Vraag & Antwoord

Games

FIFA 2005 vraagt steeds om CD

Anoniem
brandsrus
10 antwoorden
 • Als ik de officiële cd van FIFA 2005 erin doe start het programma automatisch op maar krijg steeds de foutmelding dat ik de applicatie opnieuw moet starten met de goede cd, terwijl de cd er al inzit. wie kan mij helpen. Misschien ergens een instelling veranderen?
 • zeker zijn dat je de cd in dezelfde speler steekt als vanwaar je het spel hebt geinstalleerd.

  het spel patchen.

  zoeken naar een no-cd patch. (waarschijnlijk op een min of meer illegale site, maar aangezien je spel hebt sta je natuurlijk recht in je schoenen).
 • een andere mogelijkheid is dat je cd-rom speler net iets te onnauwkeurig is waardoor de kopieer-'beveiliging' ten onrechte denkt dat de originele cd niet aanwezig is.

  De cd op krasjes controleren en evt (voorzichtig) poetsen kan helpen, maar anders heb je gewoon pech en zul je moeten vertrouwen op de garantie van de winkel …

  no-cd patches zijn slechts schijnoplossingen. Ze zorgen meestal voor problemen als er een officieele patch komt. Bovendien zien de uitgevers/winkeliers daardoor niet dat er serieuze problemen met het product zijn …

  // – edit –
  Je hebt geen 'recht' op een no-cd patch.
  Sterker nog : zulke dingen zijn feitelijk verboden omdat ze door zonder toestemming van de ontwikkelaars worden gemaakt & verspreid.
 • Ik heb een no-cd patch gedraaid maar dan gaat het introscherm enz. als keuzemenu te snel. Waar ik dan op een toets moet drukken doet die het voor me, net of er zit een hardware- versnelling in het programma, met elke patch die ik maar draai. Hoe los ik het op? :cry:
 • Of loopt FIFA 2005 niet goed op een GeForce4 MX 420 met 256 DDR ram en zo'n 20 GB vrije geheugen? Of moet ik wat oudere drivers installeren om het op te lossen? :cry:
 • Wat overigens ook wel is wil helpen, zodat de CD wel gelezen wordt, is de firmware van de cd-speler te updaten…
 • [quote:ccdfe178cc="Hu'uruun"]Wat overigens ook wel is wil helpen, zodat de CD wel gelezen wordt, is de firmware van de cd-speler te updaten…[/quote:ccdfe178cc]

  Hoe doe ik dat? ff uitleggen aub :-?
 • Ik heb de officiële cd aan de praat gekregen :D maar de menu's met vlaggen gaan te snel en waar ik op een toets moet klikken doet de computer het op een een of andere manier zelf al. De menu loopt ook automatisch waaruit je de play mode kan kiezen. Hoe kan ik dit verhelpen?
 • Ligt het misschien aan de videokaart? Geforce 4 mx 420
 • [quote:8f518b68fc="brandsrus"]Ik heb de officiële cd aan de praat gekregen :D maar de menu's met vlaggen gaan te snel en waar ik op een toets moet klikken doet de computer het op een een of andere manier zelf al. De menu loopt ook automatisch waaruit je de play mode kan kiezen. Hoe kan ik dit verhelpen?[/quote:8f518b68fc]

  hoe hem je hem aan de praat gekregen ?

  Ik denk dat jouw probleem is en niet de videokaart, ik zou eerder verwachten dat ie zou stotteren

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.