Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Games

Star Wars: knights of the old republic 2

Anoniem
Voredhelion
15 antwoorden
 • Ik was wat aan het zoeken op de website van free record shop, toen kwam ik tot mijn grote en blijde verassing ineens dit tegen:

  http://www.freerecordshop.nl/pages/productview.asp?productid=699856\

  Release datum: 11-02-2005

  Ik wist helemaal niet dat er een deel 2 aan zat te komen, ik vond deel 1 erg leuk en heb dat spel met veel plezier gespeeld, ik ben dan ook erg benieuwd naar deel 2

  Meer info hier: http://www.lucasarts.com/games/swkotor_sithlords/mini-site.html
  http://www.lucasarts.com/games/swkotor_sithlords/index.html

  Voor de X-box is hij blijkbaar al uit, opvallend dat het spel niet meer door Bioware is gemaakt (makers van NWN en KOTR) ik hoop dat dat niet ten koste van het spel is gegaan.

  EDIT:

  spel word ontwikkeld door Obsidian Entertainment:


  [list:fa37180742]Developed by Obsidian Entertainment, the development house founded by members of the Fallout, Icewind Dale, Baldur's Gate: Dark Alliance, and Planescape: Torment teams.[/list:u:fa37180742]

  Als ik die titels zo zie waar ze aan mee hebben gewerkt zal het wel goed zitten met de gameplay :)

  Grafix zien er niet heel bijzonder uit maar mooi genoeg:
  [img:fa37180742]http://www.lucasarts.com/games/swkotor_sithlords/images/screenshots/PCScreens/14.jpg[/img:fa37180742]
 • Ah, maar beste Red Dragon: kom je daar nu pas achter. Voor mij is dit eerlijk gezegd al oud nieuws. Ik heb er echt ontzettend veel zin in. De reviews van de xbox-versie zijn ook veelbelovend:

  http://xbox.ign.com/articles/569/569096p1.html
  http://www.gamepro.com/microsoft/xbox/games
  eviews/40088.shtml

  Maar ik ben toch bang dat je een beetje begint te dementeren Red Dragon, want ik had dit nieuws al eens eerder gemeld :P
 • Als je iets niet gezien hebt ben je niet dement hoor:

  [list:4523654882]de·men·te·ren (onov.ww.)
  [i:4523654882] psychisch aftakelen, dement worden[/i:4523654882][/list:u:4523654882]

  Kortom, ik heb de topic nooit gezien, nooit gelezen ergens op internet dat het spel eraan kwam e.d. gewoonweg vanacht voor het eerst ondekt dat het spel bestond, volgende keer mij even een PB sturen als er een deel 3 of zo komt :wink:

  [edit] Zie net dat ik zelf ook gereageerd heb op die topic een half jaar terug, blijkbaar ben ik toch aan het dementeren :wink:
 • [quote:11d148ac1d="Red Dragon"][edit] Zie net dat ik zelf ook gereageerd heb op die topic een half jaar terug, blijkbaar ben ik toch aan het dementeren :wink:[/quote:11d148ac1d]

  Geeft niet hoor: daar hebben we allemaal wel eens last van :D Zal ik dan gelijk ook maar zeggen dat obsidian entertainment mensen aan het zoeken is voor een Neverwinter Nights 2; maar dat had je misschien nu al wel gelezen.
 • Die zal wel pas in 2006 of zo komen :wink:

  Eerst maar KOTOR2 spelen van het voorjaar, zoals je al aangeeft beloven de reviews van de X-Box versie heel wat. Deze titel ga ik zeker aanschaffen!
 • Hmm, interessant. Ik had KotOR uit protest pas later gekocht (ik kon de verleiding niet weerstaan, maar ik was het er iig niet mee eens dat de Xbox versie eerst uit kwam), maar dát was echt een heerlijk spel. Ik denk dat ik KotOR2 ook wel koop ja.
 • Ik heb net Vampires 2: Bloodlines voor de 2e keer uitgespeeld, ben dus wel toe aan een nieuwe goeie actie RPG :)
  gelukkig is 11-2-2005 niet ver weg meer ;) :)
 • Laat ik hier maar even een reminder neerkalken voor Red Dragon, aangezien het reeds de elfde is geweest :D. Star Wars Knights of the Old Republic II: the Sith Lords is uit!!! Ik heb hem zelf al binnen en moet zeggen dat ik het weer erg goed vind. Er is wel weinig verandert. Het ziet er nog vrijwel hetzelfde uit, persoonlijk vind ik de graphics hier en daar wat beter. Een simpele, maar zeer goede verbetering vind ik de datapads. Wanneer je ergens een datapad uithaalt, moest je hem voorheen helemaal opzoeken in het inventoryscherm, nu geeft hij hem gelijk weer in een appart schermpje. Het nieuwe deel lijkt op het eerste gezicht gewoon een Addon (zelfde menu's met een ander kleurenschema), maar als je je vermaakt hebt met het eerste deel, dan zou ik deel II zeker kopen. Een nieuw sterk verhaal met verwijzingen naar het eerste en het ziet er naar uit dat ik nog wel een hoop uren zoet ben. De KotOR-verslaving heeft bij mij weer toegeslagen! Dus, Red Dragon, ik wil je niet op kosten jagen, maar…..:wink:
 • RD heeft hem al, voor zover ik weet…

  Maar goed, ikzelf wacht nog even met m'n aankoop. Ik ga aanstaande vrijdag misschien toch wel / niet World of Warcraft kopen. Zo niet, dan wordt het KotOR2… Maar nu eerst de toetsweek…

  Is er al bekend hoeveel uur dit verhaal zal duren? Is de sfeer net zo heerlijk als in deel 1?

