Vraag & Antwoord

Games

Goeie racegames?

Anoniem
None
31 antwoorden
 • Ben ik de enige die het opvalt dat er maar weinig goeie racegames zijn voor de pc of zoek ik gewoon niet goed?

  Ik speel momenteel NFSU2 maar weer.. maar dat heb ik nu eigenlijk ook wel gezien.. ik wil iets in de trend van forza motorsport of gran turismo, iemand tips?
 • Ik speel nog steeds NfS HP2 met veel plezier. NfS Porsche 2000 gaat er ook nog steeds in als koek. Midtown Madness vond ik ook leuk, maar die draait niet zo bijzonder onder Win XP.
 • Niet echt een racegame maar een rallygame.

  Colin Mcrae 2005. Erg leuk spel…
 • Ja nfs hp2 heb ik ook maar vind ik qua graphics niet echt geweldig…
  Is er dan echt niets als GT voor de pc te krijgen?
 • [quote:1e1d4afa74="ric0209"]Ja nfs hp2 heb ik ook maar vind ik qua graphics niet echt geweldig…
  Is er dan echt niets als GT voor de pc te krijgen?[/quote:1e1d4afa74]genoeg racegames verkrijgbaar… dtm2, fia gt racing, nfs underground 2, juiced, ride or die, trackmania enz.
 • ja maar die zijn dus bijna allemaal niet uit de GT categorie, en dat is wel wat ik zoek.

  Maar Juiced lijkt me wel aardig.. binnekort maar eens voor gaan kijken =)
 • [quote:693fbb82fd="ric0209"]ja maar die zijn dus bijna allemaal niet uit de GT categorie, en dat is wel wat ik zoek.

  Maar Juiced lijkt me wel aardig.. binnekort maar eens voor gaan kijken =)[/quote:693fbb82fd]en fia gt/dtm2 dan…
 • Ik snap ric0209 wel.

  Ik vind het zelf ook vreemd.

  ric0209 zoekt spellen zoals Gran Turismo waar je keuze hebt uit een paar honderd bolides, welke je moet tunen etc, niet maar een tien/twintigtal ..

  Ik zou ze zelf ook graag @ PC zien, maar uit frustratie dat ze er toch niet komen, heb ik maar voor 160 eurie een PS2 small edition met GT4 gekocht.

  Helaas ric0209, je zult ze niet vinden. Volgens mij bestaat er ergens wel een geripte PC versie van GT1 of GT2, maar die is nagenoeg onvindbaar, en hij liep niet echt super. Ik kan hem thuis iig nergens meer vinden.
 • Enige game met een upgrade systeem voor op de pc en met "echte" auto's is het ondertussen oude sega gt. Had pas nog een game waarbij je kon upgraden, dat was flatout. Vond echter de game niet realistisch genoeg maar dat moet voor ps2 spelers geen probleem zijn want daarbij is alles onrealistisch (weggedrag heb ik het dan over). DTM2 en Fia gt zijn gewoon goede racespellen waarvan de eerste bergen auto's heeft die allemaal anders reageren ook kun je aan de setup werken.
 • DTM en DTM2 zijn zeker goede games, maar die liggen niet in het genre waar Gran Turismo in ligt. En dat is waar de TS om vraagt.
 • Zoek je simulatie of pure lol?

  Ik zou je aankunnen raden:

  Burnout 3 (xbox)
  Fallout (xbox, pc) <— is echt pure lol :lol:

  En tjah.. misschien wat van die RC race-games is ook wel leuk.. Trackmania is een soort van Stunts alleen dan nieuwe versie je heb tegenwoordig een nieuwe genaamd Sunrise dacht ik.. moet je maar evne kijken.
 • Wil je [b:baab38747e]echte[/b:baab38747e] racegames? zoek dan op:
  -Live For Speed
  -Rfactor
  -GTR
 • [quote:4458903aa7="T66"]Wil je [b:4458903aa7]echte[/b:4458903aa7] racegames? zoek dan op:
  -Live For Speed
  -Rfactor
  -GTR[/quote:4458903aa7]hij wil zo'n game waarbij je geld krijgt en dan je wagen kan verbeteren maar dat is op de pc nooit echt doorgebroken (vind wel zijn oorsprong op de pc namelijk met het spel streetracer uit het dostijdperk). Enige nieuwe games met koopmogelijkheden zijn flatout, need for speed underground2 en juiced waarvan de laatste 2 straatracegames zijn…
 • Als je wat meer uitdaging zoekt is Colin Mcrae 2005 idd een echte aanrader. Je moet er tenminste nog moeite voor doen om verder te komen, niet zoals met NFSU1/2 dat echt te makkelijk is gewoon. Zelfs allerlaatste race bij alle twee was geen uitdaging.
  Bij CM 2005 duurt het 2 weken voor je een beetje door hebt hoe de auto's reageren je moet de baan een beetje kennen en naar de pacenotes luisteren anders lig je er met elke bocht gewoon af. Bij elke nieuwe auto/klasse moet je weer wennen omdat hij ander reageert.

