Vraag & Antwoord

Games

Gezocht; cheats voor "Fish-eye-lens-look" in games

Anoniem
JaFO
18 antwoorden
 • Toen ik vroeger bijvoorbeeld Quake speelde, weet ik nog dat er een cheat was, die een fish-eye-lens weergave tot gevolg had.
  Of deze cheat alleen single-player was weet ik niet meer, maar hat zag er leuk uit.
  Zijn er voor spellen zoals: Unreal2004, Halflife2, counterstrike. Ook van dit soort cheats?

  [Edit] het gaat me eigenlijk alleen om een cheat voor single-player-mode; en die is alleen in Halfline2 interssant omdat de andere games die ik genoemd heb (eigenlijk alleen) on-line games zijn.
 • [quote:c7f01b1770="kompod"]
  Zijn er voor spellen zoals: Unreal2004, Halflife2, counterstrike. Ook van dit soort cheats?[/quote:c7f01b1770]

  wil je dat ook bij online gebruiken dan ?? dat zou zwak zijn
 • bij de meeste multiplayerfuncties in een spel doen de cheats het niet,, alleen bijv.. de aimbots omdat die een apart programma zijn
 • ik hou niet van cheaters online
 • Ik snap dat het on-line een niet geoorloofde cheat zou zijn( vanwege het bredere gezichtsveld. Nee ik vind het er gewoon gaaf uitzien en het gaat me dus niet om het voordeel. Ik zou het bijvoorbeeld willen gebruiken in Half-life2 (single-player mode) Unreal2004 en counterstrike horen bij nader inzien niet in het rijtje thuis.

  Ik gebruik nooit cheats en zelden toegestane mods online :wink:
 • chill out we snappen het
  (hoop ik :P )
 • gelukkig; ben alweer afgekoeld :D
 • ik wou gewoon zeggen dat ik niet van cheaters online hou en ik heb niet gezegd dat jij dat bent maar bij UT2004 is het logisch want daar is single player niks aan (vind ik)
 • klopt brammy; ik had Unreal2004 (is single-player inderdaad niks an) en CT niet erbij moeten zetten.

  c ya
 • Waar je het over hebt is 'FoV' (Field of View)
  Standaard staat het op 90 graden of iets in die buurt.

  Bij sommige spellen is dat idd via console-commando's e.d. in te stellen (UT2kx heeft het bij de opties staan dacht ik), maar on-line is dat een feature dat vaak begrenst word aangezien het een aardig voordeel oplevert en als beperkte 'zoom' misbruikt kan worden.
 • Waarom is dat een cheat? Iedereen heeft hier toch de beschikking over?Ik speelde q3 zelf altijd op fov 130 maar om dan te zeggen dat ik er misbruik van maakte vind ik wel wat ver gaan.
 • Oh dat kan in de meeste Quake 3 engine gebaseerde games. Speel Enemy Territory maar 's!! www.splashdamage.com Dan typ je in de console (~) /fov_105 bv en dan heb je een fish-eye look, oftewel een bol ogend scherm waardoor je meer kan zien, maar hetgene dat recht voor je is verder lijkt. Het is legaal dit te veranderen, en als je hoger gaat dan een bepaalde waarde in een serieuze server word je gewoon gekickt.
  Ik speel met /fov_103 of /fov_105 En Fov staat voor Field of View.
 • late reactie??
 • @brammy
  12 dagen sinds de laatste reactie, tussen jouw antwoord en mijn eerste vraag zaten er 19dagen en jouw antwoord was toen niet eens zinnig. (like always)
  Ik ben dus blij met Kevin-D's antwoord!

  @ mod gooi er maar een slot op
 • [quote:9f156a8b65="kompod"]@brammy
  12 dagen sinds de laatste reactie, tussen jouw antwoord en mijn eerste vraag zaten er 19dagen en jouw antwoord was toen niet eens zinnig. (like always)
  Ik ben dus blij met Kevin-D's antwoord!

  @ mod gooi er maar een slot op[/quote:9f156a8b65]jij hebt je antwoord dus mag niemand hier meer posten :-? lekker sociaal… :roll:.
 • Dit topic mag van mij dicht, omdat er al genoeg off-topic geouwehoer in staat!

  Ik wilde enkel antwoord op mijn vraag en geen vage discussie en off-topic antwoorden!

  Je hebt "probleem" en "discussie topics" (Bij tweakers zie je die scheiding heel mooi) en dit was dus een probleem-topic. Al vanaf het begin worden hier echter meningen/off-topic gedoe ingegooid en daar ben ik het topic niet voor begonnen.
  Het is geen slow-chat!
 • [quote:b9ff76ad9c="kompod"]Dit topic mag van mij dicht, omdat er al genoeg off-topic geouwehoer in staat!

  Ik wilde enkel antwoord op mijn vraag en geen vage discussie en off-topic antwoorden!

  Je hebt "probleem" en "discussie topics" (Bij tweakers zie je die scheiding heel mooi) en dit was dus een probleem-topic. Al vanaf het begin worden hier echter meningen/off-topic gedoe ingegooid en daar ben ik het topic niet voor begonnen.
  Het is geen slow-chat![/quote:b9ff76ad9c]het is niet zo dat dit topic jouw bezit is ofzo… jafo heeft antwoord op je vraag gegeven (voor ut) dus jou probleem is opgelost, maakt voor jou dus niks uit of het topic open blijft of dicht gaat… Misschien is er over een week, maand of jaar wel iemand die hetzelfde wil weten maar waarbij het niet lukt. Dan is dit de plek om zijn of haar vraag te stellen.
 • @sdk
  van jou had ik toch zeker een inhoudelijke reactie verwacht ipv gediscussieer :wink:

  Een topicstarter/TS is natuurlijk niet de bezitter van het topic, maar heeft het ooit wel met een bepaalde bedoeling geplaats. :wink:
  De reden dat wat mij betreft dit topic gesloten mag worden is de volgende:
  Voor 75% wordt er inmiddels niet on-topic gereageerd. Ikzelf en anderen hebben hier zo weinig aan. De informatieve waarde van dit topic is klein (op een paar serieuze reageerders na) Ik vind het jammer dat ik het ooit gestart ben en dat kan nooit de bedoeling zijn van een forum.
  Ik wilde alleen maar concrete antwoorden.
  Veel plezier met dit topic; ik ben er klaar mee. :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.