Vraag & Antwoord

Games

Medal of Honor pacific assault+videokaart

Anoniem
Nemesi$
9 antwoorden
 • Als ik moh pacific assault wil spelen krijg de melding dat de videokaart directx8.1 moet ondersteunen.Nu heb ik een geforce2 videokaart 32mb,directx9c en de nieuwste driver,maar nog krijg ik deze melding.
  Kan het spel op dit moment niet spelen.
 • Een geforce 2 is een directx 7 kaart dus vandaar dat het spel waarschijnlijk die melding geeft. Dat je directx9 heb geinstalleerd maakt daarvoor niet uit.
 • klopt: de geforce2 is DX7 compliant, dat houd dus in dat ie alle features van DX7 hardwarematig ondersteund.

  MOH pacific assault heeft dus minimaal een videokaart nodig die volledig compliant is met DX8.1 en dat is de geforce2 dus niet :wink:

  dus als je het spel tóch spelen wilt, moet je dus minimaal een DX8.1 compliant kaart hebben. denk hierbij minimaal aan een radeon9200se maar verwacht ook niet dat je deze game daar vloeiend op spelen kunt.. :wink:
 • Ik heb een RADEON 9700 pro en daar doet ie t prima op.
 • [quote:8525663407="Taniel"]Ik heb een RADEON 9700 pro en daar doet ie t prima op.[/quote:8525663407] dat komt dus omdat dat een DX9 compliant videokaart is. :wink:
 • Als het goed is staat bij het spel op de doos al dat de minimum-eis een GeForce 3 / Ati R8500 of beter is.
  Met een beetje geluk staat er ook bij dat GeForce 2 (en lager) niet geschikt zijn.
  Beter opletten in het vervolg dus ;)
 • wat wel gek is (vind ik dan) als ik bijvoorbeeld Hidden and Dangerous 2 ga spelen ( en dat spel is toch echt directX 9 ) kan ik het wel spelen op mijn kaart die maar dirextX 8.1 is. Hoezo kan ik zoiets dan wel spelen?

  (sorry vor het topic kapen… :oops: )
 • [quote:059a5915eb="Die hard gamer"]wat wel gek is (vind ik dan) als ik bijvoorbeeld Hidden and Dangerous 2 ga spelen ( en dat spel is toch echt directX 9 ) kan ik het wel spelen op mijn kaart die maar dirextX 8.1 is. Hoezo kan ik zoiets dan wel spelen?

  (sorry vor het topic kapen… :oops: )[/quote:059a5915eb] omdat jouw videokaart wel DX9 ondersteund, maar niet hardwarematig ;)

  met jouw kaart zal het er ook minder mooi uitzien dan met bv een DX9 compliant kaart, omdat ie die DX9 effecten niet weergeven kan. :wink:
 • ik heb een ati radeon 9800xt all in wonder en een p4 3.0ghz hypertheading proc en 512 ram en settings op aller haaogst en ik draai perfect! mijn cpu komt zelfs nie boven de 56 procent tijdens de game

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.