Vraag & Antwoord

Games

BattleField2 ik kom niet in het spel!!

Anoniem
Theo Legters
15 antwoorden
 • vanmiddag heb ik BF2 gekocht, geinstalleerd en alles gaat prima totdat ik het spel wil opstarten… het scherm wordt even zwart, je kan zien dat de resolutie anders is maar dan zie je gewoon weer het bureaublad.. en er gebeurd verder niets. heb de nieuwste drivers en alles.
  wat te doen??

  b.v.d. Arjan
 • Wat voor videokaart heb je? Het spel draait niet op geforce4.
 • Ik heb precies hetzelfde probleem.
  Systeem: WinXP SP2, 1024 MB, XFX 6600GT.

  Btw: Het probleem komt voor bij SP, MP lukt oha wel.
  Wat is er aan de hand? Ook de patch geeft geen verbetering…
 • NEE tog??? heb Geforce 4 TI 128mb….


  balen..

  niets aan te doen verder?? (behlave andere videokaart?)
 • [quote:a97491fa0d="adwtje"]NEE tog??? heb Geforce 4 TI 128mb….


  balen..

  niets aan te doen verder?? (behlave andere videokaart?)[/quote:a97491fa0d][quote:a97491fa0d="GOT"]Geforce 4 fix
  Er is een fix voor de Geforce 4 TI series (dus niet de MX). Lees hier er meer over.

  Let hierbij wel op dat het een onofficiële fix is en dat een officiële bijna zeker nooit zal komen. Het is eigenlijk onspeelbaar met de huidige fix, misschien dat toekomstige versies het nog beter zullen maken.

  Let er ook op dat Battlefield 2 een hele hoop textures bijvoorbeeld niet laad, veel mensen zullen denken hij laadt wel lekker snel en de game loopt opzich vrij soepel maar dit is gedeeltelijk maar schijn omdat de GF4 series bepaalde features niet ondersteunen en daardoor de zooi niet ingeladen wordt wat dus ook geen performance kost.

  Tot slot is het belangrijk om te weten dat je mogelijk (in de toekomst) gekickt kan worden van servers door Punkbuster. Hoewel de huidige fix niet echt als een cheat kan worden gezien omdat, zoals eerder gezegt, het eigenlijk onspeelbaar is kunnen toekomstige versies misschien wel voor kicks of misschien zelfs bans gaan zorgen.

  Feit is dat deze fix bepaalde dingen niet inlaadt om het werkend te krijgen voor de GF4 series. Het is hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling van de makers om dit als cheat te verspreiden maar het kan een oneerlijk voordeel gaan geven in de toekomst t.o.v. de users die wel ‘normaal’ spelen.

  Dat wordt dus je videokaart upgraden als je Battlefield 2 wilt gaan spelen. De doel van deze startposts zijn om te informeren dus ik denk niet dat het mijn plaats is om hier advies te geven welke kaart je nu het beste kan gaan kopen. Dat moet je zelf beslissen aan de hand van reviews etc.

  Mijn advies is wel om goed na te denken over wat voor videokaart je gaat kopen, ik persoonlijk zou voorzichtig zijn om een ‘budget’ kaart te gaan kopen, denk ook aan de toekomstige spellen/houdbaarheid van de kaart. Spaar dan even wat langer om een goede kaart te kopen die een langere levensduur heeft.

  Op de GoT mainindex kun je diverse subfora vinden om je te helpen met de keuze van een nieuwe videokaart. Open niet klakkeloos een topic met de vraag ‘is dit een goede videokaart’ maar lees de stickies (daar zijn ze voor) die je meestal goed op weg kunnen helpen om een goede keuze te kunnen maken.[/quote:a97491fa0d]


  Het moet dus wel te doen zijn met een fix, maar de beeldkwaliteit zal er niet beter op worden. :wink:
 • Er is een patch voor, maar het ziet er dan niet geweldig uit. Maar het is wel speelbaar. Wil je echt een beetje leuk spelen, dan heb je een andere videokaart nodig.

  http://forum.game-deception.com/showthread.php?t=7739

  Mogelijk kun je ook iets met 3D analyzer, daar kun je spellen mee voor de gek houden. Maar het is een gok, geen idee of het gaat werken.

  http://www.3dfxzone.it/dir/tools/3d_analyze/
 • Ben eigelijk wel benieuwd naar screenshot's van hoe het spel er uitziet op een Geforce 4TI na zo'n fix te hebben geinstalleerd. :)
 • Heb ik wel ergens gezien. Deed mij denken aan Delta Force BHD.

  Pas trouwens wel op:

  http://www.theinquirer.net/?article=23973
  "Although hacks exist to make the game work with these cards, according to TweakGuides those hacks are detected as cheats by the game's Punkbuster anti-cheat system - so using them will get you kicked or banned from public servers."
 • [quote:e261a3d608="gerben"]Heb ik wel ergens gezien. Deed mij denken aan Delta Force BHD.[/quote:e261a3d608]Niet geweldig dus…

  Weet je misschien nog waar je ze gezien hebt?
 • Nee, ben al druk aan het googelen.
  Edit: Helaas, niks te vinden. Maar TS is vast wel genegen…
 • die patch voor die GF4 TI werkt wel, maar je kan er bijna niet mee op ranked servers of servers met punkbuster, punkbuster schijnt die patch als cheat te zien.

  Dus multiplayer mag je eigenlijk gaan vergeten en dat is toch de fun aan BF2 ?

  Heel spijtige zaak voor je, MAAR

  met de nieuwe videokaarten en komende nieuwe videokaarten gaan de andere kaarten natuurlijk de dieperik in, er staat nu al ergens een 6800GT voor 180 euro, met een beetje geluk vind je ergens een 6600GT of hoger voor een 100 euro tweedehands, die kaart trekt het spel ook goed
 • De geforce 4 patches kun je vinden op de bekende adressen zoals megagames, gamecopy/burnworld etc. Maar zoals je in het grotere bf2 topic kunt zien ziet het er echt niet uit, UT uit 1999 ziet er nog beter uit. Gewoon nieuwe pc kopen dus…
 • vriend van mij heeft hetzelfde probleem…..
 • Ik heb gisteren BF2 opnieuw geinstalleerd, zonder patch. Nu doet ie het prima - waar is de logica??
 • Jij hebt de patch helemaal niet nodig, het heeft dus ergens anders aan gelegen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.