Vraag & Antwoord

Games

NFS Underground 2 --> hoe krijg je geld? en Harbor?

Anoniem
None
28 antwoorden
 • Hoi Gamers,

  Ik rijd al heel lang door de stad maar kan niet veel geld verdienen, hoe verdien ik het meeste geld? Welke dingen moet ik ervoor doen, wil je dat uitleggen svp?

  En hoe kom je in het stadsgedeelte van ..Harbor (weet niet precies hoe het heet?) en hoe kom je in .. Hills of iets dergelijks?

  Ik probeer van alles maar heb inmiddels al uren door de stad gereden maar het is nog niet gelukt om die stadsdelen vrij te spelen.

  Wie helpt me?

  Afz. Brandsrus :wink:
 • Misschien heb je hier wat aan: http://www.cheatcc.com/pc/needforspeedug2.html
 • Zo moeilijk is dat toch niet? Gewoon races winnen, dat is de snelste manier om geld te verdienen. Sommige nieuwe gebieden moet je eerst unlocken.
 • [quote:52fe908b6f="Koot"]Sommige nieuwe gebieden moet je eerst unlocken.[/quote:52fe908b6f]En hij wil juist weten hoe dat moet. :wink:
 • [quote:51a5888f6f="Koot"]Zo moeilijk is dat toch niet? Gewoon races winnen, dat is de snelste manier om geld te verdienen. Sommige nieuwe gebieden moet je eerst unlocken.[/quote:51a5888f6f]

  Door ook races te winnen. Het hele spel draaid op het racen na om geld te verdienen waardoor je dingen kan kopen, en hoger op kan komen.
  Als je zonder officieele races geld wilt verdienen moet je mensen uitdagen, en dan winnen ;-)

  Als je niet weet hoe je aan de races kan beginnen; druk rijd in de gekleurde balken die een race voorstellen en accepteer deze, maar ik neem aan dat je dat zelf ook al had bedacht.
 • Juist, maar op een gegeven moment heb ik alle races gewonnen en alle uitdagingen "outrun" races gewonnen wat dan, ik heb geen geld omdat ik de wagen getuned heb en dan heb ik nog niets geunlocked?

  Hoe verder, en trouwens alleen de dragrace heb ik dan nog niet gewonnen!
 • Nou wat let je… ik weet ook niet wanneer alles unlocked wordt, maar weet wel dat je alles moet uitracen wil je verder.
  Dus ook de drag… Die is trouwens ook niet erg moeilijk, gewoon even op concentreren en uitrijden.
 • Ik vind die race wel zo k*t vanwege omdat ik maar 75 km/h of zo mag anders blaas je de hele motor op! hoe moet je ooit die tegenstanders dan beaten? :cry: :-? :(
 • Sneller optrekken en op het laatst (als je het hebt) nos er tegen aan gooien, en vooral op het juiste moment schakelen, dus bij groen. Dan win je eitje.
 • [quote:a1c542ac2c="Dracoplasm"]Sneller optrekken en op het laatst (als je het hebt) nos er tegen aan gooien, en vooral op het juiste moment schakelen, dus bij groen. Dan win je eitje.[/quote:a1c542ac2c]Ik dacht dat je gewoon geld won :wink:
 • Nee nee, krijg je een eitje, net als de Engelsen, een eitje voor een karweitje ;-)
 • Heb je ook genoeg punten voor je auto uiterlijk om in tijdschriften te komen enzo? Heb je al een sponsor?
 • Hij zit op 2% volgens mij heb je dan nog geen sponsor of wel…?
 • ALs ik zijn probleem bekijk vergeet hij te schakelen 75km top en overheat.
  Wat al eerder gezegd is schakelen op groen en goed op letten op het verkeer voor je. De eerste drags zijn zo te winnen.
 • [quote:82a4560375]Ik vind die race wel zo k*t vanwege omdat ik maar 75 km/h of zo mag anders blaas je de hele motor op![/quote:82a4560375]
  ja dude je moet wel schakelen he :D
  tenminste als je overal automaat kiest moet je bij drag nog steeds handmatig schakelen. en dat is gewoon alleen opschakelen, en het liefst idd als het 'groen' is, dat is het ideale schakelmoment.
 • "Shift" is de standaard toets om naar de volgende versnelling te gaan.

  Als je wat langer drag't lukt het misschien (lukte mij wel na verloop van tijd) om meer op het geluid te letten, later worden de groene gebieden om perfect te schakelen zo klein.. Toen ben ik meer op het geluid af gegaan.
 • ik zit ook met een probleempje er is een drag race die zo lang dat als ik in mijn 6e versnelling zit moet ik nog een heel stuk en als ik mijn gas inhou dat verlies ik, en ik schakel steeds bij het groene lampje
 • Op het goede moment je NOS gebruiken…? Dus niet meteen in de 1 al alles op maken want dat is niet nuttig, beter pas op zo hoog mogelijke snelheid gebruiken…
 • Wat mij ook nog wel eens door een race heen heeft geholpen is vanaf de 4e versnelling NOS gebruiken, loslaten vlak voor het schakelen, schakelen, vervolgens de NOS er weer op..
 • het hangt er natuurlijk van af of je veel kracht of lang kracht hebt(dus hoe je je nos gebruikt) je kan dat ergens instellen.

  ik heb ook een probleem. op een gegeven moment kreeg ik het bericht dat ik naar de garage (of zoiets) moest gaan en da ik zeker nie meer mocht racen. ik heb dan een beetje rond gereden maar ik heb niets gevonden. (alle shops die ik vond binnen gegaan, eens op de luchthave gaan kijken enzo)
  ik ben dan toch maar verder beginnen racen en het heeft blijkbaar toch geen invloed gehad… iemand een idee of dat bezoekje aan die garage (of zoiets belangrijk is?)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.