Vraag & Antwoord

Games

Aan te raden spellen (wel mooi)

Anoniem
Vandread
17 antwoorden
 • Ik ben wanhopig op zoek naar nieuwe, leuke spellen omdat ik zo'n beetje mn stapel spellen door ben…

  Dit heb ik al wel (qua nieuwe spellen bedoel ik :wink: )

  Half Life 2 en alle gerelateerde zooi
  Doom 3

  ik vindt alles wel leuk zodra ik er mee begin, maakt me niet zoveel uit, als het maar mooi is. Ik vindt rollenspellen als morrowind (maar dan mooi :-? ) leuk en ook spellen waar je alles tot aan de bodem kapot moet knallen leuk.. advies?
 • Vampire the masquerade bloodlines misschien? Of Chronicles of riddick: escape from butcher bay. The Punisher is ook net uit, misschien is dat ook wel wat. Prince of Persia 2, Shade: wrath of angels (beide hakken met zwaarden). Er komt inderdaad niet zoveel uit op het ogenblik.
 • Ja dat Vampire spel had ik idd al eerder van gehoord en al beetje gespeeld maar t'is een beetje raar… Ik snap (na een half uur spelen 8) ) nog niet of het nou iets is dat zich lang geleden afspeeld of juist nu is… Verder vindt ik ook spellen als Call of duty leuk, daar wordt je zo lekker in de personage gesleurd en geef je veel om je teammates (totdat je in eens bij de russen vecht :-?)… Is daar een niew spel van, op CoD: UO na?
 • Er is een CoD uit voor een console, PS2 of Xbox, daar wil ik even af wezen.
  Medal of honor: passific assault al gespeeld?
 • V:TM speelt 'nu' of beter gezegd in de wereld zoals de onze als alle legendes qua het bovennatuurlijke (vampieren, weerwolven, etc) echt waren geweest en ons van de achtergrond hadden gemanipuleerd.
 • Call of Duty kan ik je wel aanraden :D
 • binnenkort komt Brothers in Arms, een meer tactische WO2 shooter met de Unreal 2.5 engine. Schijnt een veelbelovend spel te zijn.
 • Mafia misschien? Is al iets ouder, maar blijft mooi. Bovendien een heel goed spel, omdat je je inleeft in het personage, en er veel verschillende soorten missies zijn.
 • mafia idd en misschien 'soldner: secret wars' –> soort battlefield maar dan 'nu' en je kunt bv met een tank dwars door een huis heenrijden (wie wil dat nou niet? :lol: )

  Verder: splinter cell, unreal (tournament) 2/2004 etc, thief 3, metal gear solid (is alleen niet mooi, maar wel meeleven met personage :wink: )
 • Begin niet aan Soldner, dat is absolute bagger.
 • Nog een tip : kijk in het 'grote top 3'-topic.
  Je zult beslist spellen vinden die veel gespeeld worden.

  ;)
 • ik zou de unreal tournament serie is proberen,,
  (en als je dr geen geld aan uit wil geven of alleen maar ff testen dan zou ik de 2003 en 2004 demo is downloaden)
  cker unslaught is aan te raden
  is cker gaaf (dat is nieuw in 2004)
 • In februari. Knights of the Old Republic II, een Star Wars RPG, sequel van het eerste deel dat nogal wat prijzen in de wacht sleepte.
 • qua oorlog spellen moet je maar eens CoD en CoD:UO spelen, kan je nu in een dubbelbox kopen volgens mij, alleen zijn het niet echt van die schieten-tot-je-er-bij-neervalt-spellen :)

  en miss Brothers In Arms als hij eindelijk uitkomt, iemand een datum?
 • Spellen voor waarop? Voor de PS2 kan ik GTA SA aanraden, voor PC Battlefield Vietnam en voor Xdoos Halo 2 B)
 • Op het moment ben ik helemaal verslaafd aan LOTR Battle for middle earth.
  Het is niet een spel wat na een paar uur spelen aan de kant gelegd kan worden.
  Om het uit te spelen moet je nog heel wat doen en na de single player is er ook nog altijd multi player om op inet of op een netwerk met vrienden wat uren te verslijten.
 • [quote:ac4858b28e="carlobernardini"]Ja dat Vampire spel had ik idd al eerder van gehoord en al beetje gespeeld maar t'is een beetje raar… Ik snap (na een half uur spelen 8) ) nog niet of het nou iets is dat zich lang geleden afspeeld of juist nu is… Verder vindt ik ook spellen als Call of duty leuk, daar wordt je zo lekker in de personage gesleurd en geef je veel om je teammates (totdat je in eens bij de russen vecht :-?)… Is daar een niew spel van, op CoD: UO na?[/quote:ac4858b28e]

  de russen horen ook bij de goede kant hoor :D

  Far Cry al eens geprobeerd vindt hem er beter uit zien dan half life2 (omdat het op een mooi eiland is) online is Battlefield Vietnam misschien iets? toch nog redelijk zware game (behalve voor de geforce 6 serie is ie wel zwaar)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.