Vraag & Antwoord

Games

Unreal Tournament G.O.T.Y. Edition SNIPER/CAMPER

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hey mensen,

  Sinds een aantal jaren ben ik 'verslaafd' aan het spelen van UT99 GOTY. Ik speelde in het begin vaak op run & gun servers, maar de laatste twee jaar ben ik in het sniper wereldje terechtgekomen. Ik was meteen verkocht, jezelf lekker verschuilen in een donker hoekje en maps winnen met 25 frags en 0 deaths, dat geeft toch een heerlijk gevoel.

  Ik ben terecht gekomen in een clan, de [AMLP] clan (www.amlp.info), we spelen veel matches en zijn ongeveer elke avond wel op onze teamspeak server te vinden met een aantal mensen. Onlangs hebben we een Sniper Cup gehouden, een weekend lang snipen, de link is ook te vinden op onze site. 16 Clans die in 4 poules onderverdeeld waren en over twee dagen strijden om te titel. Er werd gebruik gemaakt van 8 servers gedurende het hele weekend. Het was gewoon geweldig. Het hele weekend van zaterdagmorgen 8 uur tot zondagavond 23.00 aan een stuk door UT spelen.

  Tegenwoordig hoor ik van steeds meer mensen dat UT99 kapot aan het gaan is, veel mensen stappen over naar UT2004. Maar ik wilde toch nog eens aangeven dat de (sniper) servers op UT99 toch recent weer veel meer bezocht worden. Ik speel zelf ook UT2004, maar ik blijf toch van mening dat dit spel absoluut niet kan tippen aan het origineel. Ook al zijn er voldoende mods in UT2004 voor het snipen. Wat vinden jullie hiervan en spelen jullie ook nog UT99? En wat vinden jullie van het snipen/campen in het algemeen?

  Mochten jullie het snipen/campen eens uit willen proberen dan zijn hier de IP's van onze servers.

  DM -Sniper/Camper server: 213.186.50.212
  TDM-Sniper/Camper server: 213.186.50.213

 • [quote:e6cb8ee73b="keubes"]En wat vinden jullie van het snipen/campen in het algemeen?[/quote:e6cb8ee73b]Ik vind het zelf, mede doordat ik er ook niet zo goed in ben, niet zo leuk. Ik ren ook liever rond dan dat ik op een plek blijf hangen. Campen vind ik in DM sowieso not done maar in TDM of CTF is het een essentieel onderdeel. Dan vind ik het ook geen campen meer :P.
 • vind ut '99 nog steeds de beste uit de serie, ook het meeste gespeeld…, vooral U(T)4E met die gateways, echt dagen/nachtenlang op mn 400mhz (toen nog) met een fps <10 :lol: 8)
  Campen/Snipen, ach vind het niet zo leuk als ik in bv face gewoon aan het lopen ben en dan ineens 'head shot', maar een server speciaal voor campers is natuurlijk iets anders :lol: (kan je zelf ook eens ervaren hoe ^!@($ dat is :P ) Camp zelf niet, als ik sniper heb ga ik nog rond rennen en als ik iemand zie, zoomen schieten en dan ren ik weer verder…
 • [quote:5ca916b213="Rapier"][quote:5ca916b213="keubes"]En wat vinden jullie van het snipen/campen in het algemeen?[/quote:5ca916b213]Ik vind het zelf, mede doordat ik er ook niet zo goed in ben, niet zo leuk. Ik ren ook liever rond dan dat ik op een plek blijf hangen. Campen vind ik in DM sowieso not done maar in TDM of CTF is het een essentieel onderdeel. Dan vind ik het ook geen campen meer :P.[/quote:5ca916b213]

  je moet in noobs server gaan en dan gaan spawnkille met een sniper… of jou stijl.. bij hun spawnpoint aggressief en heel professioneel gaan lopen/springen:D:D:D:D

  das lachuh
 • [quote:8bea168c09]je moet in noobs server gaan en dan gaan spawnkille met een sniper… of jou stijl.. bij hun spawnpoint aggressief en heel professioneel gaan lopen/springen:D[/quote:8bea168c09]

  Ik wens je veel succes, als je ook maar een kogel loslaat voordat de spawnprotection over is ben je er zelf geweest. Vandaar dat niemand op onze server ook maar probeert te spawnkillen.

  Heeft iemand inmiddels de servers al eens uitgeprobeerd?

  Misschien kan iemand me ook helpen aan een aantal goede UT2004 sniper servers?
 • Tegenwoordig ben ik verhuisd, naar min of meer mijn eigen clan in UT99. Genaamd [RSA].

  Sinds er op dit forum natuurlijk veel gamers zitten zou ik het leuk vinden om reacties te krijgen over hoe de website/portal/forum eruit ziet (we hebben er namelijk veel tijd in gestoken). Misschien dat we bepaalde zaken nog kunnen verbeteren.

  Adres naar website = www.clanrsa.info

  En eventueel voor diegenen die UT99 nog geinstalleerd hebben zou het misschien leuk zijn om de server eens te bezoeken. Of onze TeamSpeak.

  Ben benieuwd naar jullie reacties…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.