Vraag & Antwoord

Games

Een PS2 goedkoop kopen?

Anoniem
None
12 antwoorden
 • Dit is geen topic die reclame maakt voor één of andere duistere oplichtings scam. Ik wil namelijk een Playstation 2 kopen zowel om een tweede DVD speler te hebben als om af en toe gemakkelijk een spelletje te spelen (ja ik ben om). Nu heb ik aardig wat zoekwerk gedaan op het internet en ben ook aardig wat te weten gekomen. Één ding wil ik graag nog weten. Waar kan ik de PS2 het goedkoopst vinden? Ik heb op dit moment een zaakje waar hij voor €139 te koop is maar is de PS2 ook nog goedkoper te vinden? En ook de accesoires set met de afstandbediening, extra controler en memory card?

  Bij voorbaad dank.
 • Als Pricewatch van Tweakers.net een goede indicatie is dan zul je het nauwelijks goedkoper dan € 150 kunnen vinden.

  Overigens bestaan er voor consoles vaak 'speciale' uitvoeringen (meestal console + spel). Voor het kijken van dvd's heb je geen afstandbediening nodig. Dat kan gewoon via de controller. Aan de andere kant kost zo'n setje los tegenwoordig niet veel.

  Je zou kunnen wachten op de PS3 of Xbox 360 en de eventuele prijswijzigingen die daar het gevolg van zijn.

  Alleen 2e hands zul je ze volgens mij op dit moment goedkoper kunnen vinden, maar dan moet je dat risico willen nemen.
  Er zijn winkels waar ze consoles & spellen 2e hands verkopen. Ik heb zelf vaak genoeg 2e hands spellen gekocht bij http://www.replay.nl of ze ook 2e hands ps2's op voorraad hebben betwijfel ik.
 • Bedankt voor de reply. Ik heb inmiddels een PS2 gekocht (gewoon bij intertoys). Hij bevalt wel voor waar ik hem voor wil gebruiken maar mijn DVD speler is gebruiks vriendelijker als standalone DVD speler (ik heb wel de PS2 afstandbediening). Ik kan de PS2 niet uitzetten op een moment in de DVD en de volgende avond play in drukken en de DVD gaat verder waar ik gebleven was wat ik wel kon met mijn DVD speler. Ook een simpele fast-foreward zit er niet op (oké hij zit erop maar gewoon kijken is even snel).
  Maar goed het is dan ook bedoelt als spelletjes computer en dat doet hij primaa. Ik heb drie spellen op het moment en één besteld.

  1] Max Payne: geweldig, ik heb dit spel ook op de PC en het blijft leuk zeker lekker lui vanuit bed.
  2] Star Trek: Shattered Universe: Niet mijn spel. vast op level drie miskoop. (wil iemand ruilen?)
  3] LotR: Return of the King: Nog niet veel gespeeld maar lijkt me wel leuk. De extra content is leuk.
  4] Killzone: De enige echt goede Nederlandse FPS, goede verhalen gehoord hierover. In Nederland zelf te duur maar goedkoop via Amazon.co.uk te krijgen. Hopelijk voor het weekend binnen.

  Kan iemand nog, redelijk geprijste, spellen aanraden?
 • [quote:03f07078fb="The_Picard"]3] LotR: Return of the King: Nog niet veel gespeeld maar lijkt me wel leuk. De extra content is leuk.[/quote:03f07078fb]
  Dat spel was nou juist behoorlijk afgekraakt in reviews, het spel LotR: The Third Age schijnt een stuk beter te zijn.
 • [quote:a98903ce3e="The_Picard"]…

  Kan iemand nog, redelijk geprijste, spellen aanraden?[/quote:a98903ce3e]
  Wat vind je leuk ?
  Tips zijn wat mij betreft :
  - SSX 3 & SSX:Tricky : over-the-top snowboard spellen waarbij SSX3 iets vriendelijker is voor een beginner

  - Burnout 3:Takedown … lekker link racen en rotzooi maken

  - Eyetoy:Play en een groot deel van de rest van de eyetoy-spellen zijn leuk en goedkoop als je een (melig) party-game zoekt. In diezelfde category vind je de Singstar-delen (als je karaoke leuk vind tenminste)

  - qua voetbalspellen heb je de keuze uit PES (realistisch qua spel en speelt lekker) en de Fifa-reeks (erg arcade-achtig, maar wel de actuele clubs)

  - vechtspellen : Virtua Fighter 4 Evo & Soul Calibur 2 zijn leuke spellen. Tekken- & Mortal Kombat-reeks vind ik persoonlijk minder goed.

