Vraag & Antwoord

Games

D&DO

Anoniem
Dracoplasm
25 antwoorden
 • Dungeons & Dragons!

  Ik zit hier echt op te wachten, eindeijk een mmorpg van Dungeons&Dragons.. Geen handboeken, monstermanuals en playerguides meer!

  Zijn er meerdere mensen van plan dit te gaan doen??
 • ik heb me in ieder geval ingeschreven voor de beta test. nu hopen dat ik mee mag doen.
  lijkt mij in ieder geval weer een interessante game om te gaan bekijken
 • [quote:2d7b4fa45b="Noctus"]ik heb me in ieder geval ingeschreven voor de beta test. nu hopen dat ik mee mag doen.
  lijkt mij in ieder geval weer een interessante game om te gaan bekijken[/quote:2d7b4fa45b]

  Same here!!
  Ik wil dit zsm spelen.

  Graphics zien er leuk uit, ik hoop dat de gameplay echt d&d stijl is.
 • En in welke stijl zie jij dit dan gebeuren, bv: je moet over een balk lopen die wankel op twee bergtoppen ligt met daaronder een woeste rivier en uitstekende rotspunten.
  Wat te doen, schermpje in beeld, gooi 3,4,5 anders val je…
  Lijkt me nou niet echt geweldig, zelfde met gevechten tegen mans grote ratten etc…De een dobbelt dan weer de ande. Zoiets bestaat trouwens ook al wel, is dat niet toevallig een demo/spel dat bij de D&D boeken zit? (ik dacht de monsters manual)
 • [quote:976e4da3a4="Dracoplasm"]En in welke stijl zie jij dit dan gebeuren, bv: je moet over een balk lopen die wankel op twee bergtoppen ligt met daaronder een woeste rivier en uitstekende rotspunten.
  Wat te doen, schermpje in beeld, gooi 3,4,5 anders val je…
  Lijkt me nou niet echt geweldig, zelfde met gevechten tegen mans grote ratten etc…De een dobbelt dan weer de ande. Zoiets bestaat trouwens ook al wel, is dat niet toevallig een demo/spel dat bij de D&D boeken zit? (ik dacht de monsters manual)[/quote:976e4da3a4]

  Nope deze herfst komt er een mmorpg als in EQ, WOW ect. Link heb ik ff niet bij de hand maar het ziet er echt gaaf uit.
 • Is het nog mogelijk om je in te schrijven voor die test?
  Ik wil ook wel graag meedoen.
 • [quote:3610d3e4c9="Michelz"]Is het nog mogelijk om je in te schrijven voor die test?
  Ik wil ook wel graag meedoen.[/quote:3610d3e4c9]

  Ik heb de link naar de site niet bij me.. dan zou je ff moeten googlen naar de site, daar kan/kon je jezelf opgeven voor de beta.
 • Persoonlijk ben ik niet van het hele gebeuren… Ik vond de Dungeons and Dragons regels leuker geïmplenteerd in bijv. Baldur's Gate… Nu lijkt me 'casting time' enzo veel minder ene rol spelen (als ik ze de site lees). Ikzelf ben bang dat de magie, voor mij de grootste aantrekkingskracht, dan ook weer wordt van 'opladen' en vuur zeg maar… Ipv dat je strategisch je stoneskin inzet, timestop en zo verder…
 • Ook ik heb me opgegeven voor de beta test…..

