Vraag & Antwoord

Games

BF2 probleem , muis werkt niet meer!!!!

Anoniem
FTI
5 antwoorden
 • Beste luitjes ,

  Ik heb laatst een 6.1 surround-set aangesloten op mijn pc . Ik heb een C-Media AC97 Audio Device , als geluidskaart en dit werkt naar alle tevredenheid.

  Nu komt het probleem. Als ik BF2 wil spelen , dan kan ik mijn optische muis(trust-PS/2 compatible) niet meer bewegen op het moment dat ik in een online server kom. Dit doet ie dan ook alleen als ik in een server kom , daarvoor werkt hij gewoon en kan ik in het BF2 menu gewoon dingen aanklikken ,enz. Voorheen had ik maar 2 boxen op de geluidskaart aangesloten , en was er niks aan de hand. Ook heb ik al geprobeert om in de software (XEAR 3D-CMI Audio Config) van de geluidskaart , de opstelling weer in te stellen op 2 boxen i.p.v 6 , maar dat werkt ook al niet.

  Weet iemand een oplossing? (En nee , ik wil niet terug naar 2 boxen)
 • Urm dit lijkt me weinig met je geluid te maken hebben… zoek de oplossing meer in de richting van je muis/de settings ervan.

  Of staat je game echt vast (probeer console te openen)? In dat geval, zorg dat EAX uitstaat bij options want dat heb je niet op je ac97 el cheapo chip.
 • En het standaard antwoord :
  - installeer de laatste patches van BF2 (1.03 is toch de laatste ?)

  - update alle drivers …

  Mogelijk dat je een irq-conflict hebt. De geluidskaart op een andere interrupt zetten wil dan helpen.
 • [quote:dec7c0bb4b="JaFO"]
  Mogelijk dat je een irq-conflict hebt. De geluidskaart op een andere interrupt zetten wil dan helpen.[/quote:dec7c0bb4b]

  ben ik bijna cker van, omdat hij het eerst wel deed met die andere speakertjes..
 • bedankt guys , maare hoe verander de irq van je geluidskaart of muis? :oops:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.