Vraag & Antwoord

Games

Dungeon Siege 2

Anoniem
TeH.SMooSH
28 antwoorden
 • Heb hem zelf nog niet (zal niet lang duren) misschien zijn er al mensen die hem al wel hebben gespeeld? Hoorde dat het verhaal nu een groter deel uitmaakt van de game (200 filmpjes ofzo?) en dat het rts element iets is aangepast. Heb in ieder geval zin in de game want wow was ik weken geleden al zat (steeds hetzelfde en je hebt zelf te weinig invloed).
 • Hij is leuk, heb hem even gespeeld. Grafisch wel blokkig bij mij bij een lagere resolutie dan 1280. Handig dat om vijanden een selectierondje komt net als in de oude rpg nox (en ongetwijfeld andere rpg's). Party options zijn wel iets vager geworden, je hebt nu rampage dan denken je mannetjes zelf en je hebt mirror-image hierbij doen ze wat de "active character" aan het doen is.

  Heb alleen nog het probleem dat als je iemand met de rechtermuis aanklikt hij maar 1 keer slaat (en je je dus gek aan het klikken bent) gek genoeg kun je niet geen enkel mannetje als active character hebben dus blijf dit probleem, zal vast wel ergens een optie voor zijn…
  Dit is in ieder geval meer mijn game dan warcraft aangezien je zelf vele malen meer invloed hebt op de gevechten.
 • De truuk is rechtermuis ingedrukt houden :D . Hij is best leuk redelijk wat minder lineair dan het eerste deel (of ik daar blij mee ben is een ander verhaal…). Die teleporters en shrines zijn wel handig (beetje zoals in expansion, legends of arranna). Nieuw is wel dat als je saved je alleen terugkan komen in een Dorpje/stadje en je dus niet op het slagveld terugkomt. Gelukkig kom je om het half uur-uur een teleport shrine tegen. Dit is te zien als een savepunt aangezien je vanaf je dorp daarheen kunt teleporten. Levels zien er mooi uit alleen jammer van de moeilijk omhoog te halen party limiet. Heb 3 mannetjes en de Inn keeper is verdwenen dus kan er niet meer dan 3… (en er hebben zich al 2+pets's aangebode).

  De game heeft wat invloeden van World of Warcraft, zo is er een skill tree (beter dan in warcraft trouwens) en zijn er kleuren codes voor de quest zoals in Warcraft. Vijanden zijn wel veel diverser (warcraft is alles dezelfde vijand met andere stats) sommige vluchten andere zijn heel zwak met sterke attack of omgekeerd. Het maakt dus uit welke vijand je eerst aanvalt. De "rage" attacks (zo heten niet) zoals in warcraft heeft elk type unit nu, deze zijn redelijk krachtig (zit nu op een 3000% damage attack).

  Als mensen weten hoe je de volgende sub quests doet, ik hoor het graag:
  The Huk'U part 2 (kerel doet de deur niet open)
  The Kithraya cave (lift werkt alleen met bepaald mannetje maar heb er al 3 en kan niet uitbreiden want bartender is er niet…)
  Luminar's salve (met de 4 nettle custers kan er maar 2 vinden)
 • Je kan ook voor wijzigen kiezen, ipv je eigen topic vol te blaten, mss heb ik morgen wel wat nuttigs te melden ;-)

  Edit, 't is nu morgen, en heb er eigenlijk niks over te melden :oops:
 • Ik trek mijn voorbarige mening terug over Dungeon Siege 2. Ik heb het nu gespeeld.. en het is super verslavend.. en supercool :D ik ben nu steeds bazen aan het doden voor unique items.. dat is echt dikke shit :| met de verhaal lijn zit het ook wel goed. al niet te min lijkt het wel nog op zijn voorganger.. maar dat geld natuurlijk voor alle sequels.. :D
 • [quote:27a8d3deb1="TeH.SMooSH"]Ik trek mijn voorbarige mening terug over Dungeon Siege 2. Ik heb het nu gespeeld.. en het is super verslavend.. en supercool :D ik ben nu steeds bazen aan het doden voor unique items.. dat is echt dikke shit :| met de verhaal lijn zit het ook wel goed. al niet te min lijkt het wel nog op zijn voorganger.. maar dat geld natuurlijk voor alle sequels.. :D[/quote:27a8d3deb1]Hij ziet er 2x zo goed uit met nieuwe verhalen… dus als je het vorige deel leuk vond dan is deze ook leuk.
 • Zit nog aan het begin ey.. ben net lvl 11 ofzo.. maar kheb al vet veel unique's gevonden.. deze ga ik gewoon op een multiplayer mule zetten ofzo :)
 • Ik zit in chapter 5. Hoe kun je meerdere units krijgen?
  Ik heb nu maar 1 persoon in mijn team, hoe krijg ik er meer bij?