  een linkje

  http://www.ddo.com/index.php

  Lijkt veel belovend en voor jullie Warhammer fans Warhammer Online is ook weer opgepakt de rechten zijn verworven door de makers van Dark Age of Camelot alles wordt anders(er wordt dus niets van de oude versie gebruikt grafisch dan, het idee/type spel blijft waarschijnlijk hetzelfde) en het spel wordt verwacht in 2007
 • Ik hoop wel dat ze een D&D arsenaal aan wapens en spells meegeven!!
  Ik hoop echt dat ik aan de beta mee kan doen… :lol:
 • [quote:3cea547071="Therasan"]Ik hoop wel dat ze een D&D arsenaal aan wapens en spells meegeven!!
  Ik hoop echt dat ik aan de beta mee kan doen… :lol:[/quote:3cea547071]
  Nou lijkt mij wel gezien de makers van het spel nauw samenwerken met Wizards of the coast (volgens mij 'eigenaar' van alles wat met AD&D te maken heeft)
 • WOTC heeft idd alle rechten en patenten op D&D..
  Het zal mij benieuwen..
  Ze hebben leuke wezens in de boeken, het zelfde geld voor de spells en weapons.
 • [quote:c8aba84c86="Hu'uruun"]Persoonlijk ben ik niet van het hele gebeuren… Ik vond de Dungeons and Dragons regels leuker geïmplenteerd in bijv. Baldur's Gate… Nu lijkt me 'casting time' enzo veel minder ene rol spelen (als ik ze de site lees). Ikzelf ben bang dat de magie, voor mij de grootste aantrekkingskracht, dan ook weer wordt van 'opladen' en vuur zeg maar… Ipv dat je strategisch je stoneskin inzet, timestop en zo verder…[/quote:c8aba84c86]
  Het zal idd niet helemaal het pure d&d worden, zoals sommige mensen dat gewend zijn op papier. Ik denk ook dat die markt niet door DDO zal worden aangeboord, is gewoon een heel ander publiek.
  Vond Baldurs Gate een geweldig spel, heb me er tijden mee vermaakt. Maar dit was wel een 1 spelers versie. Ikzelf vind de party mogelijkheid in DDO erg leuk. Niet in je eentje een party van 6 man aansturen, maar met 6 echte players rondlopen.
  In deze online versie zal er bijvoorbeeld niet in het begin met dobbelstenen gerold worden, om de begin stats van je character te bepalen. Ik denk dat ze hier de juiste keuze maken, de balans zou in ee MMORPG al snel verloren zijn op deze manier.
  Denk dat we gewoon moeten afwachten wat het wordt, gewoon proberen. Vind je het niet leuk? Dan stop je toch gewoon weer. Ikzelf heb er wel zeer hoge verwachtingen van, kan ik eindelijk de rogue een keer online op een leuke manier spelen…
 • Hmm, tja, misschien dat ik het ook wel uitprobeer, maar het liefst zou ik denk ik nog Baldur's Gate ofzo in MMORPG versie hebben, gewoon lekker met z'n 6en door de landschappen lopen, of de mines in ;-)… Als het party systeem wat verder ontwikkelt wordt ten opzichte van WoW heb ik er wel oren naar… Zeker als mijn favoriete klasse, de mage dus :P, een beetje van z'n charme behoudt, ben ik van de partij!
 • Wat ik van de makers begrijp willen de D&D ten ere houden. De schijnen heel veel D&D dingen te willen implementeren, dus veel wapens, veel spels en veel stats om zo het originele gevoel te behouden.
  Nog een paar maanden en we weten wat het is en hoe het speelt. Het spel staat geplant voor herfst 2005.
  Mijn class met D&D is ranger een simpele allrounder en speel ook nog met een Psion (erg leuk).
 • [quote:91747837d3="Therasan"]Mijn class met D&D is ranger een simpele allrounder en speel ook nog met een Psion (erg leuk).[/quote:91747837d3]Ik heb redelijk wat chars gespeelt maar de Warrior blijf ik het leukst vinden. Bijna elke lvl een feat :P. Barbarian vond ik ook wel vet om te spelen en de Sorcerer ook wel. Van de laatste uitbreidingen had ik een half draak gemaakt maar daar heb ik weinig mee gespeelt (die had 2 mercurial longswords lol). De Forsaker is ook wel lache om mee te spelen :).
 • Krijg weer helemaal zin om dit 'old school' te gaan spelen, even boeken onder het stof weg halen ;-)

  Moet me ook maar voor de Beta aanmelden… :D
 • Beta rules!
  Als het spel uit komt heb je echt een vette voorsprong!

  Ik heb de boeken ook thuis! Je kan het op wizards.com ergens in de forums nog oldschool spelen met online dice :wink: Dat heb ik echt tijden gedaan.
 • Zal het net zo als wow worden? Nooit gespeeld, wil geen geld elke maand betalen (ben echt een zeikerd), want je bent Hollander of niet ;-)

  En ook net zo groot, lijkt me echt gewldig en helemaal wanneer je mooi in teamverband een quest kan doen.En dan echt in teamverband, dus niet met zo'n chappie die dan in één keer tegen je is, en je hele club uitmoord.

  Had gisteren bij wet ook weer zo'n aap, eerst healt hij mij en dan slacht hij me weer af. Kan ik erg slecht tegen. Je kan er zo weinig tegen doen :cry:
 • Het word net als wow en de kans is groot dat je moet betalen maar gelukkig niet voor de beta :wink:

  Ze hebben ook al een officiele site maar die kun je niet zien op een Boeren Leen Bank :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.