Vraag & Antwoord

Games

Savegames NFSU 2

Anoniem
HardTrance
8 antwoorden
 • Ja ik weet waar de savegames behoren te staan, maar nou heb ik net het spel opnieuw geïnstalleerd, de savegames gekopieerd naar: [i:cbf01279fb]C: -> Documents and Settings -> "Je account naam" -> Local Settings -> Application Data -> NFS Underground 2[/i:cbf01279fb], en NFSU 2 herkent de zooi niet!!! :evil: Ik heb het spel opgestart en ik krijg de melding nieuw profiel aanmaken blah blah blah. Iemand enig idee hoe dit kan en weet iemand een oplossing?

  P.S. Ik heb het spel al meer dan 1 keer opnieuw opgestart en ik heb ook al een nieuw profiel gemaakt met dezelfde naam en daarna nog een keer de Save's gekopieerd naar de juiste dir.
 • Ja, ik had ook al eens bij NFSU 1 geprobeerd de saves te backuppen i.v.m. een schone wininstall… Foetsie, weg waren ze - het werkte dus niet, en ik was al op iets van 3/4 van t spel :( Ja -dat is echt flink klote… Ik weet trouwens niet of er een manier is om je saves wel te backuppen en te replacen…. Geeft allmighty Google geen antwoord?
 • Ja, ik heb de savegames wel goed geback-upt, dat is nou ook het probleem niet. Maar ik kan ze idd niet replacen… :cry:

  Balen he… ik was ook al flink ver gevorderd! :x

  Wijze heer/mevrouw google heeft me ook niet verder kunnen helpen, vandaar dat ik dit topic opende! :)
 • watr zegt ie als je hem wil replacen ?
  Staan ze toevallig iop READ ONLy ? Attribute wijzigen dan
 • Ze staan idd op "Alleen lezen" maar ik kan het niet veranderen! :-? Steeds als ik dat vakje (rechtsklikken op de map of bestand en dan "eigenschappen") uitvink en ik kijk daarna opnieuw is het vakje weer aangevinkt, ook na een reboot! :-? Hoe kan ik die nou van alleeb lezen afhalen als windows de bestanden daar steeds weer op zet!? :-?
 • het moet werken,,
  bij mij werkte het ook
  ik weet alleen niet wat ik anders hep gedaan,,,

  enne

  als je niet opnieuw wil beginnen haal je toch ff een save van
  www.nfsunlimited.net
 • misschien herkent ie je game niet ??

  bij NFSU moest ik iig eerst account maken en dan de bestanden overschrijven, misschien werkt dat ? :)
 • Als je het goed doet werkt het gewoon, heb gisteren avond nog nfs2 opnieuw installed na een reinstal. Start NFSu2 maak profiel aan (dan maakt ie de mapstructuur pas aan) exit nfsu2. Plak je oude savegames folder over de nieuwe die is aangemaakt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.