Vraag & Antwoord

Games

CSI: Dark Motives

Anoniem
Capone
4 antwoorden
 • Ik heb vanmiddag CSI: Dark Motives gekocht. Ik kom alleen niet verder in het eerste level :cry: . Ik snap het wel, maar heb objects al gepakt (gloves) voordat ik ze met fingerprint powder heb onderzocht. Hoe kun je dit alsnog doen? Het jammere is dat je ook geen eerdere save-games kunt laden in dit spel. Wie kan me helpen? :o

  Gr.Maarten
 • Ik weet niet of je er wat aan heb maar ik had gelezen dat je vaak pas verder kom als je bepaalde aanwijzingen en dingen die je al een keer onderzocht heb nog een keer onderzoek. Het lijkt me iig niet mogelijk dat je nou vast zit in het spel omdat je eerst dit had moeten doen ipv eerst dat.

  edit: hier een walkthrough in het engels:
  http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=eng&sys=pc&match=CSI%3A+Crime+Scene+Investigation+-+Dark+Motives
  ps. ik raad je aan om zelf dingen te gaan uitzoeken ipv iedere keer in de walkthrough te gaan kijken, dat is gewoon veel leuker.
 • Ik heb het vanochtend weer geprobeerd, met een nieuw spel. Maar als ik met de magnetic powder op het koffiebekertje beweeg, komt er wel een vingerafdruk, en als ik hem dan pak met de gloves, zijn die vingerafdrukken weg…. :o misschien moet ik er een nieuwe patch over heen gooien?
 • Ik heb de eerste CSI, ik weet niet of het bij dit (tweede) spel ook zo is, maar:

  je moet de vingerafdrukken wel eerst van het object afhalen, met een stukje plastic tape ofzo! :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.