Vraag & Antwoord

Games

Fable [pc]

Anoniem
JaFO
22 antwoorden
 • 20 september in Nederland maar in de andere landen natuurlijk nu al te krijgen :-? wie heeft hem al geprobeert? Hij is 4 cd's dus groter dan Wow en dungeon siege 2. Hopen dat hij dan ook mooier is.
 • Bij Gamekings (TMF) beweerden ze dat het groter was dan het origineel op de Xbox en dat er iets meer eindjes aan elkaar geknoopt werden.

  Ik hoop dat er een demo komt. :)
 • Morgen heb ik hem :lol: Ik zal verder verslag doen
 • ik denk dat er wel wat word verbeterd
 • Hij is mooi en grappig (goede daden vs slechte daden) alleen die camera hobbelt als je loopt, erger me eraan.

  edit: eet zojuist met Blueberry Pie op… per ongeluk drukte op 5 want guildmaster wilde hem niet toen at ik hem op… heb ik die later nog nodig?
 • [quote:1412552004="JaFO"]Dynabyte meld 4-11 als releasedatum.
  Dus zeer waarschijnlijk niet op de plaats waar zij hem 'gehaald' hebben …[/quote:1412552004]
  Lol :lol:
  idd op de plaats waar wij hem gehaald hebben, is dr geen DVD versie, maar die maak ik dr zelf wel van :D
 • Het betreft dus : Fable The Lost Chapters van Microsoft Game/Studios
  Voor de mensen die niet weten waar het over gaat ;)

  [quote:d97e6badcd="sdk"]Hij is 4 cd's dus groter dan dungeon siege 2.[/quote:d97e6badcd]
  DS2 is toch ook 4 cd's ? ;)

  Fable is via de illegale kanalen die ik ken (ftp's) al te verkrijgen.
  (iritant dat er 2 van die tijd rovende spellen tegelijk uit komen :lol: )

  [quote:d97e6badcd]Fable: The Lost Chapters

  Based on the best-selling award-winning Xbox title Fable,
  Fable: The Lost Chapters is now fully optimized
  for the Windows platform complete with expanded content,
  greater customization, new quests and enhanced
  graphics.

  In this groundbreaking role-playing adventure game from
  Lionhead Studios, your every action determines
  your character's skills, appearance and morality. Your
  character's life story is created from childhood
  through to adulthood and on to old age. Grow from an
  inexperienced child into the most powerful being in
  the world, spoken of by all and immortalized in legend.[/quote:d97e6badcd]
 • Ik ga 'm zeker proberen.
  Als het spel is zoals op de xbox, dan zijn de graphs mooi een het idee van good vs evil ook. Alleen had ik in het spel meer vrijheid verwacht, naar mijn idee is het nu een volg een bepaald path hack 'n Slash spelletje.
 • Echt belachelijk dat savesysteem heb helemaal geen zin verplicht 1,5 of langer te spelen, als je zelf saved dan is je quest progeress weg, kun je al die stomme loopquests weer opnieuw gaan doen…


  [quote:dd82e309a3="jafo"]Bij Gamekings (TMF) beweerden ze dat het groter was dan het origineel op de Xbox en dat er iets meer eindjes aan elkaar geknoopt werden.

  Ik hoop dat er een demo komt[/quote:dd82e309a3]Klopt het heet ook the lost chaptors.
 • tijd voor een schoonmaak-actie …

  // –
  ff de off-topic troep verwijderd.
  Opscheppen over je warez-kennis word hier niet gewaardeerd.

  En aangezien het spel officieel niet eens uit is zou ik het waarderen dat evt hints en spoilers niet in het openbaar gepost worden.
 • Heb wat plaatjes gevonden op internet (nee ze zijn echt niet van mij)
  [img http://img376.imageshack.us/img376/195/good5uo.jpg
  [img http://img376.imageshack.us/img376/7632/bad2me.jpg