  - de GTA-serie (GTA3, Vice City & San Andreas)

  Als het goed is vind je die spellen ondertussen in de 'platinum'-reeks. Als je goedkope spellen zoekt is die reeks je enige mogelijkheid, tenzij je een betrouwbare 2e hands winkel kent (http://www.replay.nl is wat mijn ervaring betreft zeker een goede winkel).
 • Dank je allemaal,

  Ik heb Killzone binnen en het is een geweldig mooi spel en ook leuk om te spelen (maar niet eenvoudig). Het is een uitgebreidt spel met zowel single player als multiplayer wat ik geweldig vind. Helaas zijn de meeste multi maps veel te groot voor 1 tegen 1.

  LotR: Return of the King is een primaa spel. Geen idee waarom het zou zijn afgekraakt. Er kan natuurlijk kritiek op worden gelevert maar het is zeker geen bagger spel.

  Ik heb inderdaad aan de GTA spellen zitten denken maar op het moment ga ik de spellen die ik heb maar uitspelen. Ik had inderdaad even moeten zeggen wat voor soort spellen ik leuk vind, bedankt voor het overzichtje.
 • [quote:c60c9e8e02="The_Picard"]
  LotR: Return of the King is een primaa spel. Geen idee waarom het zou zijn afgekraakt. Er kan natuurlijk kritiek op worden gelevert maar het is zeker geen bagger spel.[/quote:c60c9e8e02]

  zegt iemand die max payne 1 op de ps2 n goed spel vind…(laadtijden, framedrops tot fps<10, graphics en had ik de laadtijden al genoemd?) :roll: :wink:

  Timesplitters is heel erg goed! (vooral kopen als multiplayer spel)
 • De laadtijden bij Max Payne zijn inderdaad vervelend, van framedrops heb ik nog geen last gehad maar ik vind het vooral leuk omdat ik het op de PC zo'n goed spel vond. Op de PC is Max Payne velen malen beter dan op de PS2.

  Ik denk dat ik, als ik een nieuw spel koop, voor een leuk race spel ga dat met ze'n tweën te spelen is.
 • ga dan voor grand turismo 3 of 4 (3 is beter EN ligt voor budgetprijs in de winkel)
 • Wat is je definitie van 'leuk' racespel ?
  Als je iets simulators-achtigs zoekt en het niet erg vind om honderden keren hetzelfde saaie rondje te rijden, flink wilt vloeken en af en toe je ps2 naar buiten wilt kieperen dan is GT3 of 4 idd een optie. Zorg echter wel dat je een (goed) stuur hebt, want met de controller red je het niet als je dat ding nog niet gewend bent. Het is in ieder geval geen spel dat je zo maar even met een willekeurig iemand kunt spelen. Tenzij je per se altijd wilt winnen van je 'vrienden' …

  Zelf zou ik voor Burnout 3 gaan … lekker makkelijk op te pakken, uitstekende verhouding tussen beloning en inspanning voor een beginner en het is gewoon lekker om je af te reageren op je tegenstanders.
 • Ik bedoel inderdaad met "leuk" een eenvoudig spel dat met vrienden leuk is om te spelen. Een simulatie is niet wat ik zoek. Ik zal eens kijken naar burnout 3.
 • [quote:8a226029a3]Zelf zou ik voor Burnout 3 gaan … lekker makkelijk op te pakken, uitstekende verhouding tussen beloning en inspanning voor een beginner en het is gewoon lekker om je af te reageren op je tegenstanders.[/quote:8a226029a3]

  burnout3 heb ik ook dat is een heel leuk spel je kan niet alleen racen maar ook crasces maken ed maar het is niet super realistich maar dat is niet erg

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.