  Ben wel uitgekeken op NFSU achtige games, doe mij een beetje symulatie.
 • [quote:ab4915c899="Drewster"]Als je wat meer uitdaging zoekt is Colin Mcrae 2005 idd een echte aanrader. Je moet er tenminste nog moeite voor doen om verder te komen, niet zoals met NFSU1/2 dat echt te makkelijk is gewoon. Zelfs allerlaatste race bij alle twee was geen uitdaging.
  Bij CM 2005 duurt het 2 weken voor je een beetje door hebt hoe de auto's reageren je moet de baan een beetje kennen en naar de pacenotes luisteren anders lig je er met elke bocht gewoon af. Bij elke nieuwe auto/klasse moet je weer wennen omdat hij ander reageert.

  Ben wel uitgekeken op NFSU achtige games, doe mij een beetje symulatie.[/quote:ab4915c899]echt totale onzin, heb nog nooit een race verloren in die singleplayer aan eind van zon kampionschap loop ik altijd 10 minuten voor (als hij op tijd gaat). Kwa racen kan nfs nog moeilijker zijn omdat de tegenstanders beter gaan racen als jij ook beter bent… Dus als je nfs makkelijk vind dan geeft dat aan hoe slecht je bent :wink: . Als je me niet gelooft ga eens een potje online doen in cmr weet zeker dat je **** gereden wordt :P .
 • Death rally? :P
 • voor mij is NFSU2 nog steeds gewoon DE racegame, de sfeer, de muziek, de snelheid, de tuning, de mogelijkheden, de AI, de levels, etc

  jammer alleen dat de verhouding van een gewone auto naast jou auto zo slecht is, een busje is even hoog als jou extra verlaagde Mazda RX-7
 • [quote:5a7e8a8054="Sander1337"]voor mij is NFSU2 nog steeds gewoon DE racegame, de sfeer, de muziek, de snelheid, de tuning, de mogelijkheden, de AI, de levels, etc[/quote:5a7e8a8054]
  Er word een alternatief gevraagd niet wat je van nfsu2 vindt ;)
 • [quote:8c46a94f32="sdk"]
  Dus als je nfs makkelijk vind dan geeft dat aan hoe slecht je bent :wink: .
  [/quote:8c46a94f32]

  Begrijp niet helemaal hoe je dat rijmt?:o

  Ja idd ik had nadat ik een paar weken bezig was en ook weinig moeite meer met de career mode (wel met achterwiel aangedreven auto's btw). Maar heb voor die tijd heel de tijd single races gedaan in de 4 wiel aangedreven classe en toch behoorlijk wat moeite gehad.
  In NFSU2 was het eigenlijk simpel nadat ik de Mitsubishi evo 8 had gekregen.
 • [quote:f80d91a8f7="Drewster"][quote:f80d91a8f7="sdk"]
  Dus als je nfs makkelijk vind dan geeft dat aan hoe slecht je bent :wink: .
  [/quote:f80d91a8f7]

  Begrijp niet helemaal hoe je dat rijmt?:o

  Ja idd ik had nadat ik een paar weken bezig was en ook weinig moeite meer met de career mode (wel met achterwiel aangedreven auto's btw). Maar heb voor die tijd heel de tijd single races gedaan in de 4 wiel aangedreven classe en toch behoorlijk wat moeite gehad.
  In NFSU2 was het eigenlijk simpel nadat ik de Mitsubishi evo 8 had gekregen.[/quote:f80d91a8f7]

  In het menu options, heb je ook de keuze om het niveau wat hoger te zetten…

  Verder, die EVO VIII was echt totaal niet cool, de ACURA RSX en de LEXUS IS300, die waren gewoon te goed. Net als de Toyota Supra, en de Subaru Impreza (die qua uiterlijk alleen stock cool was). Verder had ik op HARD toch echt wel moeite

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.