Vraag & Antwoord

Games

enter the matrix

Anoniem
r.marijnissen
6 antwoorden
 • pas deze game gekocht omdat ie toch nog maar 13€ was.

  tjesus wat zitten hier slechte stukken in.
  ik dacht de game zal wel aardig goed zijn gezien de films.

  autorijden gaat echt nergens over.
  je rijdt met een gewone wagen stukken wat een jeep nog niet kan.
  onmogelijke bochten etc.

  dat stomme autotargeting van de geweren.
  vechten is het enige wat nog wel aardig is.

  wat vinden jullie van deze game?
  of ligt het aan mij.
  maar ik vind het een erg matige game
 • Heb hem een tijd geleden ook gespeeld. Het is een budget game, en een console port. Het is niet vreselijk slecht, maar wel een van 14 in een dozijn. Maar wel met veel pretentie gebracht, en daardoor valt ie des te erger tegen. Wel veel verkocht trouwens, maar dat heeft vast meer met de (populariteit van de) film, dan met de kwaliteit van de game te maken.
 • De meeste games op basis van een film vallen vaak tegen. Het ontwikkelbudget gaat op aan de dure filmlicentie. En omdat de game in de winkel moet liggen als de film verschijnt, is er vaak onvoldoende tijd om alle bugs netjes weg te werken.

  Het vervelende is dat veel mensen het ongezien kopen omdat ze de film leuk vinden, zodat de uitgever dik verdient aan een flutgame. Warner Brothers heeft naar aanleiding van Enter the Matrix wel de suggestie gedaan om extra royalty te vragen als een spel op basis van hun films slechte reviews krijgt (zie hier). Hopelijk gaan ze dit ook echt doen.
 • Path of NEO zal veel en veel beter zijn.
 • Ik heb het spel zelf wel met plezier gespeeld en eigenlijk nooit zo problemen gehad ermee. Had dan ook niet echt hoge verwachtingen ervan. Er zaten toen veel filmpjes in die pas bij de bioscoopfilm voor het eerst naar buiten zouden komen, wat het toen ook meer de moeite waard maakte. Verder speelde je juist wat levels buiten het directe verhaal van de film om, die een aanvulling gaven op het geheel.

  Dat sommige dingen niet kloppen… tja. Doom3 klopt ook niet, sowieso elk spel waar je bijv. 10 keer op iemand moet schieten. Gewoon niet al te serieus nemen, tenzij de spelmaker zegt dat dat allemaal perfect zou moeten zijn, wat bij enter the matrix niet zo was.
 • ik bedoel niet dat dingen niet kloppen a la het is niet realistisch maar net als dat auto rijden. het gaat nergens over ik heb betere gespeeld op mijn eerste nintendo.

  ik ben ook een echte liefhebber van de films. en heb dan ook alle 3 de delen + alle 3 gezien in de bios maar de game was in het begin 45€ en dan mag je toch wel wat verwachten.

  ik speel hem uit en dan weer snel aan de farcry

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.