Vraag & Antwoord

Games

World Of Warcraft patch

Anoniem
None
37 antwoorden
 • Hallo,

  Weet iemand waar ik de WoW 1.5.0 to 1.5.1 enGB patch kan downloaden?
  Geen commentaar waarvoor ik het zelf moet installeren, en niet via de WoW server ;)
 • Kun je deze patch niet via Blizzard downloaden? Volgens mij publiceren ze de patches ook altijd maar ik weet niet of ze dat met WoW ook doen.
 • Nope.
 • kijk op

  www.3dgamers.com
 • [quote:8ccbd9fdef="Ripper_alexander"]Hallo,

  Weet iemand waar ik de WoW 1.5.0 to 1.5.1 enGB patch kan downloaden?
  Geen commentaar waarvoor ik het zelf moet installeren, en niet via de WoW server ;)[/quote:8ccbd9fdef]
  Vertaling : je speelt op een illegale server met een niet-zo legale versie van WoW om de maandelijkse kosten te ontlopen.

  tja … geen wonder dat je de officieele servers niet kunt gebruiken :roll:
 • [quote:1bdd8d16c8="Ripper_alexander"]
  Geen commentaar waarvoor ik het zelf moet installeren, en niet via de WoW server ;)[/quote:1bdd8d16c8]

  vast niet illegaal :D
 • maar hoe dan ook kan je de updates ook altijd handmatig downloaden. ik heb ze in het begin gewoon steeds via google gevonden. de updates via blizzard ging bij mij nooit sneller dan 10kb/s, dus dat was niet echt wenselijk.
  nu weet ik dat het via hetzelfde principe gaat als bittorrent, en nu ik wat poorten op me router geforward heb gaat het wel op normale snelheid
 • een vriend van mij speelt ook op cracked servers, geen zak aan. de hele wereld is haast leeg en er zijn bijna geen mensen…. kzou het gewoon in de winkel kopen, het is die 11-13 euro pm echt wel waard :lol:
 • [quote:92fda610e2="jellerbert"]een vriend van mij speelt ook op cracked servers, geen zak aan. de hele wereld is haast leeg en er zijn bijna geen mensen…. kzou het gewoon in de winkel kopen, het is die 11-13 euro pm echt wel waard :lol:[/quote:92fda610e2]De ah lijkt me op zo een cracked server ook uitgestorven…. Als er maar ruwweg 45 aanbieders zijn van verschillende levels dan zul je wel weinig verkopen. Moet je eens op een volle server kijken… Genoeg zooi voor iedereen :P. Van de week nog een Exotic Cookbook gekocht voor 5s en verkocht voor 2g 50s! :P.
 • lol, en dat boek is nog waardeloos ook.. hahaha, je kan er niets mee.

  Ik download ook losse patches.. gaat veel sneller dan de update. dus ik vermoed niet direct dat het om iets illegaals gaat hier.

  ik download ze hier: http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofwarcraft/patches/enGB/
 • ff waarschuwing emu servers (90%)lopen op 1.5.0 niet 1.5.1…
 • [quote:eac8f9a53f="jellerbert"]een vriend van mij speelt ook op cracked servers, geen zak aan. de hele wereld is haast leeg en er zijn bijna geen mensen…. kzou het gewoon in de winkel kopen, het is die 11-13 euro pm echt wel waard :lol:[/quote:eac8f9a53f]dan heeft hij een erg foute server :D speel zelf met plezier op Dutch Custom Server (hijs weer terug). Met de laatste update (1.5.0) werken nu alle profession, de zeppelins en het block/dodge systeem is toegevoegt.

  Linkje naar stats zal wel worden wegehaald dus kijk maar op de wowstatus.net lijst zou ik zeggen…

  tis trouwens erg rustig in de vakantie :-?
 • Block/dodge systeem is toegevoegd? dus hiervoor was het niet mogelijk om een aanval te dodgen? dat lijkt me lullig voor de rogues :)
 • [quote:37b549c265="R-bin"]Block/dodge systeem is toegevoegd? dus hiervoor was het niet mogelijk om een aanval te dodgen? dat lijkt me lullig voor de rogues :)[/quote:37b549c265]klopt en aan stealth had je ook al niks :D . Verschil in klasse zat meer in het type wapens en spells die je kon gebruiken.
 • [quote:40145fd5a9="Red Dragon"]lol, en dat boek is nog waardeloos ook.. hahaha, je kan er niets mee.

  Ik download ook losse patches.. gaat veel sneller dan de update. dus ik vermoed niet direct dat het om iets illegaals gaat hier.

  ik download ze hier: http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofwarcraft/patches/enGB/[/quote:40145fd5a9]Op het moment dat ik het kocht wist ik niet precies waar het om ging en ja, 5s heb ik wel :P. Dat ik het naderhand voor zoveel zou verkopen wist ik ook niet. De koper zal zich nu wel genaaid voelen hehe.
 • [quote:d2837256fb="sdk"]ff waarschuwing emu servers (90%)lopen op 1.5.0 niet 1.5.1…[/quote:d2837256fb]


  Meesten zijn nu aan het upgraden naar 1.6.0…
 • [quote:905eec5293="Ripper_alexander"][quote:905eec5293="sdk"]ff waarschuwing emu servers (90%)lopen op 1.5.0 niet 1.5.1…[/quote:905eec5293]


  Meesten zijn nu aan het upgraden naar 1.6.0…[/quote:905eec5293]
  Onzin, de 1.6.0 is nog betaald en is nog niet gekraakt en is dus ook nog niet gratis te downloaden via wddg. Er zijn nu zover ik kan zien ongeveer 20 1.6.0 servers.
 • Zit er ooit ook nog is een nederlandse server aan te komen?
  een legale dan :P

  net als dat je franse en duitse servers heb 8)
 • [quote:596a605e6b="Michelz"]Zit er ooit ook nog is een nederlandse server aan te komen?
  een legale dan :P

  net als dat je franse en duitse servers heb 8)[/quote:596a605e6b]Zou wel leuk zijn maar het internationale heeft ook zijn goede kanten. Nu hoeven we tenminste niet met die fransen en duitsers te spelen zonder andere landen uit te sluiten :P.
 • Ik vind het zooo erg als je mmorpg speelt en er zitten fransen en duitsters, ze spreken geen woord over de grens.. Italianen doen tenminste hun best nog…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.