Vraag & Antwoord

Games

[nieuw spel] SWAT 4

Anoniem
None
15 antwoorden
 • Wat vinden jullie van dit spel? Ik heb het zelf en vind het echt supergoed :D . De AI is soms een beetje raar, maar voor de rest…, vooral als je in 'n flashbang kijkt geeft het een leuk effect (dat was natuurlijk het eerste wat ik deed :P )De controls zijn lekker makkelijk, veel opties op een makkelijke manier. Maargoed, nu jullie mening, dan speel ik alvast verder… :lol:
 • de sp demo:
  http://www.vugames.com/file_list.do?gamePlatformId=1735
  188mb

  swat4 home:
  www.swat4.com

  De AI: soms als je zegt: follow me ofzo, dan blijven ze gewoon staan :-? maargoed, dat haalt niets van de fun weg vind ik.
  Je moet proberen mensen te boeien, als je ze neerschiet krijg je bij de 'debrief' minpunten. Je moet ook, nadat je ze geboeid hebt, rapporteren aan HQ, dat is wel een beetje vaag bv:
  dan zeg je dat je de suspect hebt geboeid (autom.) en dan moet je daarna nog eens zeggen dat je de suspect hebt geboeid (handmatig). :-? Dat van het boeien is goed tegen de ik-rush-overal-doorheen-want-ik-heb-toch-het-beste-wapen gameplay.
  :D :D
 • i vond de demo wel leuk maar de objectieves zijn vaag en moeilijk te doen
  wat vinden jullie?
 • hoe bedoel je? Je moet wel naar de mission briefing luisteren he? :P :lol:
  Als je op esc drukt kan je de objectives gewoon zien.
  Moeilijk te doen?? Speel je veel UT? (rushen 8) )
 • nee veel America's army
 • vet! ga meteen ff de demo downloaden. :)
 • heb de demo een tijdje geleden gespeeld en dit spel is echt niet mijn ding.

  wat er mij voor te beginnen enorm aan stoorde (is wel de eerste keer dat ik SWAT speel) is de traagheid, je kruipt praktisch door het spel, ook als je loopt gaat het zelfs nog niet stapvoets.

  AI van de tegenstander vond ik goed meevallen, leken me niet echt voorspelbaar, maar de AI van men team, man man, waar had ik die aan verdiend. grafisch vind ik het ook niet echt goed
 • Ik heb hem nu ook net. Ik vind het echt een top-spel. Als ik tegen mijn mede-spelers zeg dat ze moeten volgen, volgen ze mij ook, dus helemaal geen probleem.

  Als je de objectives niet snapt moet je idd naar de briefing luisteren, want je krijgt daar gigantisch veel informatie.

  Het is soms wel een beetje een door elkaar geschreeuw als je met je team een kamer binnenvalt. Dan roept iedereen van je team dat ze zich moeten overgeven.
 • Ik heb de demo van de mp een tijdje gespeeld, echt geweldig alleen jammer dat je zo traag loopt…
 • ik vind het cker een vet spel, ff eerste missie gedaan, maar loop (nu al :P) vast bij de tweede missie, heb al de bad guys afgemaakt, 2 gijzelaars gevonden, en zo'n oud vrouwtje die zegt dat je uit haar huis moet, alleen ik kan haar niet vastbinden :-? nu zijn alle objectives op 1 na groen, en 1e is dat ik alle civilians moet "securen"

  weet iemand hoe ik hier verder kom ?
 • Ik heb het spel zelf ook, echt geweldig. Je moet inderdaad geen UT2004-style verwachten, het is inderdaad soms (vaak) wat rustig. Over de AI: je teamleden zijn soms inderdaad irritant, ik heb een keer gehad dat ze niet wilden volgen omdat er een teamlid vast zat tegen een deur :roll:.

  Maar de AI van de tegenstanders is inderdaad goed. Denk ik net alles verkend te hebben en de missie voltooid te hebben, eindigt de missie niet. Dus ik weer alle kamers langs, loop om een hoekje, word ik opeens vol in mn gezicht met een shotgun neergeschoten door een ventje die daar naar toe was gevlucht.

