Vraag & Antwoord

Games

Armies of Exigo wat vinden we ervan???

Anoniem
R-bin
3 antwoorden
 • Wat vinden we van deze (redelijk) nieuwe rts, een 9 voor graphics maar een slecht punt voor gameplay volgens de meeste "journalisten".
  Vindt hem wel erg veel lijken of Warcraft 3 wat ik persoonlijk een schande voor de warcraft serie vondt (leek gewoon totaal niet meer op het orgineel en die stomme helden… ook allemaal beetje cartoony graphics).

  De game speelt iig hetzelfde als WC3 en als de chinese tegenhanger daarvan (weet niet meer hoe die heet maar was precies hetzelfde alleen met rijstvelden ipv goldmines). Ook weer dezelfde engine want de game is half 3d je kan alleen de camera zelf niet ronddraaien… (leuke oplossing om tijd te besparen gewoon achterkant van de gebouwen niet maken…)
 • [quote:6d8e14bfe8="sdk"]Vindt hem wel erg veel lijken of Warcraft 3 wat ik persoonlijk een schande voor de warcraft serie vondt (leek gewoon totaal niet meer op het orgineel en die stomme helden… ook allemaal beetje cartoony graphics).[/quote:6d8e14bfe8]

  Heroes gaven juist net dat beetje meer diepgang en micro in het spel dat het nodig had. Ik vond het juist een perfect vervolg op Warcraft II: een goed verhaal, goede engine, 4 races die meesterlijk zijn gebalanced, veel mogelijkheden om mods te maken enz. Bovendien is Warcraft altijd al een beetje cartoony geweest…

  Anyway Armies of Exigo mag Blizzard van mij gewoon aanklagen wegens plagiaat…
 • Om te beginnen zaten er in wc (1) een beetje normalere humans en waren er schepen. De orc's hadden piratenboten geloof ik. Het leek meer op red alert. Weet niet wat er met dat element uit de rts is gebeurd :-? begin toch te vermoeden dat ze de AI niet geprogrammeerd krijgen om bootjes te pakken en naar eilanden te sturen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.