  Hoe zit het met de epische verhaallijn?
 • Ik heb hem nog niet, ik had hem besteld via Play.com, ze hebben hem verzonden, ik verwacht hem deze week.

  Ben momenteel te druk met testen van Grafische kaarten (2x 6800 Ultra in SLI 8) ) en ben nog bezig met de Evil campaign van LOTR Battle for Middel Earth.

  Maar ik heb er wel zin in, als ik zo lees wat honeymaker verteld beloofd het weer goed te worden.
 • [quote:736e76e89c="Hu'uruun"]Is er al bekend hoeveel uur dit verhaal zal duren? Is de sfeer net zo heerlijk als in deel 1?[/quote:736e76e89c]
  Volgens de recensie van Gamespot zo'n dertig tot veertig uur, dus dat is vergelijkbaar met het eerste deel.

  [quote:736e76e89c="Hu'uruun"]Hoe zit het met de epische verhaallijn?[/quote:736e76e89c] Omdat ik nog maar op de tweede planeet ben, kan ik daar eigenlijk nog niet zo goed over oordelen, maar tot op heden lijkt hij vrij goed te zijn. Volgens de recensies die ik gelezen heb, steekt hij net zo goed in elkaar als het eerste deel en kent deze verhaallijn ook weer een hoop plotwendingen. De karakters die ik op dit moment bij me heb, zijn ook vrij mysterieus en wat ik precies aan ze heb weet ik nog niet. Ik heb het gevoel dat er meer achter ze steekt, dan hoe ze zich voordoen. Een gevoel dat ik eigenlijk nog meer heb dan met Bastilla & Carth in het eerste deel. Het begin vond ik vrij klassiek en stelde me een beetje teleur: je ontwaakt in een koltotank en je weet niet wat er is gebeurd. Maar toen ik een paar stappen zette, werd ik weer volledig in de verhaallijn gezogen, omdat dit toch de beste manier is om ZELF te onderzoeken wat er nu precies is gebeurd.
  Ik ben verder nog als positief punt vergeten te noemen dat het influencesysteem erg leuk lijkt. Je kunt nu namelijk door bepaalde dingen tegen partygenoten te zeggen een wit voetje bij hen halen, zodat ze eerder zullen doen wat jij zegt en dus ook zullen volgen in Dark of Light. Verder vind ik het ook erg goed dat de keuzes die je maakt in conversaties een stuk moeilijker zijn. Soms zit ik echt even goed te kijken, wat nu het beste antwoord voor mij is en dan gebeurt het nog weleens dat je de 'verkeerde' keuze maakt……
 • Niet echt zin in zo'n leesgame/order je gevechtsmoves van te voren :P
 • Ik heb hem twee weken geleden gekocht en vollop aan het spelen, het spel is subliem, erg goed verhaal en erg leuke wendingen en niet voorspelbaar.

  het spel is niets voor sdk, er moet nog veel meer gepraat (gelezen) worden dan in het vorige deel, ik vind dat zelf niet erg maar als je meer van Actie houd is dit spel niets.

  Ik ben nu op de maan van Onodor geland, heb Telos en Nas Shadaar helemaal af en ben nu level 16 Jedi Guardian / level 1 Jedi Watchman (prestige class).
  Volgens mij kan je nu wel hoger komen dan level 20, in deel één kon dat dacht ik niet.

  Dit spel is een aanrader voor alle SF RPG fans en voor die deel één ook top vonden.
 • Dit was weer typisch zo'n spel, waarbij de gameverslaving weer toeslaat. Je wilt steeds maar weer verder, om meer te weten te komen van het sublieme verhaal en de mysterieuze karakters die je omringen. Zoals Red Dragon al zegt, bevat de game erg leuke wendingen, maar ik moet zeggen dat ik minder verrast was, dan bij deel I. In het eerste deel van Star Wars Knights of the Old Republic gebeurde er soms echt dingen, waarbij je mond open viel van verbazing (zoals de ontmaskering van je eigen karakter als Revan). In deel II had ik eigenlijk niet zo'n moment. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het influencesysteem: doordat ik op bepaalde personen erg veel influence had, wist ik al ongeveer wat er komen ging; alleen de beweegredenen waren nog niet helder en daar was de ontknoping dus goed voor. Een nadeel van het influencesysteem dus. Erg leuk aan dit systeem is echter dat iedere keer dat je het spel speelt, je weer achter andere dingen komt. Je kunt namelijk niet op iedereen maximaal influence uitoefenen.
  Ik heb het spel gespeeld op Light Side als Jedi Consular (een van de moeilijkere klassen) en was daar een dikke 40 uur mee zoet, wat veel meer is dan in deel I. Ik heb hierbij dan ook wel, bijna alle sidequests voltooid.
  Al met al ben ik erg tevreden over het vervolg! Deel I was uiteraard beter, maar dat komt natuurlijk, doordat het toen nog nieuw was. Het vervolg lijkt met dezelfde engine en graphics meer op een addon dan op een sequel, maar het verhaal maakt alles goed! Daarbij komt dat graphics mij eigenlijk weinig kunnen schelen: wanneer de gameplay & het verhaal goed zijn, zijn mooie graphics alleen maar mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Thief I & II zien er bijvoorbeeld ook niet meer uit voor hedendaagse begrippen, maar vind ik nog steeds geweldig om te spelen.

  KotOR II is dus een absolute aanrader voor liefhebbers van het eerste deel! Mensen die deze niet konden waarderen, kunnen deel II ook beter voorbij laten gaan….
 • Ik heb het spel bijna uitgespeeld, ben nu op Malachor V in de Acadamy aldaar, ik ga het spel hierna nog een keer uitspelen als Dark Side, vind het spel nog beter dan deel 1 door het nieuwe influence systeem. ook ik het verhaal nog beter.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.