Vraag & Antwoord

Games

Ernstige lag in WoW reden voor stoppen?

Anoniem
TeH.SMooSH
15 antwoorden
 • Ik begin mezelf behoorlijk te ergeren aan de lagspikes op de servers in WoW. het is tenslotte geen Beta versie meer. Ik hoop dat ze het snel repareren want dit is een grote frustratie voor de mensen die maandelijks hun geld bij elkaar moeten rapen voor zo een abbo. Het kost natuurlijk ook een hoop geld.

  Welke mensen van wie hier spelen zijn van plan om ermee te stoppen als dit aanhoudt? :(
 • Tja ik heb er ook wel vaker last van zoals iedereen natuurlijk maar ik ga niet met het spel stoppen hierdoor. Opzich is het wel irritant en het gebeurt ook vast wel eens dat je daardoor gekilled wordt of iemand net niet kan healen ofzo.
  Overigens neem ik aan dat je met lagspikes bedoel dat je zonder wat voor een reden je opeens lag heb. Dus niet als je IF binnen komt of een raid inloop.
 • Ik zit hier op mijn werkplek @ rabobank dus kan even geen link van de WoW site maken. Er zijn problemen met de servers waardoor er *buiten grote steden* en ook in de steden.. eigenlijk overal lagspikes voorkomen van pings van ongeveer 7000ms.. dit is gewoon niet normaal imo.
 • Mee eens maar nog steeds valt het bi mij reuze mee. Ik heb eigenlijk alleen rond de AH en Forge last van lag. Dit is dan eenmalig een frame freeze van 20sec en dat loopt alles weer als een tierelier.
 • Die lag bedoelde ik eigenlijk niet ;-) dat is een geheugen probleem als je 1024 MB heb dan heb je daar eigenlijk geen last meer van.
 • [quote:24f9963440="TeH.SMooSH"]Die lag bedoelde ik eigenlijk niet ;-) dat is een geheugen probleem als je 1024 MB heb dan heb je daar eigenlijk geen last meer van.[/quote:24f9963440]

  lol zo vaag

  bij vriend van me met 512MB geheugen loopt het prima, als ik op ALT+CTRL+DEL druk en kijk naar het geheugengebruik is dit zon 480 MB, hoezo zou het dan beter gaan met veel geheugen:S
 • [quote:1882fbaaaf="TeH.SMooSH"]Die lag bedoelde ik eigenlijk niet ;-) dat is een geheugen probleem als je 1024 MB heb dan heb je daar eigenlijk geen last meer van.[/quote:1882fbaaaf]

  volgens mij ligt die lag NIET aan het geheugen!
 • Ik bedoel ook niet die lag. Het geheugen bepaald hoe snel jij dingen kan laden en hoeveel je kan opslaan. Heb jij 512 MB kan je minder opslaan en duurt het ladne langer omdat hij dingen moet verwijderen en weer wegschrijven. De lag die ik bedoel is de response van de server. Je latency. De week hiervoor was deze response zo ontzettend traag. een ping van 5000 was niet uitzonderlijk en de hele server had hier last van. Als compensatie hebben wij een fully rested state gehad ( WoW spelers weten wat dit is) en 2 dagen extra playtime. *Woehoe* problemen met de servers lijken nu opgelost
 • Hm ik moet zeggen dat ik hier volgens mij helemaal geen last van heb gehad, was dit misschien afhankelijk van welke server je op zat?
  Overigens heb ik wel vaker gehad dat als je iets wil looten dat het zo'n tijd duurt voordat het schermpje te voorschijn komt of hoort dit ook bij die lag? (hoge ms had ik hier volgens mij niet bij)
  Zoals ik al eerder zei is het voor mij geen redenen om met dit spel te stoppen. Als er echt iets mis is dan zorgt blizzard er wel voor dat het verbeterd wordt. Dit is al met meer dingen geweest in WoW. (goed dat dat eigenlijk niet moet/mag voorkomen is een ander verhaal…)
 • [quote:42a053d72a="R-bin"]Hm ik moet zeggen dat ik hier volgens mij helemaal geen last van heb gehad, was dit misschien afhankelijk van welke server je op zat?
  Overigens heb ik wel vaker gehad dat als je iets wil looten dat het zo'n tijd duurt voordat het schermpje te voorschijn komt of hoort dit ook bij die lag? (hoge ms had ik hier volgens mij niet bij)
  Zoals ik al eerder zei is het voor mij geen redenen om met dit spel te stoppen. Als er echt iets mis is dan zorgt blizzard er wel voor dat het verbeterd wordt. Dit is al met meer dingen geweest in WoW. (goed dat dat eigenlijk niet moet/mag voorkomen is een ander verhaal…)[/quote:42a053d72a]

  sluit ik me bij aan. Ik speel op Bloodscalp vorige week lag de server er ongeveer 3 avonden uit de rest van de dagen had ik dus zo een hoge ping. Zelfs een keer zo erg dat er niets meer gebeurde en toen het spel weer verder ging * latency notering van 7973 * was ik dus dood. lvl 54 paladin tegen een lvl 36 elite * dus begrijp de frustratie ;-) *
 • Mijn latancy komt nooit boven de 90ms als ik speel.
  Ik zit op runetotem
 • Dan heb je geluk gehad denk ik. Runetotum is ook 1 van de nieuwe servers toch?
 • Ik speel op Aszune, vorige week wat problemen met de server maar deze hele week gaat het goed, geen noemenswaardige lag gehad.

  Denk dus dat het per server verschilt
 • Als jullie kunnen moet je eens kijken op de forums van world of warcraft:

  www.wow-europe.com

  en dan zoeken op Lag/bloodscalp.

  Ik dacht dat er meer mensen last van hadden * meerdere servers * maar alleen mijn server was het weer dus :cry:
 • Runetotem is er al sinds het begin… :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.