Vraag & Antwoord

Games

Schokkerig beeld

Anoniem
Jildert
5 antwoorden
 • Ik heb gisteravond een nieuwe videokaart (Radeon 9600 Pro Atlantis) plus een geheugenbankje van 512 mb gehaald (bij mijn oude geheugen van 256) en het lijkt allemaal prima te werken, games laden snel en dergelijke.
  Echter, als ik een potje fifa 2006 doe begint die heel erg te schokken. Het maakt hierbij niet uit of ik het detailniveau op laag of op hoog heb, hij schokt gewoon gigantisch. Bij Battle for Middle-Earth heb ik dit ook, maar daar is het alleen tot detailniveau "normaal", op "laag" en "erg laag" werkt die redelijk.
  Dit klopt toch zeker niet? Met een geheugen van 768 MB en een vrij goede videokaart horen games het toch prima te doen? Of zit ik heel erg mis?

  Sorry, heb dit topic verkeerd geplaatst, move hem maar.
 • Misschien een conflict tussen de geheugenmodules. Probeer eens alleen de 512g.

  Misschien kickje naar hardware?
 • wat voor processor heb je ?

  Ik ken FIFA2006 niet, Middle Earth wel bij mijn neefje maar die heeft een 6600GT. een 9600 Pro (wat voor geheugen zit erop TSOP of BGA ?) is volgens mij net aan, te traag voor de laatste games.
 • Ik weet niet of het daar aan ligt, aangezien ik hier naast me een pc heb met ongeveer dezelfde specs en daarop loopt alles vloeiend. Snap er niets van…
 • Virusscanner die op de achtergrond ineens gaat scannen? :o :lol: :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.