Vraag & Antwoord

Games

spel niet te spelen door CD/dvd emulation software...

Anoniem
tdw
7 antwoorden
 • Hallo, onlangs hebben we CSI dark motives gekocht en na het installeren wilde ik het spelen maar kreeg ik de melding 'cd/dvd emulation software is detect. Please disable all CD/DVD emulation software and restart the game' nu ben ik ff aan het googlen geweest maar vond alleen maar de oplossing om mijn branderprogramma's te verwijderen.
  Is er nog een andere mogelijkheid om toch het spel te spelen?

  B.v.d.
  Patrick
 • heb je toevallig clonecd, alcohol120% o.i.d op je pc staan?

  Zo ja, verwijder die anders zal het spel niet draaien. :wink:
 • Ik heb clonecd verwijderd en nu doet hij het, ik vindt het alleen wel absurbt dat ze de mensen die een spel kopen al aanpakken, je mag toch wel een copietje voor jezelf maken zodat het origineel in takt blijft.
  I.i.g. bedankt voor het snelle antwoord.
 • graag gedaan. :wink:
 • [quote:d34ebfe3c0="Patdefeij"]Ik heb clonecd verwijderd…[/quote:d34ebfe3c0]Volgens mij had dat niet persé gehoeven. CloneCD maakt een virtueel CD/DVD station aan, zodat je image files (compleet gekopieerde CD's of DVD's die als bestand op je HD staan) kunt mounten (laden) in die virtuele drive. Op die manier kun je een CD/DVD-kopie bestand gebruiken alsof het al op schijf gebrand is.

  Die virtuele drive moet je volgens mij ook uit kunnen schakelen, zonder meteen CloneCD te verwijderen. Je moet wel even zoeken waar dat ingesteld moet worden, want ik gebruik al tijden geen CloneCD meer…
 • oops.. :oops: ik heb altijd begrepen dat je CloneCD altijd helemaal verwijderen moest..
 • [quote:5e74586678="Captain_Kansloos"][quote:5e74586678="Patdefeij"]Ik heb clonecd verwijderd…[/quote:5e74586678]Volgens mij had dat niet persé gehoeven. CloneCD maakt een virtueel CD/DVD station aan, zodat je image files (compleet gekopieerde CD's of DVD's) kunt mounten (laden) in die virtuele drive. Op die manier kun je een CD/DVD-kopie bestand gebruiken alsof het al op schijf gebrand is.

  Die virtuele drive moet je volgens mij ook uit kunnen schakelen, zonder meteen CloneCD te verwijderen. Je moet wel even zoeken waar dat ingesteld moet worden, want ik gebruik al tijden geen CloneCD meer…[/quote:5e74586678]

  Eens met onze kapitein. Ik heb het het probleem ook niet, bij alcohol heb ik geen virtuele drive, die heb ik uitgezet. Als je dat niet doet dan ben je kansloos :wink: zoals de kapitein zegt.

  Sommige beveiligingen kijken ook of de cd-dvd in een brander zit heb ik gehoord. Dat probleem heb ik niet, want ik heb een gewone dvdrom speler en van daaraf worden de spellen gespeeld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.