Vraag & Antwoord

Games

Vast in Kotor 2; the sith lords.

Anoniem
Diesel66
10 antwoorden
 • Ik zit vast op Dxun. Ben net met mijn eerste groep in de tomb of freedon nadd. Net als dat ritueel zich voltooid en mijn boys (en girl) het moeten opnemen tegen 2 dark jedi's en een master Sith. Maar die drie gasten zijn niet om te krijgen.

  Ik speel met ;

  Atton–jedi sentinel 8
  Visas–jedi sentinal 22
  Bao-dur–jedi Guardian 9

  Ik gebruik energy Echani dueling shields en force energy resistance voordat ik aan de dialoog begin met de Sith Master.

  Ik focus op een tegenstander. Het is een paar keer gelukt om een Dark Jedi te killen maar ik wordt daarna genadeloos in de pan gehakt. Ik heb wel 50 keer geprobeerd maar ben niet eens en de buurt geweest om ze alle drie te verslaan. Als ik tussen het vechten door met een karacter Force heal betekend dat meteen dat past out gaat.

  Ik heb geen idee hoe ik die battle moet winnen.
 • gamefaqs misschien?

  http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/920601.html
 • Dat is inderdaad een moeilijk gevecht: ik vond een latere sith lord nog veel makkelijker te verslaan. Wat bij mij hielp (ik geloof tenminste dat het in die tombe was), is het gameplayniveau even omlaag gooien van 'normal' naar 'easy': je kunt dit dan later weer gewoon terugzetten. Verder is het inderdaad het beste om met je gehele party op één iemand in te hakken, te beginnen bij de zwaksten; die heb je namelijk het snelste omgelegd, zodat je minder aan wordt gevallen tijdens het verslaan van de master. Het is waarschijnlijk slim om na iedere slag die je uitdeelt, 'force heal' te gebruiken en volgens mij wilde 'force stasis' ook nog weleens helpen bij deze battle.

  Succes!
 • Ik vond dit zelf niet eens zo heel moelijk, zou je niet Atton en Bao-dur naar een hoger level brengen, of hebben ze ook nog een sub-level?

  hoe heb je die twee overigens Jedi gekregen? bij mij is Atton gewoon een soldier en Boa-Dur een tech specialist

  overigens heb ik het spel nog niet uitgespeeld hoor, zit nu op de laatste planeet
 • [quote:d296168369="Red Dragon"]hoe heb je die twee overigens Jedi gekregen? bij mij is Atton gewoon een soldier en Boa-Dur een tech specialist[/quote:d296168369]

  …..jaaaaaaaa dat is de kracht van het influencesysteem.
  Ik heb overigens bijna het spel uitgespeeld, dus ik ga zometeen het einde kijken en zal in Red Dragon zijn topic nog wat posten over mijn bevindingen!
 • Ik heb wel anderen Jedi gekregen hoor, heb redelijk wat Influence op de mede rijzigers maar had niet verwacht dat deze twee ook Jedi konden worden.
 • [quote:cec75ce054="Red Dragon"]Ik heb wel anderen Jedi gekregen hoor, heb redelijk wat Influence op de mede rijzigers maar had niet verwacht dat deze twee ook Jedi konden worden.[/quote:cec75ce054]

  Het hangt er nogal sterk vanaf wie je meeneemt op je 'expeditie': wanneer je tijdens je reis dingen doet, die je partymembers aanspreekt, gaan ze dat waarderen en krijg je dus een hoop influence, waarbij blijkt (als je lang doorvraagt), dat er een aantal Jedi tussen zitten…
 • Ik heb erg veel gesproken met Atton, hij is eerder een jedi killer dan een Jedi.
 • Ja, maar als je je karacter naar een hoger level brengt worden je tegen standers ook lastiger, las ik.

  Atton was het eerste karacter wat bij mij jedi werd, daarna Bao-dur. Het kwam ergens in een dialoog naar voren (weet niet meer waar).

  Op welke force powers zetten jullie eigenlijk in? Ik vooral op heal en force wave. Met master heal (wat op het laatste bijna niets van je force powers kost) kan ik me aardig redden. Force wave is vooral handig in het laatste level als je tegen groepjes vecht.
  En hoe hoog zijn jullie geeindigd? Ik ben nu sentinal 16 en master 10. Maar heb vooral in het eerste level veel XP laten liggen.

  Ben ondertussen door die drie jedi masters heen, na wel 100x proberen.
  En op een lukte ie.

  Missie 2 was een stuk makkelijker met de hoofdpersoon en Kreia in mijn party. Ik neem aan dat ik Kreia ook nog mag be-light-sable? Dat wordt leuk want die heb ik eerder met vette Force powers uitgerust.

  Tryus op Malachor V was trouwens een erge tegenvaller, vond de AI wel heel dom. Bij het starten van elke battle nam ik een loopje waarna er maar 1 of 2 jedi achter me aan kwamen. Kon ze dus een voor een voorbij.

  Ben nu bij Mr. Sion. en kom niet voorbij ronde nr. 2 Had ik ook maar op die

  Ik ga dit spel zeker opnieuw spelen, maar dan Darkside.
 • Ik heb hem nu ook uitgespeeld en ben alweer opnieuw begonnen als female Dark Side jedi consular, dat is wel even heel anders gamen als een Male Ligh Side Jedi Guardian.

  Ik ga deze ronde wat meer met persuade doen, kijken of mijn influance op de andere nu wat beter uitpakt :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.