Vraag & Antwoord

Games

Half life 2 chapter 8; Sandtraps: wat moet ik doen?

Anoniem
None
35 antwoorden
 • Hallo, ik heb het gered tot chapter 8…maar nu weet ik toch echt even niet wat ik moet doen.

  Ik heb zojuist zo'n groot beest uitgeschakeld, dan loopt ik met die alien mee in die grot. Dan loopt ik mee naar beneden, dan gaan de lampen aan, en test ik zo'n nieuw wapen/bom waarmee je die gekke beesten die uit grond komen mee kunt lokken……Daarna zegt die alien nog wat, iets over een test, maar kan het niet verstaan. Dan kijkt hij naar de muur, en loop ik vast……Ik kan niet terug naar boven, en volgens mij kun je ook niet die grot in, waar die planken voor zitten. (andere kant)

  Wat moet ik nu doen? zit er geheime deur of zo die ik moet openen? Ik heb het idee dat iets heel simpels is! maar ja…..

  Help!
 • zegt die alien ook nog iets?

  ik ben dr namelijk al wel geweest, en bij mij gingen op den duur die boomstammen omhoog..
 • ja hij mompelt wat…en dan staat die daar…herhaalt die dat heel vaak…maar misschien moet ik dan voor die boomstammen gaan staan?
 • Je moet die ballen proberen op die pop die aan de paal hangt, dan zie je dat die krekels de pop aanvallen en ben je klaar, die boomstammen gaan daarna omhoog.
 • aha……nu vat ik het, dat was die test zeg maar….en dan krijg je die beesten mee, die dus jou helpen……en ik die beesten elke keer maar neer knallen, tja daarvoor moest je dat ook doen…..ga meteen proberen…
 • hehe dat deed ik ook in het begin..:P
 • gelukt hoor! bedankt!
 • Dan gooi ik er ook maar ff een vragie bij. Vind het niet nodig om een nieuw topic te plaatsen. Ik zit nu in "entanglement". Klote stukje dat ik die drie guns moet neerzetten.
  Heeft iemand een ideale plek voor ze? Mij lukt het niet, ga steeds dood.. Heb al verschillende dingen geprobeerd
 • Ehm, in zo'n 'kleine' gang gaan zitten. 2 guns de ene kant. Jij de andere kant bewaken met 1 gun. Shotgun veel gebruiken. Als zo'n gun valt, weet je dat je met de gravity gun bijvoorbeeld deze weer overeind kan zetten?

  Pas op voor soldaten die te dicht bij komen, die kunnen zo'n gun omgooien of schieten (vaak met shotgun ook).
 • [quote:6ef8fa096e="Hu'uruun"]Ehm, in zo'n 'kleine' gang gaan zitten. 2 guns de ene kant. Jij de andere kant bewaken met 1 gun. Shotgun veel gebruiken. Als zo'n gun valt, weet je dat je met de gravity gun bijvoorbeeld deze weer overeind kan zetten?

  Pas op voor soldaten die te dicht bij komen, die kunnen zo'n gun omgooien of schieten (vaak met shotgun ook).[/quote:6ef8fa096e]

  Over dat gravity gun wist ik niet. Hoe werkt dat dan? Zet ie die gun gelijk rechtop neer ofzo? Jou methode heb ik ook geprobeerd, toch komen ze steeds te dichtbij enzo..
 • Het is een heel lastig stuk, zo niet het lastigste in het hele spel. De aangegeven methode heb ik ook gebruikt. Ik heb voor de gein ook een keer extra guns meegenomen vanaf een vorige plek. Is wel een heel gesleep, maar dan wordt dit level wel een stuk makkelijker. :)
 • ik zit ook vast op die plek geloof ik..

  wat ik alleen niet snap is dat die vrouw zegt dat ze je dr zo snel mogelijk uithaalt maar ik kan er uren lopen zonder dat er iets gebeurt.. :-?
 • [quote:21720c74fc="Quinten"][quote:21720c74fc="Hu'uruun"]Ehm, in zo'n 'kleine' gang gaan zitten. 2 guns de ene kant. Jij de andere kant bewaken met 1 gun. Shotgun veel gebruiken. Als zo'n gun valt, weet je dat je met de gravity gun bijvoorbeeld deze weer overeind kan zetten?

