Vraag & Antwoord

Games

Half-Life 2.... Gman ?

Anoniem
Vandread
9 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb Half-Life 2 uitgespeeld maar ik zit nog vol vraagtekens over Gman..
  Wie is hij ?
  Wat doet hij ?
  Ik heb gegoogled maar dat leverd niet veel resultaat op , alleen wat recencies over de game en hoe Gman eruit ziet ( wist ik al )
  Dit is wel leuk om te posten ;

  Run Half-Life with the console enabled (look around). After the train and your in the facility, look around for the G-Man. Go into the console (~) and type sv_cheats 1 and then save and load the game. Then open the console again and type in Noclip . Then go to the G-Man and go in his briefcase. You may have to walk to position yourself right, but its worth it. Inside is a cool mini-computer (it has his pic - nice hair!) and some pencils. This is REALLY wierd. Maybe something was originally meant to happen where you see inside? A. . .007 goldeneye type thing? MAaaaaaaaaaaaaaaybe. Or maybe its just those clever d00ds at Sierra again! Nice job, guys! You once again have me wondering. . .

  http://www.eeggs.com/items/16322.html

  Freek
 • ghehe je bent niet de enige.. nadat je het spel uitgespeeld hebt krijg je zo'n filmpje waarin hij wat zegt waarna het spel afgelopen is..

  dat vind ik wel een minpunt aan het spel, ik snap zelfs het hele verhaal niet en hoe die aliens er gekomen zijn enzo.. :roll:
 • niemand weet eigenlijk wie hij juist is, en niemand weet eigenlijk hoe de game nu eigenlijk in elkaar zit, maar de roddels zijn…..

  in half life 1 is het project black mesa gesponserd door onbekenden, die onbekenden zouden de G-man en zijn gevolg zijn, om de een of andere reden was het de bedoeling dat die poort open ging, en was het G-man zijn bedoeling, hoe en waarom, er zijn veel speculaties en sommigen denken zelfs dat ze het bij valve niet weten
 • Denk je niet dat dat bewust vaag gehouden wordt? Dat is juist een van de zaken die het spel zo intrigerend maakt. Geldt voor meer elementen in half-life.
 • Ik vind het juist wel jammer.. ik vind dit eigelijk het grootste nadeel van Half Life.
 • We zullen het zien in Half-life 3 !! Das waarschijnlijk het laatste deel (maar dat weet ik niet zeker). Dus ik kijk er naar uit, alleen het zal nog wel even duren voor dat ie uit komt :cry:

  TILT
 • Er komt toch eerst nog een uitbreiding van HL2 (aftermath), of bedoel je die? Ik waag trouwens te betwijfelen of HL3 de laatste wordt, veel te lucratief om zomaar op te geven. Quake IV zit er inmiddels ook aan te komen. Zat er in Doom3 trouwens niet ergens een mailtje over Quake26 of zo? ;)
 • @Gerben: Is er ook al wat bekend van de release datum van die aftermath?
 • Valve geeft nooit release data, dat doen ze pas als het klaar spel klaar is ("when it's done"). Op 3dgamers staat 2005, gamespot TBA (to be announced).

  http://www.3dgamers.com/games/halflife2am/
  http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2aftermath/index.html?q=aftermath

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.