Vraag & Antwoord

Games

nog een LOTR BFME probleempje

Anoniem
ric0209
16 antwoorden
 • ik wilde vandaag dus met mijn broertje op het netwerk spelen, zou normaal zohoezo niet gaan, omdat je dan 2 copies zou moeten hebben, maar ik vind dat belachelijk, ik heb het spel origineel gekocht en dan kan ik het nog niet eens in mijn EIGEN huis voor EIGEN gebruik op meerdere pc's spelen.
  dus wat deed ik.. een no-cd crack downloaden, nou dat werkte, maar toen ik op het netwerk wilde gaan spelen gaf hij bij de pc die de game wil joinen aan dat de "serial al in gebruik" is.
  waar slaat het nou op dat ik in mijn eigen huis dan 2x het spel origineel moet hebben liggen alleen om hem op het netwerk te kunnen spelen :evil: heeft iemand een oplossing hiervoor/ idee wat ik kan doen? (ik vind namelijk niet dat ik illegaal bezig ben aangezien ik hem toch gekocht heb..)
 • nog een keer kopen :lol: :lol: :lol: :lol:
 • Ja dat vind ik dus ook! Met halo bv kan het wel maar met dit spel niet.
  Je hebt trouwens geen no cd crack nodig, als het spel eenmaal opgestart is kan je gewoon de cd eruit halen en in de andere stoppen.

  De enige oplossing die ik kan bedenken is ergens een andere serial vandaan halen.
 • ik ben het wel met ric0209 eens. het is toch belachelijk dat je nog een keer 50euro uit moet geven om zo'n spel in een netwerk te spelen!? :-?

  de enige oplossing die ik nog verzinnen kan is dus een andere serial ergens vandaan halen. (//Edit: dezelfde oplossing als Taniel net aangeeft zie ik net :P )
 • [quote:41e32a3a30="JaFO"]'Duur' ? Kom op zeg … je kon twee pc's betalen.
  Daar heb je ook twee legale versies van je OS voor moeten kopen …
  Dus ga niet zeuren over 45 miezelige eurootjes. :roll:[/quote:41e32a3a30] wat heeft dat nou met die 2 pc's te maken? het is toch belachelijk dat je nog een keer 45euro neer moet leggen om ff in een netwerk te spelen??

  tuurlijk, je hebt wel gelijk maar van die 45euro kun je ook andere leuke dingen doen, ik heb t er iig niet voor over om het te kopen voor een game die ik al heb…
 • nee die heb je niet.
  Je hebt slechts de licentie/toestemming om het spel op een enkele pc te gebruiken.
  Geef de schuld maar aan het warez-tuig & de valsspelers dat ze ervoor gezorgd hebben dat de uitgevers zo krenterig met hun licenties om gaan dat je niet meer die 'gratis' extra mp-only client krijgt (zoals GTA dat had).
 • Een aangenaam PBtje in de richting topicstarter van dit warez-tuig.
  Zit deze maand al op 35 gig whoohooo :lol: :roll:
  En zoals we altijd zeggen:
  If you like this game: buy it :P
 • [quote:91236b6cfa="JaFO"]nee die heb je niet.
  (zoals GTA dat had).[/quote:91236b6cfa]
  Een key voor GTA?? Sinds wanneer? GTA MP? Bedoel je niet een ander spel of zit ik nu fout?
 • pff ..
  GTA 1 (officieel gratis te downloaden van Rockstar) had al multiplayer.
  Je kon een pure mp-only-client installeren op meerdere pc's.

  Ik dacht dat de C&C-serie & Warcraft ook zoiets kenden in het begin.
 • En niet te vergeten het spel Nox… Maar ik ben het ermee eens, wil je het spel op meerdere computers spelen, koop het dan nog eens. Het is niet anders. Overigens, ik vraag me af hoe dit zich gaat ontwikkelen in de toekomst, wie durft een tweede gratis licensie tegenwoordig nog aan?

  Rot Warez :roll:
 • ehm ten 1ste ben ik maar een studentje (sorry voor de late reactie) en dit spel heb ik voor kerst gekregen, die andere pc is van mijn broertje, ik bedoel als ik een spel voor een console koop kan ik die ook met 4 spelers in 1 huis spelen, waarom niet met de pc dan? en ik vind niet dat zoiets af moet hangen van die hackers crackers warez figuren of wat dan ook(nee kheb geen legale windows versie). de mensen die goed doen moeten beloond worden, niet de mensen die slecht doen straffen, dat levert voor de goeie niks op…

  /edit

  vandread many thanks voor je pb :)
 • Je zegt het zelf al… Mensen die eht goed doen moet worden beloond. Dus als een iemand een goed spel maakt, moet je hem belonen door het spel te kopen, ipv zo'n #@$@#%@!!^&^%* warez-site te bezoeken :roll: .

  En je vergeet dat verkoop bij Consoles veel hoger ligt dan die van PC-spellen, dus, logisch dat makers daar risico's kunnen nemen en er voor kunnen zorgen at meerdere mensen het spel te gelijk kunnen spelen…
 • [quote:eccabd087e="Hu'uruun"]Je zegt het zelf al… Mensen die eht goed doen moet worden beloond. Dus als een iemand een goed spel maakt, moet je hem belonen door het spel te kopen, ipv zo'n #@$@#%@!!^&^%* warez-site te bezoeken :roll: .[/quote:eccabd087e]

  nee ik ben zo goed geweest om het te kopen ipv het te downloaden zoals ws 80% van de mensen doet, dus ik moet beloond worden!
 • Zie ook edit en hoezo? Jij hebt betaald voor jouw kopie en jij wordt beloond met een goed spel (mag je hopen). Als meer mensen net zoals jij zouden denken, zou je ook beloond worden, door meer licenties per koop.

  Dus jij wordt beknot in je beloning door die warez gasten… (de parasieten van de -games-samenleving)
 • Console-spellen zijn soms juist erger.
  Bij Crystal Chronicles voor de GameCube moest je voor iedere speler van het spel op 1 console het spel ook een GBA + spel hebben …

  Wees maar blij dat we die kant nog niet opgaan op pc-gebied, maar het zou me niks verbazen als je straks ook voor de server-versies van spellen komt te betalen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.