Vraag & Antwoord

Games

StarWars Galaxies

Anoniem
Therasan
11 antwoorden
 • Ik heb rond gezocht op het forum maar heb niet echt veel kunnen vinden over Starwars Galaxies. Ik ben benieuwd wat de ervaringen zijn met dit spel.
  Als ik naar de graphics kijk vind ik dit er niet slecht uit zien maar ik ben benieuwd naar de gameplay.
  Zelf heb ik ervaring met…. NWN, EQ en WOW.
 • Heb je al een of meerdere reviews gelezen? Bijvoorbeeld deze: http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwarsgalaxiesaned/review.html
 • Reviews heb ik al gelezen op meerdere sites, maar ik heb graag de mening van gamers zelf. Dat telt voor mij meer dan een review van een site/magazine.
 • Van de nieuwste zijn nog geen reviews. Maar zo te zien is het min of meer hetzelfde als de voorgaande uitvoeringen. En die hebben wel aardige scores.
  http://www.gamerankings.com/htmlpages2/927439.asp
  http://www.gamerankings.com/htmlpages2/920439.asp
  http://www.gamerankings.com/htmlpages2/468222.asp
  http://www.gamerankings.com/htmlpages2/920439.asp
 • een mening van een gamer, en tevens verfent SW fan.

  Ik heb de collector's edition destijds uit Amerika over laten komen. Met name voor de goodies die erbij zaten, en toch maar het spel geinstalleerd en gaan spelen, het spelverloop is traag, er zit een hoog ontwikkelingsgehalte in (het ontdekken van het spel is erg leuk), maar duurt lang.
  De servers zijn inmiddels bijna allemaal vol aan het raken, en als je door een stad loopt begint het soms nogal te hakkelen, dit is wederom spelbederf. De quests zijn leuk om te doen, maar in je eentje verveelt het na een maand.

  Wel ademt het echt de SW sfeer uit. En zie je zaken weer terug uit de film, je kan Vader tegen het lijf lopen, en je komt al snel uit bij bekende plaatsen op Tatooine, erg geinig om daar dan vrij door de Cantina te lopen.

  Het is natuurlijk grote onzin om voor een spel maandelijks 12 euri's neer te leggen is mijn mening. Maak dan het spel gewoon nog duurder, want dan heb je het er ook al uit. die servers die draaien wel, daarnaast zijn er ook genoeg particulieren die eventueel wel voor een server op willen draaien. (Fans zijn gek genoeg soms).
  Ik heb zelfs nog de Jump to Lightspeed update gekocht, maar nog niet gespeeld. Het ligt in de kast, en ik ben nog liever bezig met elke dag een grand prixtje te rijden, dan met dit trage spel te spelen.
  De graphics zijn aardig maar niet meesterlijk. Ook het Jedi zijn (kunnen worden) is een verhaal op zich. Het is allemaal heel uitgekiend, en er zit ontzettend veel ontwikkeltijd in. Ik zal nog een keer een gamecard bestellen voor 2 maanden of zo, of wachten tot mijn verjaardag. Wat ook veel gebeurd is dat mensen met een character spelen op 1 account.

  Ik ben een groot fan, maar niet tot vervelens toe.
  Je kan beter SW Lego gaan spelen als je echt iets leuks wilt.
 • Ah een reactie waar ik op hoopte.

  De snelheid van het spel maakt mij niet uit, het gaat me meer om de SW sfeer. Wat ik ook super zal vinden is als je met een lightsaber kan zwieperen!!

  ….. vanavond voor de 2e keer episode 3……. :lol:
 • He nog een fan hier, ik heb hem nog niet gezien sssst dus, ik was net gisteren op cursus tot vanmiddag, maar ik ga hem straks zien, en afh. van de film morgen of zaterdag nog een keer, en zowieso volgende week nog eens.

  Het is ook niet de snelheid door de verbinding, maar je moet bijvoorbeeld geld verdienen om wat te kopen he, kleding en wapens en zo. Nou je krijgt in het begin dus een speederbike cadeau, die je 5 keer kan gebruiken geloof ik, als je dat handig doet, kun je die altijd blijven gebruiken geloof ik, maar ik was hem op een gegeven moment kwijt na 5 keer (dat is, ik was te lang weg bij de bike, en dan vervalt een keer zeg maar). Dus hou dat in ieder geval in je inventory, want een nieuwe kost minimaal 6000 credits. Lightsaber zwaaien kan alleen als je een jedi bent, en er worden maar weinig spelers een jedi, niet iedereen kan jedi worden. Het ligt aan heel veel zaken, en zowieso een jaar spelen.

  Het is net als in de films zeg maar, ineens heb je het, je kan tot Jedi trainen, de kans is geloof ik 0,01%.
  De sfeer is echt super hoor, ik heb het een jaar terug voor het laatst gespeeld, en als ik erover typ denk ik er toch weer aan om maar weer eens een gamecardje aan te schaffen voor 2 maanden of zo, om met Lightspeed te beginnen.
  Als je het echt gaat doen, drop maar ff een mail of berichtje, dan heb ik nog wel meer tips voor je.
 • dan is er wat veranderd sinds de gratis proeftijd.
  Volgens mij was toen die 'gratis' speeder gekoppeld aan een van de beroepen/skills. Als Medic had ik toen zeker geen 'gratis' speeder dacht ik.

  // Flanker27
  En die servers die fans hebben kosten zeker niks ?
  't zou me verbazen als je voor 10-15 Euro per maand een server met de capaciteit, bandbreedte & rekenkracht kunt huren om een enkel planeetje te spelen …
 • Sommige fans zitten misschien op TU's waar je gratis bandbreedte en je eigen server neer kan barrelen ;)
 • Als er een trial periode op het spel zit ga ik het gewoon proberen, het lijkt me wel leuk. Een echt SW avontuur!


  ~Obi-wan….. There is still good in him…….I can feel it….~
  Padme, episode 3
 • Er zit geen trial-periode op, tenzij je die 'gratis' periode na aankoop als 'trial' wilt zien.
  Die volledig gratis trial was vorig jaar gedurende twee weken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.