Vraag & Antwoord

Games

MOHAA crashed

Anoniem
FTI
7 antwoorden
 • Ik dacht vandaag ik ga MOHAA weer eens spelen.. ligt al ruim een jaar in de kast, en sindsdien hebben we een nieuwe pc dus ik moest m er even op testen.
  Ik dacht dat dit makkelijk zou gaan op 1280x1024 met alle settings op het hoogst, maar hij crashed zo snel als ik de eerste mission start (zowel Assault on Arzew als Training, ook bij MP crashed ie) dus ik alle settings omlaaggegooid… nog steeds hetzelfde probleem.. zo snel als hij begint met laden van de missie krijg ik het bekende windows xp venstertje met " verzenden" en " niet verzenden" . Ik heb nieuwste direct x en nieuwste drivers.. dus daar kan het niet aan liggen dacht ik zo, ook MOHAA heb ik geupdate naar de nieuwste versie, 1.11. Ook dit mocht niet helpen :x Kan iemand mij helpen??

  Hier de specs:

  P4 3.2ghz HT
  1024mb mem
  radeon 9800 pro 256mb
  160gb hdd

  en rest is niet zo van belang lijkt mij??
 • Niemand?
 • oudere videokaart drivers gebruiken?
  Gebruik je nu Beta Drivers?
  Probeer eens in compatibiliteitsmodus (snelkoppeling MoH, eigenschappen, dan 1 vd tabbladen) en dan win98 instellen oid.

  Oja, had MoH geen safe-mode? Probeer die anders eens :-?
 • Safe mode had ik ook al geprobeerd, werkt ook niet, compatibiliteitsmodus ook al. werkt allemaal niet, ik snap dr niks van…
  Drivers zijn gewoon de nieuwste officiele drivers (met performance boost in aantal games, die dus :P )…
 • Ik ondervind hetzelfde probleem. De eerste keer dat ik het installeerde kon ik niet eens spelen (op de grote map verschenen de missies niet), na een computer crash en herinstallatie van winxp en uiteindelijke update naar sp2 (tevens ook alle driver updates voor directx e.d.) en maar weer eens proberen MOHAA te spelen.

  Deze keer kon ik het spel goed installeren, kon de schietbaan missie beginnen en voltooien, daarna die eerste missie in Noord Afrika, nadat al mijn teamleden dood zijn en ik dus door het poortje mag dan load die de volgende missie en dan verdwijnt halfverwege het spel compleet.
  Ik heb trouwens wel vaker problemen met oude spelletjes die ik opnieuw installeer om ze dan uiteindelijk niet opnieuw te kunnen spelen (Mafia, Republic).

  Als iemand een oplossing heeft, of op z'n minst een verklaring voor dit gekke gedrag van mijn pc (en die van ric0209) dan stel ik dat zeer op prijs.

  bvd
 • miss dat de nieuwste drivers gewoon die ouwere spellen niet ondersteunen? Net zoiets als dat je DOS-spelletjes soms niet-dan-weer-wel in windows kon spelen
 • Mijn probleem is ondertussen opgelost, ik speelde met een no-cd fix, omdat ik het haat om cd's te verwisselen voor ieder spel. maar ik had gewoon niet de goeie, na lang zoeken een goeie versie gevonden en werkt nu prima gelukkig :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.