Vraag & Antwoord

Games

RTS games

Anoniem
FTI
12 antwoorden
 • wat vinden jullie belangrijker in dit soort spellen, technology (van je units/buildings), graphics, realism of iets anders?
 • Ik vind de verhaallijn belangrijk en hou niet van RTS games waarbij het uiteindelijke doel oorlog is. Ik speel al jaren de klassieker Emperor, Rise of the Middle Kingdom.
 • een grote tech-tree vind ik het belangrijkste, en een skirmish mode en veel sp missies. BV C&C generals had maar een beperkt aantal units, toen had ik maar Zero Hour erbij gekocht en dan komt het in de buurt van een 'normaal' aantal.

  EDIT: &^#%&^&# per ongeluk me eigen bericht gewist ipv quoten :x
 • maar ZH heeft ook maar een paar units. eigenlijk alles bij elkaar heel wenig!
 • Ik ga voor een combinatie vn allen. Ik kies wel altijd voor spellen met een fantasy/middeleeuws tintje
 • [quote:e7de5c0a08="Therasan"]Ik ga voor een combinatie vn allen. Ik kies wel altijd voor spellen met een fantasy/middeleeuws tintje[/quote:e7de5c0a08]

  eens : alleen hou ik het liever op de huidige en nabije toekomst (zero hour)
 • Veel verschillende eenheden vind ik positief, zolang elke eenheid maar nut heeft. AoE2 en RA2 vond ik wat dat aangaat aardig uitgebalanceerd. AoM vond ik minder uitgebalanceerd.
 • [quote:43db5654a5="bigstaal"]Veel verschillende eenheden vind ik positief, zolang elke eenheid maar nut heeft. AoE2 en RA2 vond ik wat dat aangaat aardig uitgebalanceerd. AoM vond ik minder uitgebalanceerd.[/quote:43db5654a5]

  nou, bij RA2 bouw je van die 'lasertanks' en je wint zowieso….
  En voor de russen gewoon die enorme overlords ofzo, en een paar 'sigaren'' :P ', dan win je makkelijk, niet uitgebalanceerd (vind ik), maar wel leuk! 8)
 • [quote:95e233e1f4="mack10"]wat vinden jullie belangrijker in dit soort spellen, technology (van je units/buildings), graphics, realism of iets anders?[/quote:95e233e1f4]

  Beperkte mate van units/buildings. Persoonlijk vind ik het 3e gehalte hinderlijk omdat het terrein onoverzichtelijker wordt. Ik heb behoorlijk veel Starcraft en Warcraft 1/2 gespeelt maar toen 3 uitkwam ben ik daarop afgehaakt. Het is vast een heel goed spel maar ik bekijk mijn eenheden toch liever van bovenaf. Total Annihilation is ook een heel mooi spel maar je kon daar zoveel units bouwen dat je het overzicht daarin een beetje kwijtraakte. Vaak paste je gewoon dezelfde strategie toe als die bleek te werken (zwerm Brawlers anyone?)
 • [quote:5d3dcec37b="FTI"][quote:5d3dcec37b="bigstaal"]Veel verschillende eenheden vind ik positief, zolang elke eenheid maar nut heeft. AoE2 en RA2 vond ik wat dat aangaat aardig uitgebalanceerd. AoM vond ik minder uitgebalanceerd.[/quote:5d3dcec37b]

  nou, bij RA2 bouw je van die 'lasertanks' en je wint zowieso….
  En voor de russen gewoon die enorme overlords ofzo, en een paar 'sigaren'' :P ', dan win je makkelijk, niet uitgebalanceerd (vind ik), maar wel leuk! 8)[/quote:5d3dcec37b]dat waren Prism- en Apocalypse tanks. :wink:

  Ik vond idd die Prism tanks een beetje aan de sterke kant, er was bijvoorbeeld zo'n missie van de USA waarbij je de hele missie met 3 Prism-tanks uit kon spelen, terwijl de Soviets een behoorlijk leger hadden..
 • Persoonlijk houd ik van de wat snellere RTS-spelen, geen uur je basis opbouwen om daarna 'es de aanval in te zetten. Nee, gewoon in een halfuurtje een leger uitpoepen en dan aanvallen. Graphics vind ik niet zo belangrijk, mijn favo RTS is nog altijd RA2, en dat ziet er nou ook niet meer heel modern uit…
 • Ik ben nu begonnen aan Stronghold 2
  Mijn eerste ervaringen zijn positief! verder blijft Shogun (totalwar) ook een van mijn favorieten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.