Vraag & Antwoord

Games

Moto GP 3 (demo)

Anoniem
Die hard gamer
5 antwoorden
 • Ok de moto gp3 demo is eindelijk uit… heb hem ff gespeeld. Was wel erg wennen heb 2 keer mijn eerste race moeten restarten omdat ik steeds onderuit ging (botsen) of van de baan raakte doordat ik heen en weer begon te schommelen. De 3e keer was ik gelukkig gewent aan de nieuwe settings van de motoren en reed ik meteen 20 sec voor na 1 lap ( :P wel tegen rookie ai hoor :wink: ).
  Grafisch niet echt veel verbeteringen, kan misschien komen doordat ik de vorige game altijd met anti aliasing speelde… er zijn in ieder geval wel wat meer manieren toegevoegd waarop je onderuit kan gaan/anderen onderuit kan halen. Je mannetje maakt ook een leuk sorry gebaar als je iemand omver rijd :P .

  Heb hem zelf van www.gamespot.com/pc gedownload.
 • Is hij verder wel leuk? ook eens ff testen dan :wink:
 • kun je deze keer Pete Fenton en/of Anthony Howard wél kiezen ? .. :)

  Anyways .. mooi spel hoor :)
 • Had hem maar heel ff getest, had nu ff tijd over dus flink getest. Hij is echt vet! Als je le mans doet vindt ik hem niet zo heel geweldig maar zodra je de extreme class probeert, man man die tokyo baan is vet. Beetje need for speed underground stijl maar dan met motoren. Gelukkig zijn die pijlen die bochten aangeven wat subtieler dan nfsu. Weet niet wat het met die baan is maar je bent snel in het ritje dat je in deze game nodig hebt (iets totaal anders dan autoracegames, je stuurt niet echt met je voorwiel maar met je lichaam en je moet dus in een bepaald ritme komen anders haal je de bochten niet en ga je slingeren).
 • Ergerde me op internet wel aan die gaste met unlockables, rijd je voorop knallen ze bovenopje omdat hun net ff wat later kunnen remmen. Verder een HOOP slechte spelers dus voor iedereen een hoop fun denk ik. Merkte namelijk het verschil met een unloackable. Met een unlockable motor verbeterde ik mijn beste rondetijd op tokyo met 3 seconde in het openingsrondje (inclusief de start die 5 sec kost). Nogal veel dus…
  Regen is ook beter gedaan deze keer je kan lekker slippen waardoor je bepaalde bochten net iets scherper in kunt sturen. Echter wel een klein risico, bij te lang gas geven schuif je onderuit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.