Vraag & Antwoord

Games

GTA Tournament

Anoniem
brammy!
15 antwoorden
 • Heeft iemand hem al geprobeerd?

  www.gtat.org
  (online mod voor gta san andreas)
 • Ik wel, kreeg hem via een vriend. Is opzich wel grappig, maar moet nog verbeterd worden. Het word slecht aangegeven hoeveel er in een server zitten, en er zijn redelijk vaan crashes to desktop.

  Er staat bijvoorbeel 3 mensen in een server, ga je erin, ongeveer 20 mensen.
  Een andere server, 10 mensen, niemand te bekennen….

  Het is zeker weten het proberen waard, maar het moet toch echt wel verbeterd worden.
 • interessant…meteen ff proberen als ik thuis ben
 • wat kun je er precies in want bij de versie notes staat bij volgende release damage to players and cars :-? .

  Wil misschien wel servertje gaan runnen 1mbit–>32 man ofzo.
 • Weet iemand nog meer mods? Zoals de mod waar bepaalde handelingen realiteit worden? :wink:
 • Wat een ********************* mod. Hij werkt niet eens goed en al zou hij het doen je kan niks je kan elkaar niet eens killen. Na uninstall van de mod kan ik niet eens mijn laatste savegame laden zonder te crashen. Had zoeits al voorzien dus had mijn hele gta map in mijn documenten gebackupped, teruggezet nog steeds crash :evil: . Ben nu gta opnieuw aan het installeren en hoop dat het werkt.
 • [quote:5335eec354="Dracoplasm"]Weet iemand nog meer mods? Zoals de mod waar bepaalde handelingen realiteit worden? :wink:[/quote:5335eec354]Het blijft nog steeds virtueel hoor :P Maare, gewoon ff googlen op Hot coffee mod ofzo.
 • www.gtagames.nl kun je af en toe checken… k denk dat MTA beter word .. hier staat ook de hotcoffeemod op .. cya
 • [quote:7801592ab9="sdk"]Wat een ********************* mod. Hij werkt niet eens goed en al zou hij het doen je kan niks je kan elkaar niet eens killen. Na uninstall van de mod kan ik niet eens mijn laatste savegame laden zonder te crashen. Had zoeits al voorzien dus had mijn hele gta map in mijn documenten gebackupped, teruggezet nog steeds crash :evil: . Ben nu gta opnieuw aan het installeren en hoop dat het werkt.[/quote:7801592ab9] werkt al?

  ik heb nu ook GTA voor pc (had um al voor ps2) maar die mod moet ik niet instaleren??
 • [quote:3fd3fb9965="brammy!"][quote:3fd3fb9965="sdk"]Wat een ********************* mod. Hij werkt niet eens goed en al zou hij het doen je kan niks je kan elkaar niet eens killen. Na uninstall van de mod kan ik niet eens mijn laatste savegame laden zonder te crashen. Had zoeits al voorzien dus had mijn hele gta map in mijn documenten gebackupped, teruggezet nog steeds crash :evil: . Ben nu gta opnieuw aan het installeren en hoop dat het werkt.[/quote:3fd3fb9965] werkt al?

  ik heb nu ook GTA voor pc (had um al voor ps2) maar die mod moet ik niet instaleren??[/quote:3fd3fb9965]nee hij doet iets aan je config bestanden (je moet echt het hele mapje weghalen na uninstall anders doet hij het nog niet na een reinstall) ze hebben wel een savegamefixer op de site maar die verandert je savegames en daar zit het probleem dus niet in (!). De mod is ook alfa/beta dus zou ff wachten tot hij echt af is. Je kan toch niks (bij maat van me deed hij het wel) je kan elkaar niet eens neerschieten…
 • ik wacht wel op MTA : SA
 • [quote:18c1956333="sdk"][quote:18c1956333="brammy!"][quote:18c1956333="sdk"]Wat een ********************* mod. Hij werkt niet eens goed en al zou hij het doen je kan niks je kan elkaar niet eens killen. Na uninstall van de mod kan ik niet eens mijn laatste savegame laden zonder te crashen. Had zoeits al voorzien dus had mijn hele gta map in mijn documenten gebackupped, teruggezet nog steeds crash :evil: . Ben nu gta opnieuw aan het installeren en hoop dat het werkt.[/quote:18c1956333] werkt al?

  ik heb nu ook GTA voor pc (had um al voor ps2) maar die mod moet ik niet instaleren??[/quote:18c1956333]nee hij doet iets aan je config bestanden (je moet echt het hele mapje weghalen na uninstall anders doet hij het nog niet na een reinstall) ze hebben wel een savegamefixer op de site maar die verandert je savegames en daar zit het probleem dus niet in (!). De mod is ook alfa/beta dus zou ff wachten tot hij echt af is. Je kan toch niks (bij maat van me deed hij het wel) je kan elkaar niet eens neerschieten…[/quote:18c1956333]


  doet ie het al weer of niet

  zo ja hoe heb je dat gedaan ??

  ik las erover en zij tegen iemand anders dat ie dat moest instaleren nu krijgt hij het niet meer aan de praat
 • Zoals ik zie reinstallen en voor de install de config files die overblijven na de uninstall verwijderen.
 • hij krijgt het niet voor elkaar lol
 • [quote:d9a7a37368="brammy!"]hij krijgt het niet voor elkaar lol[/quote:d9a7a37368]hij heeft zijn gta map niet verwijdert na de uninstall…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.