Vraag & Antwoord

Games

Het verhaal van Diablo

Anoniem
kid jansen
5 antwoorden
 • Hoi,

  Ik speel jaren Diablo 1 ,Diablo 2 en sinds kort Diablo 2 : Lord of destruction.

  Nou vroeg ik me af of iemand me het exacte verhaal over diablo kan vertellen , want volgens mij begrijp ik er niet alles van en dat vind ik toch belangrijk.

  Als ik het goed heb gaat het verhaal zo :

  In diablo 1 speel je een hero ( Warrior , Rogue , Sorceror ) . en je doel is om diablo te verslaan ( ik vraag me dus ook af hoe Diablo op de wereld is gekomen en waarom ) op het eind , als je diablo verslaat , haal je de soulstone uit diablo's harses , en dan wordt hij weer zon jochie dat de zoon van de koning was . uiteindelijk steekt de hero met wie je speelt met zijn lamme kop de soulstone in zichzelf , en wordt hij diablo. In diablo 2 moet je hem dus ook weer verslaan..

  Volgens mij is er veel veel veel en veel meer over diablo dat ik moet weten, zoals de sin wars en al die verhalen..over mephisto en andariel..gewoon alles wat ik moet weten.

  Ik kan niet wachten op jullie antwoord,

  Alex
 • Word dat niet in al die filmpjes uitgelegd etc :roll:
 • Ja precies, ik begrijp ook helemaal NIKS over dat verhaal van Marius,dat ventje dat meegaat met the wanderer…
 • jah het begint dat je ingehuurt word om in travincal de boel te verdrijven dan kill je diablow en loop je met de steen nog bij je.. ok 4 dagen feest en je gaat op reis.. dan in t cafe gebruikt die monchool de steen op zichzelf en gaat op zoek naar de andere broers.. dan kill je die en baal en dan komt tyreal en die destroyd de steen.. :wink: :P

  klaar geloof ik.. :roll:
 • als je de Diablo Battle chest had gekocht had je het hele verhaal na kunnen lezen. Die playersmanual staat het hele verhaal in. Jammergenoeg heb ik de battle chest niet en dus ook niet dat boek.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.