misschien dat dat zeker gezien het spelsoort wel de beste optie is als je geen console wilt aanschaffen voor dit spel.[/quote:838ffbacca] 150 + 50 = 200 euro, beetje duur voor een spel he. Koop dan een logitech dual action game pad. Dat ding heeft na genoeg knoppen als de console pad van ps2. Is usb dus hoef je alleen in te pluggen bij XP, niets drivers of zo. Bij de demo die ik heb kun je trouwens alleen met toetsenbord spelen.

Anoniem
xiliduur
4 antwoorden
 • Ik heb pes4 voor de pc besteld, en hij komt volgende week ong. door de brievenbus vallen, maar nu heb ik 1 vraag. Bij pes3 en de demo van pes4 waren de controls ingericht voor de ps2, en moest je aardig veel van menu schakelen om uiteindelijk de controls goed te krijgen. Weet iemand of het nu weer een hoog ps2 gehalte heeft???
 • een antwoord mogelijk : ja! helaas wel , ik vind PES 4 maar een klote spel , het ziet er niet uit , het speelt wel fijn , alleen wat teveel knoppen , en die PS2 Shit in het menu is ook klote!
 • [quote:4b3018a80e="GreyHornet"]ik vind PES 4 maar een klote spel , het ziet er niet uit , het speelt wel fijn , alleen wat teveel knoppen , en die PS2 Shit in het menu is ook klote![/quote:4b3018a80e]

  Ben ik het niet helemaal mee eens… Bij mij vind ik het er goed uitzien, en heb niet eens een geweldige videokaart. Als je echt geilt op grafisch geweld, dan moet je maar Fifa nemen. Het zijn inderdaad wat knoppen, en het duurt wel even voordat je ze allemaal doorhebt, maar dan heb je er ook wat aan.

  Ben het wel eens met je over die PS2 shit, je zou denken dat ze toch wel tijd genoeg hebben gehad om dat eruit te slopen. Dat vind ik dan ook het enige nadeel aan PES… Voor de rest speelt het inderdaad erg fijn.
 • Of je koopt een console en je bent van die 'shit' af ;)

  Volgens mij zijn er tegenwoordig converters oid waarmee je ps2-controllers kunt aansluiten op een pc.
  Misschien dat dat zeker gezien het spelsoort wel de beste optie is als je geen console wilt aanschaffen voor dit spel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.