Vraag & Antwoord

Games

Battlefield Vietnam probleem

Anoniem
sdk
8 antwoorden
 • Hallo! Ik heb een probleem met Battlefield Vietnam. Bij het begin van het spel, als alle instellingen geladen worden, loopt het spel vast en heb ik het bureaublad weer voor mijn neus. Met andere games geen problemen. Ik heb net een nieuwe snelle PC gekocht, dus waar kan het nu aan liggen? Help!
 • alle patches ed al gedownload?
  heb je legale versie?
  Heb je directx 9.0c en je laatste videokaart en moederbord drivers?

  patch 1.2 (volgens mij de laatste) vind je hier
 • En wat voor snelle nieuwe pc heb je aan geschaft dan?
  En komt er ook een foutmelding in XP of niet? Zo ja wat zegt deze?
 • Als je alle patches en DirectX 9.0c heb geinstalleerd, en hij het nog niet doet is opnieuw installeren ook een optie.
 • Dank voor jullie hulp. Ik heb de laatste patch gedownload (ruim 200MB) maar dat hielp niet, ook opnieuw installeren niet. En het is de legale versie. Nu is het de pc van m'n neef en toen ik gisteravond thuis kwam heb ik het spel ook geinstalleerd op mijn eigen pc en daar doet-ie het wel. Ik heb zelf het vermoeden dat het aan de videokaart ligt, want het is wel een snelle pc (processor > 3,0) maar volgens mij is de videokaart niet geweldig omdat bijv. nfs underground en fligt simulator 2004 ook trager worden weergegevn dan op mijn pc en die is anderhalf jaar oud! Bovendien zag ik in de specs van Battlefield dat een snelle videokaart vereist is. Nu wil ik proberen de drivers van die kaart te upgraden maar hoe moet dat? Op pc-gebied ben ik een redelijke amateur maar snap niet alles. Alvast weer bedankt voor alle hulp! Bert
 • Om te beginnen is het makkelijk om even een lijstje op te noemen met wat je precies hebt.

  Er zit zowiezo een pentium 4 3Ghz in lijkt mij.
  Alleen dan komt nog het type moederbord, hoeveelheid geheugen en welk type videokaart je hebt (hoeveelheid geheugen zie je bij deze computer > eigenschappen), welke videokaart je hebt zie je wanneer je met je rechtermuisknop op het bureaublad klikt.
 • [quote:5d3694199b="bert b."]Dank voor jullie hulp. Ik heb de laatste patch gedownload (ruim 200MB) maar dat hielp niet, ook opnieuw installeren niet. En het is de legale versie. Nu is het de pc van m'n neef en toen ik gisteravond thuis kwam heb ik het spel ook geinstalleerd op mijn eigen pc en daar doet-ie het wel. Ik heb zelf het vermoeden dat het aan de videokaart ligt, want het is wel een snelle pc (processor > 3,0) maar volgens mij is de videokaart niet geweldig omdat bijv. nfs underground en fligt simulator 2004 ook trager worden weergegevn dan op mijn pc en die is anderhalf jaar oud! Bovendien zag ik in de specs van Battlefield dat een snelle videokaart vereist is. Nu wil ik proberen de drivers van die kaart te upgraden maar hoe moet dat? Op pc-gebied ben ik een redelijke amateur maar snap niet alles. Alvast weer bedankt voor alle hulp! Bert[/quote:5d3694199b]Dan moet je weten welke videokaart er in zit, in ieder geval het merk. En dan even op de site van de leverancier de nieuwe driver downloaden, of tewel op www.nvidia.com of op www.ati.com

  Maar geef inderdaad eens wat meer informatie? als je het niet weet kan je met Everest of een dergelijk programma het wel uitlezen. Even googelen.
 • als je videokaart te sloom zou zijn, zou die wel moeten opstarten, maar dan zal je gewoon een k*t fps hebben, dus lijkt me echt een driverprobleem :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.