Vraag & Antwoord

Games

Bf vietnam klapt er steeds uit.

Anoniem
Sootyhippo
6 antwoorden
 • Hallo lieden,

  telkens als ik de [u:69ad272826]originele versie[/u:69ad272826] van BF vietnam speel klapt het spel er steeds uit en kom ik op mijn desktop terecht. Waar zou dit aan kunnen liggen? Misschien is er iets ook met mijn videokaart drivers, want als ik loop zie ik de schaduw van 25 mannetjes.

  Mijn systeem:
  AMD 1500
  512 MB intern
  G-force mx440 videokaart.
 • Probeer eens de nieuwste driver voor je videokaart te installeren. Zie de FAQ voor meer info: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=624826#624826
 • mmm, er staat in de FAQ dat ik directx 7 maar hoef te hebben… en ik heb 9 op mijn pc staan. Daar kan het dus aan liggen….
  Vanavond ga ik het wijzigen, ik hou jullie op de hoogte.

  JBS, dank voor je reactie.
 • [quote:aa46dbc2a2="Sootyhippo"]mmm, er staat in de FAQ dat ik directx 7 maar hoef te hebben… en ik heb 9 op mijn pc staan. Daar kan het dus aan liggen….
  Vanavond ga ik het wijzigen, ik hou jullie op de hoogte.[/quote:aa46dbc2a2]DirectX 7 of hoger wordt er waarschijnlijk bedoeld. Dat je DirectX 9 hebt is het probleem waarschijnlijk niet. Kijk eens naar de drivers voor je videokaart.
 • installeer de laatste patches voor bfv zelf.

  http://www.megagames.com/news/html/patches/battlefieldvietnamv12patch.shtml
 • Op het autorun menu van battlefield staat niet voor niks de knop GEforce drivers. (fijn he als je nvidia hebt :D ) heb je wel een nieuwe versie van je drivers???
  Btw als je game het steeds doet maar tijdens map change ineens exit dan kan hij je cd niet lezen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.