  Pas op voor soldaten die te dicht bij komen, die kunnen zo'n gun omgooien of schieten (vaak met shotgun ook).[/quote:21720c74fc]

  Over dat gravity gun wist ik niet. Hoe werkt dat dan? Zet ie die gun gelijk rechtop neer ofzo? Jou methode heb ik ook geprobeerd, toch komen ze steeds te dichtbij enzo..[/quote:21720c74fc]

  Nou nee, je moet het ding een beetje tegen de muur aan drukken zodat hij 'recht' in je gravity gun komt te 'staan', om het zo maar te zeggen…

  En tja, op die manier ging het vrijwel zonder moeite bij mij. Kwestie van proberen en een beetje geluk hebben denk ik.
 • Je kunt zelf ook wat beschutting zoeken in die kasten, waar die guns in staan. En dan goed oppassen, ze gooien soms ook granaten naar binnen. En dan ben je er subiet geweest.
 • ik ga het maar ff opnieuw proberen. Las namelijk op gathering.tweakers.net een trucje. Je springt dan eerst naar beneden, dan stapel je kisten op ( als een trap ) en dan ga je weer naar boven op het balkon, waar achter ergens een kantoortje zit ofzo waar je die guns moet neerzetten.
  Lijkt me dus dat die mannetjes pas komen, ZODRA je een turret pakt…
  Zijn er anders god cheats ofzo? Trek het niet om niet verder te kunnen natuurlijk…
 • [quote:cefcf2a786="gerben"]Je kunt zelf ook wat beschutting zoeken in die kasten, waar die guns in staan. En dan goed oppassen, ze gooien soms ook granaten naar binnen. En dan ben je er subiet geweest.[/quote:cefcf2a786]

  Nee hoor… Probeer de Gravity gun op die dingen eens ;)
 • [quote:04a8fea164="Hu'uruun"][quote:04a8fea164="gerben"]Je kunt zelf ook wat beschutting zoeken in die kasten, waar die guns in staan. En dan goed oppassen, ze gooien soms ook granaten naar binnen. En dan ben je er subiet geweest.[/quote:04a8fea164]

  Nee hoor… Probeer de Gravity gun op die dingen eens ;)…[/quote:04a8fea164]
  Jah idd, als je snel genoeg ben is da erg makkelijk… :lol:
 • Klopt, dat werkt ook. Maar als je eerst dat ding moet selecteren, en dan nog 'ruzie krijgt' met zo'n gun, tjsa… :) Je kunt ze ook met de shotgun wel wat wegschieten.
 • Ik wil niet vervelend doen, maar er is ook een sneltoets voor de Gravity Gun ;). Maar goed, het vergt wel wat oefening ja, dat is zo. En het is niet altijd even makkelijk.

  Maar goed, het is echt een heerlijk spel en dit is gewoon even doorbijten. Het einde stelt niks voor kan ik je alvast zeggen (zowel qua moeilijkheid als 'het einde' opzich).
 • [quote:e1eef4e580="Hu'uruun"]Ik wil niet vervelend doen, maar er is ook een sneltoets voor de Gravity Gun ;). Maar goed, het vergt wel wat oefening ja, dat is zo. En het is niet altijd even makkelijk.

  Maar goed, het is echt een heerlijk spel en dit is gewoon even doorbijten. Het einde stelt niks voor kan ik je alvast zeggen (zowel qua moeilijkheid als 'het einde' opzich).[/quote:e1eef4e580]
  Jup zo verschrikkelijk moeilijk is et spel niet…en et einde zuigt idd…maja..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.