  [quote:03b8dbeba4="FTI"]Je moet ook, nadat je ze geboeid hebt, rapporteren aan HQ, dat is wel een beetje vaag bv:
  dan zeg je dat je de suspect hebt geboeid (autom.) en dan moet je daarna nog eens zeggen dat je de suspect hebt geboeid (handmatig).[/quote:03b8dbeba4]

  Dat automatisch rapporteren gebeurt om je teamleden kenbaar te maken dat de suspect vast zit. Dat handmatig rapporteren is om aan de TOC (zeg maar de mensen die buiten staan te wachten, die je trouwens niet ziet) duidelijk te maken dat de suspect klaar is om opgehaald te worden, en eigenlijk zou dat dus pas moeten worden gemeld als de kamer clear is.

  [quote:03b8dbeba4="Dot-cpu"]ik vind het cker een vet spel, ff eerste missie gedaan, maar loop (nu al :P) vast bij de tweede missie, heb al de bad guys afgemaakt, 2 gijzelaars gevonden, en zo'n oud vrouwtje die zegt dat je uit haar huis moet, alleen ik kan haar niet vastbinden :-? nu zijn alle objectives op 1 na groen, en 1e is dat ik alle civilians moet "securen"

  weet iemand hoe ik hier verder kom ?[/quote:03b8dbeba4]

  Je moet die vrouw toch op de een of andere manier securen. Ik kreeg dat voor elkaar door pepperspray te spuiten naar die vrouw, maar een Taser gun wil ook wel helpen… :D
 • [quote:5110bf8c71="Dot-cpu"]ik vind het cker een vet spel, ff eerste missie gedaan, maar loop (nu al :P) vast bij de tweede missie, heb al de bad guys afgemaakt, 2 gijzelaars gevonden, en zo'n oud vrouwtje die zegt dat je uit haar huis moet, alleen ik kan haar niet vastbinden :-? nu zijn alle objectives op 1 na groen, en 1e is dat ik alle civilians moet "securen"

  weet iemand hoe ik hier verder kom ?[/quote:5110bf8c71]

  je moet een paar keer 'n smoke-gren gooien, gaat ze vanzelf liggen om geboeid te worden :lol:

  [quote:5110bf8c71]
  Maar de AI van de tegenstanders is inderdaad goed. Denk ik net alles verkend te hebben en de missie voltooid te hebben, eindigt de missie niet. Dus ik weer alle kamers langs, loop om een hoekje, word ik opeens vol in mn gezicht met een shotgun neergeschoten door een ventje die daar naar toe was gevlucht. [/quote:5110bf8c71]
  Ja die ventjes lopen om etc, en ze schieten soms ook gijzelaars neer. Wat ook leuk is: sommige baddies vechten zich liever dood dan op te geven.
  Over de AI: Ik vind je teammates eigenlijk iets te triggerhappy –> gelijk weer een lagere score omdat zij zonodig moeten knallen :lol:
  Over sloom lopen: druk maar eens op shift… DAT is pas sloom lopen :P (toggle walk/run)

  Voor de mensen die dit een leuk spel vinden: probeer de Rainbow Six serie eens!
 • Voor wie hem voor een leuke prijs kopen wil:

  http://www4.cd-wow.net/detail_results_3.php?product_code=16561&subcat=pc

  Bij cdwow.net is dit spel €28,99 incl. verzenden, lijkt me niet gek of wel.
  Even de boevenstaande link gebruiken :wink:

  Hier kan je alleen met CC betalen, bedrag is incl. verzenden, ik heb erg veel en erg goede ervaring met deze zaak (heb een dvd koop verslaving…).
 • [quote:8d511d8176="FTI"]je moet een paar keer 'n smoke-gren gooien, gaat ze vanzelf liggen om geboeid te worden :lol:[/quote:8d511d8176]
  [quote:8d511d8176="Capone"]Je moet die vrouw toch op de een of andere manier securen. Ik kreeg dat voor elkaar door pepperspray te spuiten naar die vrouw, maar een Taser gun wil ook wel helpen… :D[/quote:8d511d8176]

  oki ik ga het proberen :lol:
 • Leuke game, spannend, zat ff met vriend te spelen (omstebeurd zeg maar) schrokken ons af en toe echt kapot als er ineens een vijand met een shotgun om een hoekje stond. Ziet er goed uit (mag ook wel ut04 engine aan de mapindeling te zien :roll: …) alleen voice commandsonline zijn niet superhandig (steeds met tab wisselen…)

  Ik run trouwens weleens een 5 man COOP server kom gerust eens langs (btw aub geen lethal force waar niet nodig )
  Dutch Server Cr*pieeeep* COOP

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.