  Als ik vraag of iemand me wil helpen krijg ik de melding dat ik aan mij limiet zit.
 • Je moet naar de lokale innkeeper, en daar je party vergroten. Deze vind je in de lokale inn, en deze heeft een kaarsje/kandelaar boven het hoofd. Je kunt maximaal 3 op sleeptouw nemen. De tweede kost 1500, de derde 5000, als ik me goed herinner.
 • [quote:28a7803c6a="gerben"]Je moet naar de lokale innkeeper, en daar je party vergroten. Deze vind je in de lokale inn, en deze heeft een kaarsje/kandelaar boven het hoofd. Je kunt maximaal 3 op sleeptouw nemen. De tweede kost 1500, de derde 5000, als ik me goed herinner.[/quote:28a7803c6a]
  Krijg je ook meer vijanden als je er 3 bij je hebt?
 • Volgens mij niet, maar dat weet ik dus niet zeker.

  Ga naderhand ook eens bij de pet shop langs. :)
 • [quote:49edc80eae="gerben"]Volgens mij niet, maar dat weet ik dus niet zeker.

  Ga naderhand ook eens bij de pet shop langs. :)[/quote:49edc80eae]
  Nou had eindelijk de centen, balen dat die gast weer moet levelen :P
  Maarja nu geen tijd meer dus u hoort nog van mij ;)
  Morgen vroeg een afspraak dus dat word pas weer 's avonds DSen… Best verslavend trouwens >_<
 • [quote:60064008ae="Vandread"][quote:60064008ae="gerben"]Je moet naar de lokale innkeeper, en daar je party vergroten. Deze vind je in de lokale inn, en deze heeft een kaarsje/kandelaar boven het hoofd. Je kunt maximaal 3 op sleeptouw nemen. De tweede kost 1500, de derde 5000, als ik me goed herinner.[/quote:60064008ae]
  Krijg je ook meer vijanden als je er 3 bij je hebt?[/quote:60064008ae]

  Vijanden krijgen meer life tis geloof ik voor elke party member 50% meer life. ik had een party van 4 en werd gister gruwelijk hard afgeslacht :/
 • In DS1 kon je dan nog wel eentje uit de party los maken, de rest in een hinderlaag zetten, en ze dan een voor een naar je toelokken. Maar dat is hier aardig lastiger.
 • Ik vind dit echt een stuk moeilijker idd. met 1 ging je amper dood.. als je hier doodgaat moet je ook nog is naar je grafsteen toelopen :/ beetje jammer maar goed. Ik heb nu een aantal healers toegewezen.. die healen alleen en dat word hun taak. vind het wel leuk dat je een goede party in moet stellen anders gaat het helemaal fout!
 • Nu heb ik 4 chars allemaal lvl 17 en allemaal 10 punten over om te verdelen
  2 melee sword/shield en ook wel eens 2 handed
  1 ranger
  1 nature (hoe laat je die trouwens continu healen? moet je zelf klikken of wat?)
  Hoe kan ik die punten het best verdelen?
 • [quote:54d299004e="Vandread"]Nu heb ik 4 chars allemaal lvl 17 en allemaal 10 punten over om te verdelen
  2 melee sword/shield en ook wel eens 2 handed
  1 ranger
  1 nature (hoe laat je die trouwens continu healen? moet je zelf klikken of wat?)
  Hoe kan ik die punten het best verdelen?[/quote:54d299004e]
  autocast, punten verdelen afhankelijk van wat je het meeste gebruikt (special attacks en betere levels van special attacks vereisen bepaalde skills, die staan aangegeven).
 • [quote:ac2a22bc81="sdk"]autocast, punten verdelen afhankelijk van wat je het meeste gebruikt (special attacks en betere levels van special attacks vereisen bepaalde skills, die staan aangegeven).[/quote:ac2a22bc81]
  Ja daarom vraag ik juist tips :P ik heb geen idee, wat is leuk qua prijs prestatie ;)
 • [quote:1ce634e63a="Vandread"][quote:1ce634e63a="sdk"]autocast, punten verdelen afhankelijk van wat je het meeste gebruikt (special attacks en betere levels van special attacks vereisen bepaalde skills, die staan aangegeven).[/quote:1ce634e63a]
  Ja daarom vraag ik juist tips :P ik heb geen idee, wat is leuk qua prijs prestatie ;)[/quote:1ce634e63a]je had ze beter in het begin uit kunnen geven want er zijn een hoop basic skills die altijd nuttig zijn zoals extra health of mana reductie… gewoon ff de beschrijving lezen en dan kijken wat het handigst is, voor de special attacks staat zelfs de damage erbij en ook de damage voor het volgende level (als je er al 1 hebt). Je kan ook voor een warrior dual wield of bare… nemen zodat je 2 wapens of een groot wapen kunt gebruiken.
 • Je kan healen ook als primairy spell instellen natuurlijk he. en dan stel je buffs in als autocast. zo heeft mijn Taar het tenminste :p Ben zelf een ranger lvl 21. en nog een ice elemtal * mature * *KOST VEEL GELD :S* wel vet hoe die er nu uitziet.. zo een cold aura met -60% ice resistance voor enemies. en + 150% mana regen.. allemaal wel vetjes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.