  *zoekt mini versies*
  Verschil tussen goed en kwaad.
 • @Sdk

  Jij speelt het spel ook.
  Ze gaven aan dat je veel vrijheid heb en veel verschillende dingen kunt doen, het zou de nieuwe 'grote' rpg zijn.
  Ik vind vergleken met andere rpg's de vrijheid niet echt bijzonder. Je moet op of net naast de paden blijven, het wapen arsenaal is beperkt en je kan geen fractie van de verhaallijn afwijken. Toen ik het spel kocht (hier bij mijn family) vond ik het tegenvallen.. maar toch speel ik.
  Oh ben je al getrouwd? (in game)
 • Speelt (heeft gespeeld) iemand Fable en Dungeon Siege 2?
  Welke is het meest aan te raden voor allebei heb ik geen tijd :P
 • [quote:2eeb189a22="Vandread"]Speelt (heeft gespeeld) iemand Fable en Dungeon Siege 2?
  Welke is het meest aan te raden voor allebei heb ik geen tijd :P[/quote:2eeb189a22]heb beiden maar tot nu toe meeste plezier gehad aan dungeon siege 2, je kan bij beide niet echt saven maar bij dungeon siege 2werkt het zo: Je saved je status (items quests etc) en als je laad kom je in het dorp terug. Je kan vanuit dat dorp teleporten naar teleport shrines. Als je daar 1 keer langsloopt activeer je die. Deze shrines staan om het uur ongeveer dus je hoeft nooit veel opnieuw te doen en ook al moet je een stukje opniew doen, je krijgt alleen maar meer experience. Fable schijn je zonder sidequests te doen in 5 uur te kunnen uitspelen, dungeon siege 2 duurt ongeveer 40 uur en is daarna op hogere moeilijkheidsgraad te doen.
 • Ah bedankt, Fable lijkt wat commercieler, en wat rechtlijniger van wat ik er zo van begreep. Denk dat ik maar DS2 (wat ook echt een pc game is en geen "port") ga spelen :P
 • Hmmz… ik heb Fable op de Xbox al heel lang uitgespeeld. Leuk spel, maar héél kort. Ook liep 't niet altijd even vloeiend op de xbox :roll:
  Maar goed ik heb ook Dungeon Siege deel 1 dan, ik hoop dat ze de AI van je teammates wat hebbe verbeterd,… wat een bagger was 't als je Muel (ezel) weer 's dood ging omdat ie op de vlucht sloeg (dat was wel een leuk ID) of wanneer hij weer bleef haken achter een rots… Voor de rest een leuk spel. Hopen dat deel 2 beter is.
 • [quote:5b1505c464="Kevin-D"]Hmmz… ik heb Fable op de Xbox al heel lang uitgespeeld. Leuk spel, maar héél kort. Ook liep 't niet altijd even vloeiend op de xbox :roll:
  Maar goed ik heb ook Dungeon Siege deel 1 dan, ik hoop dat ze de AI van je teammates wat hebbe verbeterd,… wat een bagger was 't als je Muel (ezel) weer 's dood ging omdat ie op de vlucht sloeg (dat was wel een leuk ID) of wanneer hij weer bleef haken achter een rots… Voor de rest een leuk spel. Hopen dat deel 2 beter is.[/quote:5b1505c464]waarom laat je die zo dicht bij de gevechten komen dan :-?
 • [quote:3013543ab8="sdk"][quote:3013543ab8="Kevin-D"]Hmmz… ik heb Fable op de Xbox al heel lang uitgespeeld. Leuk spel, maar héél kort. Ook liep 't niet altijd even vloeiend op de xbox :roll:
  Maar goed ik heb ook Dungeon Siege deel 1 dan, ik hoop dat ze de AI van je teammates wat hebbe verbeterd,… wat een bagger was 't als je Muel (ezel) weer 's dood ging omdat ie op de vlucht sloeg (dat was wel een leuk ID) of wanneer hij weer bleef haken achter een rots… Voor de rest een leuk spel. Hopen dat deel 2 beter is.[/quote:3013543ab8]waarom laat je die zo dicht bij de gevechten komen dan :-?[/quote:3013543ab8]
  Sjah ik was toen lekker slim bezig :wink: Ik vond 't verder ook 'n zeer leuk, en vooral mooie game. (ZEKER voor toen). En hé ik ben ook maar 15 8)
 • [quote:1a2fc97c89="Kevin-D"][quote:1a2fc97c89="sdk"][quote:1a2fc97c89="Kevin-D"]Hmmz… ik heb Fable op de Xbox al heel lang uitgespeeld. Leuk spel, maar héél kort. Ook liep 't niet altijd even vloeiend op de xbox :roll:
  Maar goed ik heb ook Dungeon Siege deel 1 dan, ik hoop dat ze de AI van je teammates wat hebbe verbeterd,… wat een bagger was 't als je Muel (ezel) weer 's dood ging omdat ie op de vlucht sloeg (dat was wel een leuk ID) of wanneer hij weer bleef haken achter een rots… Voor de rest een leuk spel. Hopen dat deel 2 beter is.[/quote:1a2fc97c89]waarom laat je die zo dicht bij de gevechten komen dan :-?[/quote:1a2fc97c89]
  Sjah ik was toen lekker slim bezig :wink: Ik vond 't verder ook 'n zeer leuk, en vooral mooie game. (ZEKER voor toen). En hé ik ben ook maar 15 8)[/quote:1a2fc97c89]leeftijd zegt weinig over je iq :wink:
 • [quote:7ffc41a4bb="sdk"]leeftijd zegt weinig over je iq :wink:[/quote:7ffc41a4bb]
  Ja dus als je 5 jaar bent en je IQ is vrij hoog kan je het spelletje nog steeds snappen … riiiiiight :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.